• Too tiki

    Vi med BIM i slutet av 20-30 oktober ????

    Hänger på här :) Har BIM 25-26 oktober, är sjukt nervös just nu...

  • Too tiki

    En fråga till er som plussat. Har ni testad innan BIM och fått negativt och sen testat igen? Hur många dagar innan BIM testade ni och fick negativt i så fall? Vilken dag plussade ni från ÄL? Har försökt gå tillbaks i tråden för att se om ni skrivit något om detta men det blev så rörigt så jag gav upp hoppet


    Grattis till alla er som plussat, är så glad för er skull :)

  • Too tiki
    Stoet skrev 2016-10-24 20:13:42 följande:

    Too tiki: Nej. Väntat på mens. När den varit en eller två dagar sen har jag testat. Testade hejvilt med första men brände bara pengar och blev besviken...!

    Hoppas på plus för dig med snart!


    Tack för ditt svar Stoet :)


    Någon mer som plussat som vill dela med sig?

  • Too tiki
    klaraPee skrev 2016-10-25 18:35:04 följande:
    Jag testade ca 4 dagar innan bim (cb digitalt) och då fick jag negativt (testade även med stickor där jag fick jääättesvaga sträck och vågade inte tro något) sedan vågade jag testa igen bim + 3 då fick jag positivt :) min ögglossning hade jag ingen vidare koll på..
    Tack klaraPee för ditt svar :)
  • Too tiki
    Sokie skrev 2016-10-25 22:40:20 följande:

    Grattis till alla plus!

    Hur många är vi kvar i tråden som väntar på besked? 

    Enligt min app är BIM på lördag, 28:e. 
    Dock lite osäker då jag fick en märkbar sänkning i tempen den 14:e för att sedan öka stegvis efter det.

    Jag har varit väldigt trött de senaste dagarna och har haft molvärk. Idag och ikväll har jag haft konstanta hugg/stickningar på höger sida, jag brukar kunna känna av mensvärk innan mens men inte stickningar.

    Försöker verkligen intala mig att jag inbillar mig allting, men eftersom jag är en sådan som alltid oroar mig fem steg i förväg går jag nu och oroar mig för att jag är gravid, att det har fäst i äggledaren och att det är därför jag har ont...


    Jag väntar fortfarande :) Har BIM idag el. imorgon men ska vänta tills på torsdag och testa om tant röd inte kommer innan dess.....


    Lycka till Sokie och ni andra som fortfarande väntar på plusset!! 

  • Too tiki
    elinos01 skrev 2016-10-26 11:37:04 följande:
    På BIM. Alternativt dagen innan. Typ ÄL+12. Men man ska ju kunna resta med dem typ 7 dagar efter befruktning enligt hemsidan. Super konstigt. Kanske bara är jag som har konstiga hormoner haha.
    Mäter SB digital 
    TheKlister1990 skrev 2016-10-26 10:47:25 följande:
    Vet inte hur RFSUs digitala är men vet att deras stickor mäter från 50 miu (cb mäter från 25 miu) så dom ger plus senare, troligtvis är det samma med det digitala för gravid är du ju din cbplus var ju starkt positiv!!

    TheKlister1990; Mäter CB digital 25 miu, eller är det vanliga CB du menar? Anledningen till min fråga är att jag tog CB digital i söndags (BIM -2, el. BIM -3) men fick negativt. 

  • Too tiki
    TheKlister1990 skrev 2016-10-26 12:17:33 följande:
    Båda mäter från 25 miu :) Okej men testa igen nu då om mensen är sen ;) alla får ju inte plus förns efter bim
    Tack för ditt svar, blir till att testa igen med morgonurin :)
  • Too tiki
    Målarsasah skrev 2016-10-27 19:41:04 följande:

    Hur går de för er som är kvar nu ? :)


    Testade negativt med CB digital idag ÄL +11 eller möjligen ÄL +12. Känner mig väldigt nere just nu men hoppas att tant röd håller sig borta men just nu känns det inte så positivt :(


    Håller tummarna för er som är kvar och stort GRATTIS till er som plussat! :)

  • Too tiki
    Målarsasah skrev 2016-10-27 21:11:24 följande:
    Dom digitala testen mäter högt hgc så de kan vara för tidigt :)
    Hoppas det :) Ska testa med testlagrets om de hinner komma tills imorgon och tant röd håller sig borta och hoppas då på ett litet plus....
  • Too tiki
    Emlin skrev 2016-10-28 21:07:51 följande:

    BIM imorgon med 11-12 dagars lutealfas. Har testat negativt hittills. Har inte känts väldigt annorlunda denna gång med molvärk sedan i söndags och pirr/kli i brösten till och från. Hur många är vi kvar som väntar på + nu?


