• Malin UMU

    Förlossningsdepression?

    Hej!


    Vi är två studenter på socionomprogrammet vid Umeå universitet och vi skriver just nu vår kandidatuppsats i socialt arbete. Uppsatsen kommer att handla om förlossningsdepression med särskilt fokus på mödrarnas upplevelser av detta. Vi tycker att förlossningsdepression är ett viktigt ämne att lyfta och vi vill göra det utifrån de drabbades egna perspektiv.



    Vi söker nu kvinnor över 18 år som drabbats av en förlossningsdepression och skulle kunna tänka sig att ställa upp på en intervju. Vi ser helst att du tagit dig ur eller upplever att du är på väg ur depressionen. Vi skulle vilja genomföra intervjuerna inom de närmsta veckorna, antingen genom att vi möts alternativt över Skype/telefon beroende på vad som känns bäst för dig och vad som är genomförbart. Självklart kommer du att vara anonym och inga namn eller uppgifter kommer att kunna härledas tillbaka till dig senare.



    Är du intresserad eller känner du någon som är intresserad av ställa upp på en intervju så får du gärna höra av dig till någon av oss, maila Malin på [email protected] eller Elin på [email protected]. Du är också varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar kring studien i sig eller vad det skulle innebära att ställa upp på en intervju! Tack på förhand!


     
Svar på tråden Förlossningsdepression?