• Milla8101

    IVF Januari 2017

    AnnZoo81 skrev 2017-02-01 16:37:00 följande:

    Har ingen känsla alls. Men ska snart få testa inte långt kvar nu.


    Hur går det för dig? Jag har ont i nedre delen av magen på sidorna, molvärk och rosa flytningar, börjar tro att det skiter sig. Testar imorgon bitti, orkar inte vänta :( har du testat lr väntar du?
  • Milla8101
    AnnZoo81 skrev 2017-02-02 13:59:44 följande:

    Testade imorse. Visade minus. Blev så klart ledsen även om jag borde ställt in mig på att det skulle ske.

    Ringde SU och dom sa att det var tidigt men oki att testa och att resultat nog stämmer ändå. Men jag fick välja om jag skulle fortsätta med Lutinus några dagar till och testa i helgen igen. Eller sluta idag och invänta mensen som troligtvis hålls tillbaka av Lutinus. Skulle ringa när mensen kommit igång ordentligt så skulle doktorn se över hur behandling gått och se om någon förändring ska göras och sen någon gång mars/april börja om igen.

    Idag känner jag mig ordentligt deppig. Fallit i gråt flera gånger på toaletten. Men inte mycket att välja på bara samla sig och gå ut och jobba. Sjukt avis på alla gravida nu.

    Lycka till! Jag hoppas det går vägen för dig.


    Nej va tråkigt, jag lider verkligen med dig.

    Detta är en tortyr, all denna väntan, man lever på hoppet. Men tillslut kommer ett plus va så säker.

    Jag börjar själv ana att det skiter sig, har en del mensvärk plus lite blod. :(

    Tack, hoppet är ju det sista som överger en.
  • Milla8101
    Karins08 skrev 2017-02-02 16:49:22 följande:

    Åh jag är ledsen, men hoppas ju att du har fel!

    Är det klarrött blod eller mer brunt?


    Lite mer åt det ljusrosa, kommer mest när jag kissat, så visst kan det vara något annat, men man blir ju skraj. Har rätt ont i nedre delen av magen och det vet jag att jag hade när jag väntade våran son, så lite grav symtom känner jag. Det är ju iallafall något. Lever nu på hoppet:)

    Hur mår du? Förstår att det är jobbigt :(
  • Milla8101
    Fru Justitia skrev 2017-02-02 09:51:22 följande:

    Hej,

    Jag hoppar gärna in här.

    Jag började också nedreglera med Synarela. Sprayade i varsin näsborre morgon och kväll.

    Efter UL + blodprov fick jag börja med injektioner: Menopur + Bemfola.

    Bemfola var mkt bättre för mig som är spruträdd då den ser ut som en penna och påminner om Otrivellsprutan fast mkt mindre. Nålen var tunnare och därmed lättare att sticka sig med. Så jag upplevde den som enklare än Menopur sprutan.

    Var på UL + blodprov efter ca 6 dgr. Då syntes 6st blåsor. Kändes så lite men vet ju att antal inte spelar någon roll utan det är kvalité som är viktigt. Att få till det där GULD-ägget.

    Tog Otrivell i sön kväll.

    Hade ÄP i tis och då fick de ut 13st(!!) ägg. Blev väldigt överraskad och glad!! : -)

    Fick i ons veta at 8st blivit befruktade på naturlig väg. Så underbart!!

    På sön är det dags för insättning och jag hoppas och ber att vi hittar just det där fina GULD-ägget som delat sig fint och som även kommer att stanna i min livmoder. Det är min största oro att trots fina och bra resultat så tar det sig inte.

    Det är vår sista chans så det är mycket tankar och känslor i omlopp nu. Vi har inte råd med fler försök och åren går så "this is it".

    Vi VILL så gärna och längtar så. Har försökt i över ett år.

    Gjorde ett misslyckat FET i feb-16 och ett misslyckat IVF i april-16.


    Hej o välkommen!

    Grattis till era ägg, jättebra resultat! Förstår att du är riktigt nöjd. Klart det är ett guldägg där?

    Går ni privat? Lr kör ni via landsting?
  • Milla8101
    Emsoff skrev 2017-02-02 21:32:53 följande:

    :( Beklagar verkligen alla tråkiga besked. Vill slå ett slag för att faktiskt gå och prata med någon. Efter alla mina missfall har jag gått till en kvinna här i Stockholm som är specialiserad på samtalsstöd kring barnlöshet, ivf och missfall. Hon hjälper mig mycket och ger mig verktyg. Vi bokar in möten löpande under den här ivf-processen och det känns väldigt tryggt och lugnande. Rekommenderar det verkligen. Kram till er alla!


    Ja det är aldrig fel att prata med nån!

    Hur går det för dig? Känner du något? Själv så testar jag imorgon bitti, pirrigtoch väldigt nervöst!
  • Milla8101
    Emsoff skrev 2017-02-03 06:22:13 följande:

    För mig känns det lite som en säkerhetslina. Och det är ju mest för OM jag blir gravid. Då börjar min resa med rädsla för ett till missfall. Så jag behöver henne med på resan helt enkelt.

    Nej jag känner ingenting speciellt. Men jag har faktiskt inte känt någon skillnad de 5 gånger jag faktiskt varit gravid. Har liksom ömma bröst, metallsmak i munnen och molvärk oavsett om jag är gravid eller inte. Har varit bombsäker på graviditet många gånger och sen har ändå mensen kommit. Jag har ju också en hel vecka kvar innan jag ska testa.

    Stort stort lycka till nu på morgonen! Tänker på dig!


    Nu har tagit testet, det visade plus men jag har ju lite blödning så jag vill inte ta ut segern i förväg. Ska se hur helgen blir om mensen avtar lr inte.
  • Milla8101
    InnanVäntansTider skrev 2017-02-03 07:18:59 följande:

    Det kan ju vara lutinus och slemhinnorna som blir sköra. Håller tummarna för att det är det och att det blir positivt resultat!


    Ja jag hoppas verkligen att det är så, fick ju plus på Stickan men det kan ju skita sig ändå. Får försöka vara lugn o tänka positivt. Nu har jag blött lite i 2 dagar så det borde sluta om det bara är lutinus och slemhinnorna väl?

    Grattis till plusset! :)
  • Milla8101
    Emsoff skrev 2017-02-03 08:26:04 följande:

    Men grattis! Ett plus är ju ändå ett plus. Ett stort steg på vägen mot målet! Vad säger kliniken?


    Tack, :)

    Jag skulle återkomma hur min blödning utvecklar sig. Har inte fått något datum för ul än? Vet du ungefär när man gör det?
  • Milla8101
    InnanVäntansTider skrev 2017-02-03 09:16:34 följande:

    Var det officiell testdag idag? Jag hade rosa på lutinus applikatorn en vecka ungefär förra gången. Jag tror att du kan vara lugn i att du är gravid och det är definitivt ett delmål så stort grattis!! Sen är det klart att första trimestern innebär risker men fira delmålen tycker jag!


    Idag va testdagen. Det är lite mer än bara på stickan, kommer nästan bara jag är på toaletten, så nu springer man nästan varje timma för att se då det har slutat. :)

    Jag försöker vara lugn och tror mer att det är som du säger.
Svar på tråden IVF Januari 2017