• hope88

    Vi som plussat efter IVF hösten 2016

    Filli89 skrev 2016-12-27 14:52:05 följande:

    Hellow girls. Varit på ul precis. Kub testet visade 1:20 0000 lr nått så d va bästa resultatet. Fick se lillen och fick med bild så de va skönt. V15 rul v18


    Åhh så skönt! <3 Lille bebis! Blir rul i januari?
  • hope88
    druvan52 skrev 2016-12-27 12:28:55 följande:

    Hej! Hoppas ni haft en bra jul! Fick tid hos bm imorgon för att kolla hjärtljud. Är nu i v 15+5, skrev in mig i v 11 men har RUL först om 3v. För lång tid för mig för att kunna slappna av!! Har lånat en hjärtljudsmonitor men hittar inte själv längre med den... Så känns bra att få kolla hos bm...


    Hur gick det hos bm? <3
  • hope88

    RUL nr 2 idag då bebis inte var så samarbetsvillig förra torsdagen. Hann bli lite nojjig! Allt såg jättefint ut och vi fick ett stort OK <3 Känner hans sparkar/buffar varje dag, supermysigt men har haft svårt att njuta ordentligt tills vi hade gjort detta rul. Firade med några söta bodys från newbie efteråt :) Är i vecka 19+2! 50% på tisdag! Tjoho :)

  • hope88
    Juliii86 skrev 2016-12-24 11:32:21 följande:

    hej tjejer!

    Jag behöver eran hjälp!! Jag vet inte om jag vågar tro på att detta är sant? Är på ruvardag 10 och jag kunde bara inte hålla mig för jag har känt mig så konstigt de senaste dagarna så därför bestämde jag mig att få svar nu eller aldrig.

    BM säger ju att man inte ska testa sig tidigt innan testdagen för att inte få falsk positiv men stämmer det verkligen? Måste jag då vänta med och bli glad över mitt plus?

    Är i chock!! Har liksom inte fattat det än att jag har plussat? Vi har försökt i över 9 år utan att lyckas. Kan det verkligen vara sant?? Snälla hjälp mig!

    Skickar med en bild!


    Grattis så underbart <3 Definitivt ett plus! Jag plusade på RD9 :)
  • hope88
    Juliii86 skrev 2016-12-30 18:38:36 följande:

    Tack så mycket :) Igår var det min testdag så nu börjar jag inse att jag är gravid :D


    Hihi har knappt själv tagit in det och är i vecka 20, gjort ultraljud och känner sparkar men det är säkert så för oss som kämpat länge. Stort grattis än en gång :)
  • hope88
    Juliii86 skrev 2016-12-30 20:55:00 följande:

    Ja det blir ju så :) Oj, vad fort tiden går :D Redan vecka 20. Men åh så mysigt och göra ultraljud och känna sparkar. Tack så mycket :D Längtar redan till vul som jag kommer få göra den 18 januari.


    Ja men de första 12 veckorna sniglade sig fram hehe.

    Ja känns väldigt skönt att vara halvvägs nu. Blir 50% av graviditeten på tisdag i 19+6. Ja jättemysigt <3 Åhh första ultraljudet är underbart! Att få se det där tickande hjärtat!
  • hope88
    Filli89 skrev 2016-12-30 22:52:36 följande:

    Ja hehe har rul i januari. Ska bli så mysigt har redan köpt två par vita boddys och vita strumpor haha ska bli kul när man vet könet har sett så söta kläder. Är det bara jag lr får man blackout på allt man ska handla trots att man planerat i så många år o vet exakt allt man vill ha till sitt barn? Nu när d väl gäller vet ja inte vart ja ska börja ens en gång.


    Spännande! Snart januari ;) Åh älskar bebisbodys så söta! Vi fick lite i julklapp sen firade vi efter rul med några newbie bodys från kappahl! Älskar det märket!

    Haha får också lite blackout men det är kanske för att man inte riktigt vågar tro på det ännu. De stora sakerna har vi koll på som kläder, vagn, bilbarnstol, säng, skötbord och babynest och de små sakerna utöver löser sig nog på vägen :D
  • hope88
    druvan52 skrev 2016-12-31 09:39:56 följande:

    Wow vad härligt!! Grattis!! Så himla skönt, RUL känns som ännu en milstolpe! När började du känna sparkar?Gick aldrig till bm. Är lite orolig till och från, tror jag är mest rädd att komma till rul och upptäcka att det varit dött därinne sen länge...men det är ju svårt att göra något åt. Är i 16+3 men känner inget alls men magen är lite större än vanligt:)


    Tack så jättemycket :) Ja eller hur! En bra bit på vägen! Började med fladder i vecka 16-17. Sen kände jag de första rörelserna/sparkarna i vecka 17+ och i vecka 18+ kände maken första på utsidan och sen dess är de mer regelbundna och starkare <3 Min moderkaka ligger o bakvägg så det är därför bm tror att jag kände så tidigt.

    Du ska se att det där fisksprattlet börjar komma inom de närmsta veckorna :)

    Känner igen rädslan! Den är hemsk :( har du prövat själv nåt mer med hjärtljudsmonitorn? Ja vi kan ju inte påverka mer än att leva och äta bra sen är det upp till bebis och kroppen att sköta resten. Men hoppas så att vi alla får bli mammor 2017 <3

    Härligt att magen börjar växa nu med :)
  • hope88
    Juliii86 skrev 2017-01-01 19:38:09 följande:

    Hehe det kan jag tänka mig att det gjorde. Själv tycker jag att det går super långsamt till vul.

    Så roligt att du har kommit halvvägs :) Det måste kännas underbart! Ja, det ska bli super mysigt att se tickande hjärta :) Känns så overkligt fortfarande men när man väl ser lill* frön och hjärtat så kommer jag förstå på riktigt att jag är gravid. Brukar man förresten få höra hjärtljud eller gör man det senare?


    Snart är det dags för ultraljud för dig va? :)

    Ja det känns jätteskönt. Ja när man får se att det verkligen är nåt där i då börjar man förstå :)

    Vi hörde hjärtljud på vul på kliniken. De kunde få upp hjärtljuden på ultraljudsmaskinen <3 Sen mäter man det hos bm med jämna mellanrum längre fram runt v20.
  • hope88
    honeybadger7717 skrev 2017-01-03 19:41:27 följande:

    Hoppar in här! Är gravid i vecka 10 efter ivf i november som lyckades på första försöket! Jag är 39 år och vi hade kämpat i nästan två år för att ta oss dit så jag kan fortfarande knappt tro att det är sant! Hoppas att det går bra nu, blev inga embryon till frysen och jag vill helst slippa gå igenom behandlingen igen...

    Kämpar nu med graviditetskrämporna istället. Mår inte speciellt illa men jag är fruktansvärt trött och har sån huvudvärk hela tiden. Är det fler som har huvudvärk? Verkar inte som att det går att göra så mycket åt den, äter järntabletter (Hemofer, fick så ont i magen av Niferex) men antar att det bara är att vänta ut den 

    Orkar ni jobba? Jag har mest varit borta från jobbet de senaste veckorna, har nu blivit sjukskriven 50% för tröttheten och huvudvärken. Hoppas det går över snart, ska börja på nytt jobb om en månad och orkar knappt med mitt nuvaranade som det är 


    Åh stort grattis och välkommen hit :)

    Har ingen huvudvärk men helt galet trött var man där första veckorna och det kan säkert också bidra till huvudvärk.

    Jag är sjukskriven på 25% pga foglossning så får se hur det går framöver. Är i vecka 21 nu.
Svar på tråden Vi som plussat efter IVF hösten 2016