• anina

    IVF på gång i vinter, fler som är i samma läge?

    Söndag skrev 2017-02-04 10:31:26 följande:

    Jag följer er i tysthet! Jag har gjort två ivfer vätska i bägge gångerna - överstimulering och därför totalfrys och återföring längre fram

    Men toppen resultat för dig!

    Sista ivfen fick vi 11 ägg ett klarade sig till dag fem och ligger i frysen och inväntar återföring som bör bli om va 2 veckor!


    Välkommen till tråden. :)

    Är det pga vätskan som du inte har kunnat återföra?
  • anina
    Söndag skrev 2017-02-04 10:31:26 följande:

    Jag följer er i tysthet! Jag har gjort två ivfer vätska i bägge gångerna - överstimulering och därför totalfrys och återföring längre fram

    Men toppen resultat för dig!

    Sista ivfen fick vi 11 ägg ett klarade sig till dag fem och ligger i frysen och inväntar återföring som bör bli om va 2 veckor!


    Gör du någon behandling inför återförandet nu då?
  • anina
    tokfia84 skrev 2017-02-04 14:40:06 följande:

    Sambon tar det som jag, bara att jag visar det mer med humöret upp och ner. Visst kämpar man och det handlar inte bara om detta utan andra saker också. Ibland brukar jag tänka vem jag har gjort illa för att allt skit ska hända mig. Nu är det inte så illa men när mycket tråkigheter samlar på sig på en och samma gång brukar jag tänka så..

    Amh-värdet får man reda på vid utredningen och mäter äggreserven. Mitt värde var rätt lågt och som ett led i att vårt försök misslyckades så har man ju börjat läsa och se om man kan göra något för att bättra på det värdet. Men det kan man inte..


    Ska fråga om det nästa gång. Men mitt kanske är bra då eftersom jag hade många ägg. Vet ju inte hur de kommer se ut på tisdag dock.

    Ja ibland känns allt så skit. Jag får alltid dåligt samvete för andra i världen har det så mycket värre. Men man måste nog få låta sig ha de bryten.

    Jag började lipa på maxi idag. Det är nog all psykisk press med att först ha försökt få barn och sen behandling och oro att det inte ska funka. Och ibland känner jag mig så ensam. Min sambo tycker inte alls det är så jobbigt. Han tycker att vi har ju många försök på oss. Men det är ju jag som går igenom nedreglering, hormoner och ingrepp. Jag har jätteont efter äggplocket. Har ni också haft det? Min sambo har dessutom 2 barn sen innan så det kanske inte är lika viktigt för honom. Jag är en person som står jättenära mina föräldrar. Senaste tiden har jag inte fått träffa dem så mycket för de har varit sjuka och inte velat smitta mig. Nu har jag åkt på en luftrörskatarr och vill inte smitta dem för pappa ska börja med cellgifter på onsdag.

    Nu är det ju inte en dödlig sjukdom jag går igenom men det känns ändå som att man märker vilka kompisar som verkligen bryr sig. Min egen syster har inte ens ringt eller messat och frågat hur äggplocket gick.

    Och jag oroar mig att vi inte kan sätta in på tisdag pga vätskan. Min sambo tycker inte att jag ska fundera på allt som kan gå fel, och det har han rätt i. Men det är inte hans kropp som får gå igenom allt.

    Förlåt för allt det där, jag behövde skriva av mig lite. Jag vet att jag borde vara jätteglad för alla äggen och det är jag också. Som sagt så är det nog allt runt omkring som flyger på en ibland. Man håller humöret uppe på jobbet och för folk så ibland kommer alla känslor på samma gång.

    Tänker extra på dig som inte fick bra resultat på ditt försök så du borde inte behöva höra mig klaga. :)

    Vi ska fixa detta tjejer. Vi är starka och vi ska få vårt plus. Tack för att ni finns. Det hjälper att få prata med andra som går igenom samma saker.
  • anina
    akica skrev 2017-02-04 17:12:04 följande:

    Om man inte går igenom det vi går igenom så kan folk inte förstå hur jobbigt och påfrestande det är! Ibland är det bra att gråta ut och släppa på allt det man håller inne. Tänk inte mkt vätskan mycket kan hända till tisdag och du kommer säkert kunna göra ett lyckat återförande!!! Men skriv av dig varje gång du känner att det börjar bli jobbigt!!!

