• livias

    Vi med BIM i slutet av 20-30 oktober ????

    Hoppar gärna in här:) Bim den 19-20 oktober. Har faktiskt inte tänkt på det så mycket förrän idag pga jobb och att jag tycker dagarna har gått riktigt snabbt denna månaden. Tacksamt då det normalt sett brukar snigla sig fram mellan äl och bim! Men idag slog illamåendet till som en blixt från klar himmel och jag kollade kalendern. Kan ju såklart vara vanliga pms'en men hoppas ju... Känner inget annars Har ni andra några symptom, som har bim 20e?:) Lycka till alla!!

  • livias
    Målarsasah skrev 2016-10-14 23:19:27 följande:

    Välkommen i gänget ;)

    Vad skönt att tiden gått fort och hoppas illamåendet är ett tecken på ett litet mirakel. Håller tummarna för dig och du kan ju testa snart ju :)


    Tack! Ja man får hoppas. Men har mått okej efter den dagen och inte känt nåt annat alls faktiskt. Men får hoppas att det är ett bra tecken. Kommer bara testa vid eventuell utesluten mens denna månad dock. Och inte innan som jag gjort innan. Hur går det själv??:)
  • livias
    FrökenE1985 skrev 2016-10-14 23:35:34 följande:

    Symtom och symtom... jag har snarare reagerat på att jag inte har mina "vanliga" symtom som brukar visa sig vara pms. Men tycker jag har haft mycket sura uppstötningar och mer flytningar än vanligt.


    Ja samma här, och har till och med nästan inte ens tänkt på det. Och inte alls varit lika aktiv på fl som man brukar vid tidigare äl-bim. Tiden går definitivt snabbare haha. Men ska bli spännande att se om mensen dyker upp eller inte.. Prickade absolut in äl! När hade du bim?:)
  • livias
    FrökenE1985 skrev 2016-10-16 09:57:35 följande:

    Jag har bim 20 oktober. Har fortfarande hög temp så man hoppas mer än någonsin nu. Vaknade 7 i morse och behövde gå på toaletten. Det händer typ aldrig så hoppas det inte bara är en tillfällighet. Håller tummarna för oss!


    Hoppas verkligen att det är vår tur nu. Läst lite om symptom och så och många som inte känner något alls innan bim.. Men man blir ju fundersam då man känt så mycket så många andra månader. De har ju visat sig att inte vara något. Bara att vänta och se:) Känns väldigt skönt att inte känna sig stressad inför bim för en gångs skull iallafall!
  • livias
    FrökenE1985 skrev 2016-10-19 15:13:27 följande:

    Idag kom nensen. Bara att satsa på ett femte försök istället.


    Nej :( fy vad trist! Joinar dig i november tråden. Har på känn att mensen är på ingång inatt /imorgon här också.
  • livias

    Bim igår och ingen mens. Till skillnad från andra månader så känner jag absolut ingenting...! Inga onda bröst, ingen envis mens finne, inget illamående eller yrsel. Imorse först börjar jag känna lite dragande molvärk på vänster sida. Men har inte känt mig så engagerad denna månaden mellan äl och bim så har inte ens varit sugen på att testa. Men får vänta tills nästa vecka om mensen inte dyker upp, och hoppas på att mensen inte bara är sen.Håller tummarna för alla som väntar!

  • livias
    Målarsasah skrev 2016-10-21 09:01:41 följande:

    Hejjar på dig och att tant röd passar sig! :)


    Tack!! Ja ingen mens än.. känt mig orkeslös och trött i kroppen men samtidigt pigg. Helt olikt andra månader innan tant röd. Molvärken är inte riktigt molvärk utan mer en tung känsla "där nere". Hmm får ge det i helgen också. Hur känner du dig??:)
  • livias
    Målarsasah skrev 2016-10-22 01:00:14 följande:

    Låter bra ju fast de är tråkigt att vara trött och ha molvärk!

    För mig är de bara den där "mensvärken" jag har haft i 5 dagar nu ( främst på morgonen och kvällen eller när jah sitter still, och några surauppstötningar till och från, har dock ställt in mig på mens för de känns liksom inte som att de är någonting men vi får väl se nästa vecka :)


    Det är lugnt sålänge tanten håller sig borta!:) Okej men låter ju lovande för dig! Brukar du ha sura uppstötningar? Jag har det mycket nu också, men jag brukar ha det vanligtvis också så inget jag reagerar på. Ja precis, bara att vänta och se. Och det är inte kört förrän mensen kommer!:)
  • livias
    Målarsasah skrev 2016-10-22 12:25:05 följande:

    Ja men de konstiga är nog att jag inte känner ett smack i brösten och de brukar jag göra ca en vecka innan bim.

    Nja har haft de någon gång men de är inge vanligt och har har inte gjort något speciellt för att få dom. Vad har du för övriga symptom något mer som tillkommit ? :)


    Men samma här! Känner inget i brösten fortfarande, dom är alltid ömma en vecka till tre dagar innan mens på mig. Alltså riktigt ömma. Nu känner jag inget. Så det är väl mer det, saknaden av symptom som jag tycker är konstigt. Idag har det känts tungt och stickigt där nere. Varit helt säker på att mensen kommit flera gånger men bara väldigt mycket flytningar. Förlåt för mycket info! Köpte test idag iallafall så har hemma. Men vill vänta några dagar till ifall den bara är sen:)
  • livias
    Målarsasah skrev 2016-10-22 17:54:02 följande:

    Ja man blir ju fundersam av att de saknas också!

    Haha ingen fara jag har också ökade flytningar!

    När har du bim? :)


    Haha bra att man kan prata om allt här!:) Jag hade bim i torsdags. Så bim + 2 nu, 16-17 dagar efter äl. Vilken dag nästa vecka har du bim?:)
Svar på tråden Vi med BIM i slutet av 20-30 oktober ????