Inlägg från: Mirabelle24 |Visa alla inlägg
  • Mirabelle24

    BIM 7-14 December

    Halloj!

    Jag hade ÄL i går tror jag, hade stegring på ÄL test i förrgår så antar att det var igår som det hände. Kände lite molvärk i tjejmagen igår kväll som jag misstänker kan vara ägget som släppte.

    Har bim runt den 9/12 så nu är det bara att vääänta. Tänkte försöka mysa till det med sambon ikväll också för säkerhets skull, haha, men eftersom han jobbat 12-timmars så vette tusan om han är så pigg på det...

    Spännande att följas åt! Håller tummarna för alla! :)

  • Mirabelle24
    Livetsgång skrev 2016-11-27 21:01:00 följande:

    Ja väntan är otroligt jobbig haha.. Men tyvärr ett måste för oss kvinnor :D

    Jag myste till det med sambon dagen innan ÄL skedde så nog fanke prickade vi iallafall rätt så vi får se vad hans simmare tar vägen :P 

    Vi är ju även väldigt lättfertila på båda sidorna vilket är plus i kanten :)

    Nu håller vi alla tummar att vi kanske får en fin julklapp 


    Det är just väntan som är det värsta, haha. Men konstigt nog så ställer hjärnan om sig efter varje gång det inte tagit sig och vipps så är det ÄL igen! :)

    Vad skönt att veta att båda är lättfertila. Kanske en dum fråga men hur har ni räknat ut det? Genom syskon/föräldrar eller kusiner? Själv så är jag först ut i släkten på min sida i min "generation" så har ingen aning isf! :P

    Håller alla tummar och tår för oss allihopa!
  • Mirabelle24
    Livetsgång skrev 2016-11-27 21:37:54 följande:

    Läste också lite mer om ägglossning nu och fick fram denna info "Störst chans att bli gravid har du dygnet före tempstegringen" så ja både jag och sambon hade mys perfekt dag :D

    Ja hur vi räknat ut det är att flertal blivit med barn bara efter första försöker, min mamma har bl a 13 syskon dvs mormor och morfar fick 14 barn gemensamt under loppet av 18 år. Mormor har även hon stor skara syskon. Sen finns det även en i släkten som enligt doktorer sa det va OMÖJLIGT att hon någonsin skulle få barn igen pga havandeskapsförgiftning och operation av äggledare/stockar men hon lyckades bli med barn naturligt och fick flera barn trots det konstaterades att hon va infertil men där fick läkarna på nöten.

    Sen har både jag samt min mor lyckats bli oplanerat gravida med preventivmedel hon som ung dock och även jag både med p-stav och p-piller.

    Fertiliteten i släkten kan skrivas lång men den är hög det har jag fått både seoch höra. Sen har vi även tvillinggeneration.

    Iomed jag är rätt öppen av mig så har jag frågat om allt stort sett om fertilitet både till min mamma, mostrar och mormor :D Frågar man inget får man ju inget veta :)

    Så släkten hos oss är stor

    Fick nyligen reda på att mormor & morfar har över 40 barnbarn, runt 80 barnbarnsbarn och även flertal barnbarnsbarnbarn  så det ligger ju både hos mina föräldrar, syskon (min syster har 3 barn som blev till på första försöket alla gångerna), kusiner och fler generationer både bak och fram.


    Oj! Haha. Ja verkligen. Spännande att se hur det går för er framöver! :)

    Själv har jag inte alls samma breddgrad på släkt men hoppas det går snart ändå ;)
  • Mirabelle24


    Min temp sjönk en aning idag! :( Hoppas den stiger igen imorgon.. Fick ju utslag på ÄL test för 3 dagar sen så ÄL borde ha varit i förrgår!
  • Mirabelle24

    Alltså nu har jag typ tappat hoppet! Fick ju en ÄL stegring på test för fyra dagar sedan, dagen efter så fick jag hugg i höger sida och tänkte att det var ägget som släppte.. igår så mådde jag illa och har även fått ont i bröstvårtorna!

    MEN har fortfarande inte fått någon tempökning? Har jag inte haft ÄL? Vad tror ni? :(

  • Mirabelle24
    FrökenE1985 skrev 2016-11-29 10:24:12 följande:

    Jag tycker det ser ut som du haft äl på cd18-19. Hur länge har du tempat. När jag är osäker och ff inte vill sätta ut äl så brukar jag kolla tillbaka på mina andra kurvor. Då ser man mönstret och kan tolka utifrån det.


    Ja jag hade ju både ÄL stegring och känningar runt dom två dagarna.. man kan ju hoppas men känns som att tempen borde stigit mer isåfall. Förra månaden var den första månaden med NC så har inte jättemycket att jämföra med! Men då steg tempen ordentligt iallafall.. :(

  • Mirabelle24

    Vaknade halvt en och en halv timme "för tidigt" idag när sambon klev upp, tempade och den visade 36,15, somnade om och vaknade min vanliga temptid och då visade den 36,38! Vet inte vilken jag ska lita på men skrev in den sista. DÅ visade NC att jag bör ha haft ÄL på cd 19 precis som jag misstänkt! Håller tummarna att det stämmer bara :)

    Annars har jag också filmjölksflytningar och fortfarande ont i bröstvårtorna!

  • Mirabelle24
    Angeleyez skrev 2016-11-30 12:38:23 följande:

    Kommer ni vänta tills BIM och testa er eller kommer ni göra ett tidigt test?


    Jag har testat tidigt i två månader nu och fått negativa test innan mens.. det tar så mycket på psyket att jag känner att jag ska invänta och se om tant röd håller sig borta! Om mensen inte kommer på bim så testar jag nig den dagen som tidigast! :)
  • Mirabelle24

    Idag gick äntligen tempen upp lite igen! Dock så har jag sovit SÅ dåligt då jag känt mig ansträngd i svanken? Har liksom inte hittat en enda skön ställning att sova i... Haha undrar om man ska ta det som ett eventuellt symptom? :)

  • Mirabelle24

    Näe hörrni.. det blev nog ingen bebis denna månad heller för mig. Kollar man på min tempkurva så ser det helt kört ut! Jämför man dessutom med förra månaden så ser det mer ut som att jag var gravid då än nu! (Minus att mensen kom, haha) :P

    Vad tror ni? Finns det en chans även fast inte tempen ökar ordentligt?

Svar på tråden BIM 7-14 December