    Är själv hemma nu fick tillbaka två st stjärnembryon som vi hoppas ska fastna. 3 ägg blev befruktade ett var inte bra så blev det bar dessa kvar. Inga till frysen men förhoppningSvis kommer vi inte behöva det. Nu ber jag till gud att dom ska fastna och utvecklas rätt.


    Ja just det, det var ju idag. Det skulle jag skriva och fråga om men sen glömde jag det.

    Hur känns som det? Vad härligt att ni fick 2 st att sätta in. :) grattis. :) nu hoppas och ber vi för att det går vägen och att åtminstone ett fastnar och utvecklas bra.
  • anina
    akica skrev 2017-02-04 18:04:26 följande:

    Jo det känns bra. Som vanligt,lite lättad också nu får det gå som det går..Är hemma hos föräldrarna som ska ta hand om mig lite extra nu för mannen min har åkt på en mansförkylning :/.

    Kram på dig!! :)


    Så skönt att det känns bra. :) skönt att ha föräldrar som ställer upp också. :) typsikt att han blir sjuk just nu. Hoppas du kan undvika det. Kram
  • anina

    Tänkte ställa en fråga till er. Min gubbe började röka för några år sen. Jag ställde kravet att om och när jag blir gravid så ska han sluta. Jag vill inte ha det nära mitt ofödda barn. Så när vi började med ivf så började han dra ned på det och var fri ett litet tag innan äggplock. Han är väldigt sugen nu för tiden och jag säger att stå man inte emot det i början så kommer man inte kunna göra det sen heller. Idag är vi på fest och nu har han varit ute och feströkt. Jag är vansinnigt men mest så besviken. Det är ingenting att sluta jämfört med vad vi tjejer går igenom. Jag slutar ju också med alkohol och snus, det är ju en självklarhet. Sorry att jag klagar igen. Tänkte bara få lite perspektiv på om det är fel av mig att vara arg för detta?

    Och jag tror att ger han redan efter nu så har han snart trillat tillbaka helt.

  • anina

    Tack tjejer. :)

    Hur mår ni idag?

    Jag funderar på om jag är överstimulerad. Har jätteont i magen och ser gravid ut. Känns som om magen ska explodera. Känner mig sjuk i hela kroppen. Imorgon är det dags för återförande. Hoppas det blir av.

    Kram på er

  • anina
    akica skrev 2017-02-07 08:14:44 följande:
    Heej! Är på ruvar dag nr 3 idag, jag hade också ont i magen och var supersvullen efter äggplocket men det är nog normalt, å du fick ut mer ägg än mig. Tänker på dig idag! Hoppas ni har ett guldägg att sätta in idag! Kram :)
    Hur känns det? Så spännande. =) När har du testdag?

    Tack, hoppas det. =) Kram
  • anina
    akica skrev 2017-02-07 10:48:26 följande:

    Dom säger att man ska testa efter ca 14 dagar, men jag kmr nog testa tidigare haha väntan är den värsta typ. Sist jag gjorde iVF testade jag på dag 11 och fick ett positivt gravtest. Medans dom andra två gångerna ett BIG minus. Så det visar snabbt om man är eller inte.

    Men nån gång i slutet på nästa vecka testar jag :)

    Hur går det för dig när har du återförning? Kram


    Ja fy vad jobbigt med den där väntan. Jag ska försöka vänta med får väl se hur det går. :)

    Nu är vi på väg hem efter återförandet. Det gick bra. 4 ägg till frysen och så ska de odla 3 till tills imorgon.

    Nu är jag skitnojig över allt, vågade knappt kissa efteråt. :)
  • anina
    tokfia84 skrev 2017-02-07 20:06:29 följande:
    Gud vad bra! Blir allt lite avundsjuk.. Håller tummarna för att allt går bra nu!
    Tack. =) Har du tagit kontakt med RMC?
Svar på tråden IVF på gång i vinter, fler som är i samma läge?