• Emsoff

    IVF Januari 2017

    Xantan85 skrev 2017-02-14 04:18:48 följande:

    Nu börjar jag bli så rädd.. känns som från en dag till en annan så börjar överstimuleringen försvinna... Borde den inte hålla i sig? Såklart skönt att slippa ha ont men jag är så rädd att de ska betyda att de inte bildas mer hormon... nån som har erfarenhet??


    Tror inte att det behöver betyda något. Det måste ju kunna vända lika fort som det kom? Och någon gång ska det ju vända. Är nog bäst att du frågar din läkare om du oroar dig mycket.
  • Emsoff
    anina skrev 2017-02-16 08:30:11 följande:

    Tjuvtestade idag. Har td på söndag men det har gått 9 dagar sen vi återförde en 5 dagars blastocyst.

    Det var ett tydligt icke gravid.

    Kanske kan det ändras till söndag. Vad tror ni? Det känns kört.


    Går inte att svara på din fråga. Våra kroppar fungerar så himla olika! Men så länge som man inte både blöder och det är negativt när det gått cirka 14 dagar efter ÄP så tycker jag att det finns hopp kvar.
  • Emsoff
    anina skrev 2017-02-16 16:11:40 följande:
    Nu började jag blöda. Gråter
    Nu är det liiite hopp kvar.
    :'(
  • Emsoff
    Milla8101 skrev 2017-02-16 17:09:26 följande:

    Många tråkiga inlägg nu, usch jag lider med er alla.

    Även vi fick besked idag, det var som vi trodde. Ett tidigt missfall (biokemiskt som det heter ) fick vi förra vecka. Därför Har jag inte orkat att skriva här inne.

    Det har varit fruktansvärt, från att ha svagt plus till att det blev starkare och även att Hcg ökade, till nu.... minus. :( Hade vart skönare och få ett minus direkt.

    Man har hoppat mellan glädje och förtvivlan.

    Jag hoppas att ni som inte testat än lyckas bättre.

    Vi drar igång igen nu i mars med vårat frysta och hoppas att det är guldägget som ligger och väntar på oss!


    Beklagar så mycket Milla! <3 Jag trodde verkligen att det skulle gå vägen. Jag vet att biokemiskt känns skit. Varför ge plus om det ändå inte är nått där som fäst ordentligt. Men försök tänka att det var bra att kroppen stötte bort det tidigt. Även om det känns skit så är ett missfall senare ännu värre. Klen tröst jag vet. Och en annan tröst är att du KAN bli gravid. Det var bara fel ägg denna gång. Tror det rätta väntar på dig i frysen! Jag tror iaf det <3

    Själv har jag möte med min läkare här i Stockholm på tisdag. Bara att börja om liksom, suck!
  • Emsoff
    Milla8101 skrev 2017-02-16 19:58:24 följande:
    Tack :) Ja jag trodde lite på det faktiskt eftersom testerna blev starkare och även hcg steg. Men i fredags så kom det något annat ur mig, någon seg genomskinlig hård liten sak, min läkare kunde inte säga något om det, hon trodde det kunde vara vävnader lr något annat slemmigt. Men nu i efterhand så förstår jag att antagligen så var det en liten hinnsäck lr nått.

    Jag fick ju ett missfall i v 8-9 förra våren och det var jäkligt tufft. Speciellt när man hade sett hjärtat att slå i v 7.

    Vi tror nu på det som vi har i frysen, vi kommer att sätta in det i egen ostimulerad cykel. Men satan va dyrt det är. 16000 för att bara sätta in ägget.

    Hur känns det att börja om? På något konstigt sätt så klarar man ju det, man bryter ihop, reser sig och tar tag i nästa omgång. Shit va starka vi är!
    Men vaddå, ingår det inte en insättning i grundpriset? Har för mig att det brukar göra det.

    Det känns okej att börja om. Vi får ju pengarna tillbaka från det här försöket. Och nu ska jag nog fortsätta hos min läkare som följt alla mina missfall. Det känns skönt och tryggt. Om han nu tycker att vi ska göra ivf och ifall han vill ge oss medicineringen vi vill ha. Han har ju inte trott på vare sig medicinering eller ivf för oss förut. Känns lite som att jag börjar landa i att vi inte får fler barn. Känner någon sorts lugn i kroppen. Svårt att säga vad det beror på. Kanske bara beror på att vi bestämt oss för att lägga makten i någon annans händer. Jag vet inte.