    Jag väntar fortfarande på plus. Testade negativt igår med morgonurin och CB digital, idag testade jag igen fast denna gång med testlagrets och efter att ha hållit mig två timmar också denna gång negativt. Jag är vad jag tror ÄL +12 el. möjligen +13. Ska testa med testlagrets i morgon bitti igen och hoppas, hoppas då på plus. Lycka till nu alla ni som fortfarande väntar på +!!
  • Too tiki

    Inget plus på testlagrets stickor idag heller Gråter Imorgon är det 14 dagar sen ÄL och ingen mens i sikte. Om jag inte nu inte är gravid hoppas jag mensen kommer under dagen, blir så besviken när testandet bara ger negativt svar så bättre då att börja om från början.


    Lycka till alla som väntar! Hjärta

  • Too tiki

    Testade negativt idag ÄL +14 el. ÄL +15 med testlagrets test. Ingen mens i sikte heller så nu funderar jag på om testlagrets kanske inte är så bra tester? Brukar aldrig vara sen med mens så detta är konstigt?!

  • Too tiki
    Målarsasah skrev 2016-10-30 10:12:38 följande:
    Jag har testat med dom också och alla har varit negativa, är på bim+3 idag, dock gjorde jag ett CB digitalt bim+1 och de stod ej gravid. Så tror jag är sen bara (inte varit de sen december.)

    Men testa ett annat test och se? Annars är de nog bara att vänta, har ju hört många som plussar väldigt sent!

    Har testat med CB digital ÄL + 11 och hade tänkt spara den jag har kvar och testa med testlagrets till de visar något. Har försökt att bli gravid nu i över 1 år så det har gått åt väldigt mkt tester =dyrt därför vill jag slippa ta digital när billigare inte visar något.


    Är troligen sen och får kolla med den digitala om jag inte får mens inom kort. Däremot har jag många stickor kvar från testlagret men funderar nu på om jag kanske borde köpa andra billiga stickor om det visar sig att jag inte är gravid. Vilka billiga tester använder ni och har ni fått olika resultat på olika tester vid samma tidpunkt?

  • Too tiki

    Ingen mens idag och fick negativt på stickan. Nu är det 15 alt 16 sen ÄL enligt ÄL stickorna. Börjar däremot fundera på om jag hade ÄL då för jag har börjat tempa mig och enligt tempkurvad kan jag ha haft ÄL den 26!! Enda positiva med detta är att jag vet att jag har ÄL men om det stämmer kommer jag får vänta ett bra tag till innan jag vet om jag ev. lyckats träffa rätt den 26:e el. inte. Tror inte det för vi hade mys först den 27 så det är nog kört denna månad :(

  • Too tiki
    Målarsasah skrev 2016-10-31 13:28:07 följande:
    Tappa inte hoppet! Hoppet är inte ute fören tant röd kommer!

    Idag är jag på bim+4 och har bara fått ett litet "spökstreck" som ovan, annars inga känningar alls. Nu är jag de senaste jag har varit på ca 2 år så jag undrar vad fasen de är som händer :/

    Tack :) Ska försöka att inte tappa hoppet även om det känns jobbigt att inte veta....Har beställt fler tester nu i varje fall så jag klarar mig denna veckan ut. Hoppas tant röd kommer då om hon nu ska komma (helst inte om det är av rätt orsak)


    Önskar så att ditt spökstreck blir ett riktigt streck, du får hålla oss uppdaterad om hur det går. Kramar

  • Too tiki

    Där kom tant röd (tror jag) :(


    Nu blir det till att ta nya tag och hoppas på att nov månad kan bli min månad. Inför denna ÄL kommer jag börja ta progesterall dag 7 för att öka chansen till ÄL, sen när ÄL varit ska jag öka dosen för att förlänga min lutealsfas som ju är lite kort normalt sett.


    Jag har ju alltid haft en ganska klockren cykel på 21-22 dgr så på sätt och vis kändes det skönt att tant röd dök upp för detta testande flera dgr över BIM har varit påfrestande. Denna månad har cykeln varit 27 dgr mot mina vanliga 21-22 dgr. Fattar ingenting men nu tar jag nya tag och hoppas, hoppas att det går vägen med ÄL tester, progesterall och tempning.


    Lycka till ni som fortfarande väntar på + och tack för att ni hjälpt med mig svar på mina frågor Hjärta

  • Too tiki
    Målarsasah skrev 2016-10-31 18:33:52 följande:
    Fy vad tråkigt att höra! Håller alla tummar och tår för dig att nästa månad blir din tur! Kram!
    Tack :) Håller tummarna för dig också!
Svar på tråden Vi med BIM i slutet av 20-30 oktober ????