Inlägg från: Celines Essence |Visa alla inlägg
  • Celines Essence

    Fontänorgasm, naket och inifrån(och utifrån)

    Anonym (öh) skrev 2016-09-20 09:13:33 följande:

    Dessutom verkar det mer vara som när pojkarna i klassen stimulerade sina spottkörtlar på "rätt" sätt så att saliven sköt ut än det är verklig njutning.


    Så du tror alltså att de som skriver att de njuter ljuger?
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Celines Essence
    Anonym (öh) skrev 2016-09-20 09:33:31 följande:

    Jag är inte rädd för att få fontänorgasmer. Jag uppskattar inte stimulans på området där den påstådda G-punkten sitter. 

    Du verkade ju mån om att försäkra oss om att du minsann hade kissat innan, så uppenbart är du ju inte så sugen på att någon skulle tro att du pissat på dig. 


    Jag uppskattade inte stimulering av G-punkten tidigare. Det är något som kommit successivt med åren... Och nu kan jag inte vara utan det.

    Ja, jag berättade att jag hade kissat innan eftersom att urinblåsan har en koppling till fontänorgasmer.

    Jag vet, och känner, att det är helt annan känsla och mekanism än att kissa. Jag, som nyss hade kissat, skulle aldrig plötsligt kunna kissa på mig...

    Tydligen producerar njuren vätska extra fort innan fontänorgasm, så det kan mycket väl komma mer nästa gång för mig.

    Jag har ingen aning om vad det är som styr mängden vätska, men jag misstänker att kroppen måste påverkas av andra saker (som inte är sexuella), som tex vätskebalansen i kroppen, dvs hur mycket vätska man har i blodomloppet, samt trycket över njuren (kanske blodtrycket kan avgöra en del)

    Obs, detta är helt egna teorier och jag har inget stöd för det.

    Jag tycker det är njutningen som är det viktiga, inte mängden vätska, men jag tycker att det uppenbarligen en annorlunda typ av orgasm och eftersom att jag är intresserad av sex och ibland tycker att kvinnans sexualitet omges av onödig mystik vill jag vara uppriktig och konkret.
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Celines Essence
    Anonym (öh) skrev 2016-09-20 10:01:36 följande:

    Kanske inte alla, men nog förekommer det många överdrifter. Det är jag helt och fast övertygad om.


    Så du är fast övertygad om hur andra upplever sitt sexliv och sin njutning. Då antar jag att du även tycker det är okej om andra har lika övertygade åsikter om ditt sexliv och ditt sätt att njuta?
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Celines Essence
    fae skrev 2016-09-20 10:15:16 följande:

    Näh, sippra gör det aldrig, snarare skvätter men det kan han ju styra med sin hand. Spruta tänker jag mer är en tydligare stråle, as in squirt, men det kanske är en skillnad (om det finns en sådan) mellan fontän och just squirt. Går säkert att träna upp. Själva orgasmen vid fontän, för mig iaf, är mer diffus och håller i princip på så länge han håller på alltså under hela tiden det skvätter/rinner/han gnuggar, men känslan kommer ganska så på en gång, sen kan den liksom "toppa" under tiden. Fascinerande ämne, hehe... Jag hade aldrig fått fontän tidigare så jag är ingen expert här. Men står jag däremot upp så blir det ju mer som en fors, kan komma rätt mycket och orgasmen suger liksom med sig hela magen ner i benen och kommer nog mer på slutet, själva toppen i den där långa orgasmen. Så där är det lite annorlunda, kanske kraftigare på så sätt, den varianten tar rätt mycket så är ansträngande om jag får flera på rad, vilket väl är varför han gillar att se till att jag får det... :D


    Intressant
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Celines Essence
    Anonym (öh) skrev 2016-09-20 10:22:11 följande:

    Ja, för min del är det inget som har förändrats med åren. Jag gillar det helt enkelt inte. 

    Vad jag vet så har urinblåsan överhuvudtaget inte med kvinnlig ejakulation att göra, och följaktligen heller inte njurarna. Det är Skenes körtlar som producerar den vätska du talar om här och dessa körtlars mynningar är lokaliserade vid urinröret och benämns ibland som den kvinnliga prostatan. 

