• pixie78

    IVF-kliniken Stockholm eller Fertilitetscentrum?

    Vi ska ringa och boka tid för utredning nästa vecka, som förhoppningsvis/förmodligen visar att vi kan köra IVF. Vilken av dessa två skulle ni rekommendera? Vad har ni för erfarenheter av dom?

    Om man tittar på deras hemsidor ser de exakt likadana ut, på nivån att de har samma citat i högermarginalen, exakt samma priser och samma sorts kontaktformulär. Hänger dom ihop ihop på nåt sätt?

    Om man kan starta sin utredning hos sin vanliga gynekolog snabbare än på någon av ovanstående kliniker,är det värt det då? Eller är det bättre att göra utrediningen på det ställe man kommer genomföra behandlingen?

  • Svar på tråden IVF-kliniken Stockholm eller Fertilitetscentrum?
  • Blicka

    Vi gjorde vår utredning via landstinget men valde sedan att söka till ivf-kliniken när vi ställdes i kö för ivf (landstingskön var så lång). Vi fick hjälp på kliniken i två omgångar, med äldsta o mitten barnet. Ett tredje barn kom sen på egen hand. Vi hade senast kontakt med kliniken 2012 så det är ett par år sen men vi var nöjda! Lycka till!

  • Jenny1981

    Hej, 
    Vi gjorde vår första (via landstinget) IVF på Fertilitetscentrum (2012) och fick vår nu 4 åriga dotter på första försöket (korta behandlingen) Vi var jätte nöjda. Dock endast 1 ägg till frysen som sedan misslyckades.

    Den här gången har vi valt IVF kliniken Stockholm (Privat) och ska köra igång i mitten på januari, doktorn vi fick träffa och även de andra var super trevliga och kändes genuint kvalificerade. 

    Så båda är likvärdiga enligt mig, varför vi valde IVF Stockholm denna gång är faktiskt bara för att det känns smidigare att ta sig dit då det ligger på vår sida av stan.

    Nu var det ju ett tag sen du skrev detta inlägg men hoppas det var till någon hjälp :) 

Svar på tråden IVF-kliniken Stockholm eller Fertilitetscentrum?