Inlägg från: Anonym (Sårad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sårad)

    Har han rätt? Får inte umgås med vänner.

    La denna tråd i denna kategori då jag vill vara anonym.

    Jag har en pojkvän som är väldigt svartsjuk. Han klarar inte alls av att jag umgås med mina killkompisar (har två stycken som jag kännt i 8 år)

    Min pojkvän är nu iväg med några kompisar och är ute och vandrar.

    Igår ringde han mig och frågade vad jag hade gjort under dagen. Varpå jag svarar att jag var hemma hos min killkompis och käkade thaimat och snackade lite skit. Varpå han flippar ur. Jag får absolut inte vara hemma hos någon av mina killkompisar. Dom här 2 killarna är även dom ända två vännerna jag har. Dessutom har killen Jag var hemma hos igår en flickvän sedan 2 år tillbaka som han älskar djupt. Har träffat henne några gånger. Jag känner Mig så sårad över min pojkvän. Vad har jag någonsin gjort honom för arr han inte ska kunna lita på mig? Hans ex var otrogna men det betyder inte att jag kommer vara det. Jag värderar dom

    Här 2 kompisarna högt då dom verkligen funnits för Mig i vått och torrt.

    Men har min pojkvän rätt? Borde jag inte umgås med dom när jag har honom ?

  • Svar på tråden Har han rätt? Får inte umgås med vänner.
  • Anonym (Sårad)

    Tack för era svar! Jag älskar honom och han älskar mig men detta oroar mig oerhört. Han har själv sagt att han vill ha hjälp med sin svartsjuka och jag försöker hjälpa honom. Men jag vet egentligen inte hur jag ska kunna hjälpa honom på ett framgångsrikt sätt..

  • Anonym (Sårad)

    Jo han själv var otrogen mot en tjej när han var yngre. Sedan efter det kom karman ikapp och några av hans tjejer senare var otrogna mot honom. Jag tror jag kommer ställa ett ultimatum. Att antingen söker han hjälp för detta eller så måste jag tänka om..

  • Anonym (Sårad)
    Turisten777 skrev 2016-07-27 09:35:16 följande:

    Det är faktist en svår situation. Jag hade nog inte heller gillat att min flickvän går hem till sina killkompisar. Han tycker om dig jätte mycket/älskar dig, det är därför. Men ni kan nog lösa det om det är dina enda vänner. Du kan inte liksom bara ha honom. Man behöver vänner också. Men han kanske kan börja lära känna dom så han kanske känner sig lugnare? :) lycka till!


    Tack för ditt svar! Jo jag har försökt få honom att träffa dom. Men han jobbar väldigt mycket. Men ska prata med honom om det.
  • Anonym (Sårad)
    Anonym (Mia) skrev 2016-07-28 09:27:40 följande:

    Hur länge har du och din pojkvän känt varandra och varit ett par? För om jag fattar rätt har han inte träffat dina två killkompisar och fått umgås med dem? Har ni kanska bara varit ett par i några veckor och han försöker redan bestämma over dig om vem du får ha som vän? Har ni varit tillsammans i månader är det rätt underligt om han inte fått träffa dina två närmaste vänner!


    Vi har varit tillsammans drygt 5 månader. Han har inte kännt sig redo att träffa dom. Samt att han jobbar väldigt knasiga tider
  • Anonym (Sårad)
    Anonym (-) skrev 2016-07-28 14:30:14 följande:
    Varför har du bara träffat killkompisens tjej "några gånger" om de nu har varit tillsammans i 2 år och du har känt honom i 8 år? Det kanske inte handlar om något som DU har gjort för att han ska ha svårt att lita på människor, utan det handlar ju om anknytning, uppväxt och tidigare erfarenheter. Vill du vara med honom får du trygga honom och hjälpa honom att tillåta sig själv att lita på dig. Är det för energikrävande får du lämna honom och hitta någon annan som redan är trygg.
    Ja du, både jag, min kompis och hans tjej har varit rätt upptagna. Knappt har jag hunnit träffa min killkompis. Och ibland har hon varit med och ibland inte. Jo du, jag försöker få honom trygg. Han vet att jag aldrig skulle vara otrogen. Han vet att jag älskar honom djupt. Men jag vet tyvärr inte vad mer jag kan göra för att få honom ennu tryggare.
  • Anonym (Sårad)

    Tack för alla era svar! En snabb uppdate,

    Han ringde mig igår och jag förklarade att jag trodde det var okej att jag åkte hem till min kompis. Han sa att han hade sagt att de var okej att ses men inte hemma hos kompisen. Han är väldigt arg på mig och jag mår dåligt. Han vill ha en ursäkt från Mig då jag tidigare för några mån sedan sa att jag inte skulle åka hem till mina vänner mer utan endast ses ute (hade helt glömt bort det) vi bråkade lite i telefonen kan man säga. Hans sista ord var att det är jag som gjort fel, han förtjänar en ursäkt enligt honom. sedan sa han att : du vet om att jag har ett visst kontrollbehov, så just take it or leave It. Jag har problem med ångest, och den är på topp just nu. Det gör ont i hjärtat det här. Jag är helt vilsen. Dessutom slängde han på luren rakt i örat på mig..

  • Anonym (Sårad)

    Det var han som ringde mig några dagar innan och föreslog att jag skulle träffa min kompis. Då jag kände mig ensam. Men han ville tydligen inte att jag skulle vara hemma hos just kompisen..

  • Anonym (Sårad)

    Förlåt för segt svar. Men han kom hem för drygt 1 vecka sedan och sen dess har jag varit oerhört förvirrad och ledsen. För jag vet inte vad jag ska göra. Jag älskar honom men vet inte om det kommer räcka. Mina vänner är så viktiga. Precis som mycket annat i mitt liv. Men det känns som att jag måste ge upp allt för honom och det kommer bara göra mig illa. Jag har börjat inse nu hur viktigt vissa saker är för mig. Men som hans kontrollbehov gör så att jag måste strunta i dom.. Vet inte om jag kan leva så.. Men jag älskar somsagt honom men jag vet ärligt talat inte om det räcker till.

    Känns som jag måste be om lov för allt i princip, till och med att få åka hem till mig. Har sånna skuldkänslor för allt..

  • Anonym (Sårad)
    Anonym (sa) skrev 2016-08-06 09:45:39 följande:

    låter inte alls bra! oavsett vad, så tror jag ni behöver en paus från varann, du har svårt tänka klart när han är med.


    Jo jag skulle verkligen behöva några dagar ifrån. Men han mår väldigt dåligt psykiskt nu, och det kommer användas emot mig. Jag vill såklart finnas där för honom men jag kan bara inte just nu. Är så ostabil själv. Och skulle bli hus i helvete om jag berättar att jag behöver få tänka ifred.. Han skulle direkt tro att jag vill göra slut. Och då bli arg/ledsen
  • Anonym (Sårad)
    Anonym (sa) skrev 2016-08-06 10:01:52 följande:

    du kanske inte ska berätta det, utan bara sticka iväg några dagar. Du kan messa när du åkt iväg, säga att du behöver få vara i fred lite, sen stänga av mobilen så han inte kan terrorisera dig med en massa mess. 


    Jo får bli nått sånt
Svar på tråden Har han rätt? Får inte umgås med vänner.