Inlägg från: Sosozo |Visa alla inlägg
  • Sosozo

    BF Juli 2017 ny

    Hello! Ni som har receptbelagda mediciner utskrivet mot illamående, fick ni det via bm eller hur gick det till?

    Jag har mått se extremt illa de senaste dagarna. Idag tog jag Postafen som hjälpt tidigare. Det hjälpte inte alls men jag blev helt väck i skallen och har sovit hela dagen uuurs. Känns ohållbart.

  • Sosozo

    Jag kör bara med mammabyxor nu! Köpte några st på hm efter kub-testet. Tredje barnet så magen växer helt klart på. Bästa brallorna är svarta i fejkmocca. Mjuka och känns rätt fina!

  • Sosozo
    Gameofthrones123 skrev 2016-12-30 18:45:16 följande:

    Jag mailade min barnmorska bara och bad om lergigan comp. Det var inga problem alls


    acinnaleh skrev 2016-12-30 19:17:56 följande:

    Jag fick också lergigan comp (de blir iaf inte jag trött av) utskrivet av en läkare jag träffade dagen före inskrivning, gissar att jag hade kunnat få hjälp via bm annars.

    Blä jag är så trött på att inte må bra, ätit mkt mindre senaste veckan men lyckats äta rättså bra idag. Här beror det på att jag har väldigt långt mellan toabesöken men får medicin för det också så hoppad allt blir bättre om jag slutar strunta i den.


    Tack! Jag har mailat min bm nu, får se vad hon säger.
  • Sosozo
    acinnaleh skrev 2016-12-30 19:35:19 följande:

    Vad som är problem här är snarare bh:n, omkretsen är typ för liten redan men vill inte köpa nytt då jag inte orkar prova olika kupstorlekar ;) hittade förlängningsband på kappahl igår som gav några cm mer omkrets, superskönt.


    Samma här med bh'n! Ska kolla efter det där på kappahl, låter mkt smart! Har iofs mest mjuka toppar nu. Ömma boobs och de har vuxit två kupstorlekar redan.
  • Sosozo

    För er som har trubbel med hård mage kan jag rekomenndera katrinplommonjuice! Fick tipset förra graviditeten och plockat upp det nu igen. Funkar superbra tycker jag. Tror märket är friggs.

  • Sosozo
    Gameofthrones123 skrev 2016-12-30 20:10:41 följande:

    Nu börjar det minsann bli en liten kula här också ;) nu hoppas jag helgen går fort för på måndag är det äntligen dags för ultraljud!!


    Tjusigt! Och spännande med UL!
  • Sosozo
    Newbie84 skrev 2016-12-30 22:47:50 följande:

    Usch stackare lider med dig. Man kan få genom mvc och vårdcentralen, om du spyr mkt kan man behöva dropp och då är det gynakuten. Finns några olika man brukar börja med men finns även starkare om de inte hjälper. Sköt om dig!


    Tack! Jag spyr inte så mycket men blir liksom helt lamslagen av illamåendet. Småäter då får nig i mig ok. Bara trist att må så jädra illa och behövs ligga ned hela dagarna. Dka se vad min bm säger. Måste testa något botemedel nu känner jag.
  • Sosozo
    Gameofthrones123 skrev 2016-12-31 15:49:42 följande:

    Min bm tipsade om ingefära-kapslar mot illamåendet. Verkar fungera på Vissa. Ska själv testa det för jag blir helt utslagen av lergigan comp ca 2 timmar efter jag tagit en...


    Ok! Vart köper man dem? Hälsokost?
  • Sosozo
    Newbie84 skrev 2016-12-31 14:36:51 följande:

    Jag orkar inte fira något alls ikväll, men får ta igen det nästa år med dunder och brak :) Brukar också gilla roliga tillställningar men mår för dåligt nu.


    Samma här. Brukar älska festligheter men.. Firar med familjen + mina föräldrar. Kommer säkerligen lägga mig innan tolvslaget och skippar nyårsblåsan. Trist men skönt.
  • Sosozo
    Leeandra skrev 2016-12-31 12:16:42 följande:

    Gott nytt år på er, tjejer! Nästa år ska vi ha barn .


    Yes!! Haha, ballt!
Svar på tråden BF Juli 2017 ny