    Jag tycker också att njutningen är det viktiga, och jag skulle inte njuta av att få fontänorgasm eftersom själva tanken äcklar mig. Som du säkert vet så är även psyket och hur man upplever saker, sex inte minst, en mycket stor del av njutning och frånvaro av densamma.


    Nej du behöver inte gilla det. Jag gillar inte allt sexuellt, men jag förutsätter inte att jag inte kan ändra mig. Jag upptäcker nya saker med mig själv fortfarande och jag är över 40 år.

    Det stämmer att skenes körtlar har en stor roll, men läs gärna den nyaste forskningen. Se bla Haskels inlägg eller googla.
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Celines Essence
    Anonym (öh) skrev 2016-09-20 10:27:54 följande:

    Det har ju uppenbarligen folk redan, så varför inte. 

    Jag har genom livet haft ett mycket stort umgänge och känt väldigt många kvinnor som främst är de som överdriver och fejkar, jag är mycket förvissad om att det urvalet är oerhört representativt för hur det ser ut i hela befolkningen. 

    Att en del män gillar kvinnliga ejakulationer beror på att de ser det som ett kvitto på att de gjort det skönt för kvinnan. Men det är egentligen precis lika osäkert som vaginala orgasmer eller klitorisorgasmer är eftersom sprutandet för de flesta som får dem inte är mer än vad rikligt med snor ur näsan skulle vara. 


    Ja ja, du jämför med snor.

    Om det är viktigt för dig att bedöma andra kvinnors njutning, utifrån din egen föreställning, så gör det du.
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Celines Essence
    Anonym (nja...) skrev 2016-09-20 10:44:24 följande:

    Oblalansen beror nog snarare på ändrat ph-värde, gissar att fontänorgasmerna ändrar det naturliga ph-värdet mer än andra orgasmer. Använder medicin, ja (receptfri salva). Vissa typer av glid funkar, andra ger bara sveda och skavsår (apotekens varianter är värst).

    Intensitet: ingen skillnad mot andra orgasmer. Som jag skrev förut, känns inget speciellt mer än att det bli extra blött i sängen. 


    Ja, det låter ju rimligt att pH värdet kan påverkas.
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Celines Essence
    kåtochlycklig68 skrev 2016-09-20 10:48:54 följande:

    Det måste väl vara G-punkten som ger vaginala orgasmer?


    Det är nog definitivt det vanligaste, men jag har läst om kvinnor som får fontäner även av klitorisstimulering.
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Celines Essence
    Anonym (öh) skrev 2016-09-22 10:58:17 följande:

    Minsann, du har ju rätt. Det är visst bara piss i alla fall. 

    www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25545022

    Eller samlagsinkontinens som det visst också kallas (coital incontinence). Ja, jag ämnar inte fråga om lov innan jag skriver ner mina åsikter i den här tråden och andra. 


    Jag har läst forskningen och det är intressant att läsa att njurarna producerar urin snabbare.

    Tömningen sker med en annan mekanism, i koppling till skenes körtlar, och blir en del av njutningen. Hur mycket man njuter verkar dock individuellt.

    Könner du till att någon producerar snor i samband med sex? I så fall tror du att det är vanligt? Tror du att det är njutbart?
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
  • Celines Essence
    Anonym (öh) skrev 2016-09-22 11:26:34 följande:

    Ingenstans i den nyaste forskningen som du ville att jag skulle läsa står det du påstår här. Länka gärna till trovärdig forskning (så sent som här om dagen visste du ju bara något som du inte hade stöd för och som var en högst hemsnickrad teori).


    Du läste visst inte hela rapporten, för där står "(just before squirting) showed noticeable bladder filling"

    Vad mina teorier handlade om missade du också, men jag kan ju förtydliga att de handlade om att jag tror att det finns fler faktorer som påverkar mängden vätska.
    Var dig själv. Det finns redan så många andra.
Svar på tråden Fontänorgasm, naket och inifrån(och utifrån)