    Vi är galet starka! Tänk om det var männen som skulle gå igenom allt det här. Min man hade inte klarat en sekund. Han blir tokdeppig av att bara ha en vaxpropp i örat :)
  • Emsoff
    Milla8101 skrev 2017-02-16 21:57:21 följande:
    Nä visst är det sjukt, först 36000 för ett försök, 2000kr för frysning och nu 16000 för att sätta in det. Sjuka pengar. Skönt att ni får tillbaka pengar :)

    Min sambo är väldigt duktig på att googla om saker och ting, han hittade ett bebis klister som dom tydligen använder i Danmark vid ivf, något som tydligen ska göra så att embryot fastnar lättare. Något som du hört lr läst om? Många har använd det i Sverige oxå.

    Det är kanske det ni behöver, nån tar kommandot över er. Det är säkert dådet händer!

    Haha min sambo är likadan, han klarar knappt av att se blod:)
    Verkligen! Mycket pengar är det. Min hemmaklinik verkar ha samma upplägg. I Falun ingår 1 FET ser det ut som. Men jag fick ju inte ens ett ägg till frysen förra gången. Så vi försöker nog få till ett paket här i Stockholm med 3 äggplock+Färsk återföring. Blir det ägg till frysen så får vi ta ställning då.
  • Emsoff
    Milla8101 skrev 2017-02-16 23:34:48 följande:
    Vi fick inte ens ta paket om 3 äggplock, har tydligen inte oddsen på våran sida. Får betala varje försök om vi nu skulle välja 3 gånger, vilket vi inte kommer att göra.
    Varför fick ni inte det?
  • Emsoff
    Milla8101 skrev 2017-02-17 08:20:42 följande:
    Fick inte det till mig riktigt, dom sa att vi inte har oddsen på våran sida (lågt Amh)och då är det onödigt att ta ett 3 paket. Kändes som att dom dömde ut det från början. Vi är ju snart uppe i dom pengarna ändå.
    Låter konstigt tycker jag :(
  • Emsoff
    Solen2 skrev 2017-02-20 10:16:03 följande:

    En fråga till alla, liksom jag, som testat negativt denna gång. Hur tänker ni inför framtiden och ev nästa försök? 
    Kör ni på igen efter "vilan/en mens" eller planerar ni att vänta längre innan ni försöker igen.
    Hur funderar ni kring ev "julbebis" iom att mars månad närmar sig? 

    Vi vet inte riktigt hur vi vill göra, väntar nu på att få utslag för min egna ägglossning denna månad så vi vet mer exakt när nästa mens kommer och ev nästa försök kan bli. Någon som vet om den egna cykeln blir mycket påverkad av en ivf-behandling? 


    Det där med julbebis. Jag har en dotter som är född 14 december. Och hon var beräknad till den 19 december. Jag kunde väl ha gått ett par dagar över tiden. Och jag måste säga att det är inga problem med att hon fyller år då. Vad är skillnaden mot att vara född 30 november. Jag skulle säga att i allt det här så ska vi vara glada för att vi ens får barn. Och sluta försöka planera tidsmässigt. Tänk om det är guldägget som väljs bort på grund av en väldigt onödig planeringsorsak?

    Vi kommer att köra på direkt. Är snart 38 år och för oss är det helt klart en åldersfaktor eftersom vårt första barn kom till hur lätt som helst när jag var 33 år.
  • Emsoff
    Jenny1981 skrev 2017-02-20 09:53:28 följande:



    Då har jag äntligen testat :) 
    Dock tycker jag att teststickan är lite väl svag :/ plus att jag börjar få ont i höger sida, så  jag är lite rädd att det går åt fel håll...
    men men nu är det bara hoppas att det håller i sig fram till UL 16 mars.


    Stort grattis Jenny!
  • Emsoff

    En fråga till er som haft ägglossning igen efter försöket.

    Min kropp beter sig precis som att jag fortfarande tar lutinus. Väldigt ömma bröst och mensvärk. Så har det varit sen förra veckan när jag hade ägglossning.

    Hur mår ni efter ivf-försöket?

  • Emsoff
    anina skrev 2017-02-28 15:29:16 följande:
    Jag mår precis som innan igen, inga symptom alls. Allt är borta.
    Sen är anledningen till att jag gör IVF att jag inte har ägglossning, så den biten har jag aldrig känt av.
    Ah då kanske det är därför. Alla mina ägglossningskänningar är liksom tripplade! Som när jag körde med lutinuset.
  • Emsoff
    anina skrev 2017-02-28 19:04:59 följande:
    Ja det kan det nog vara. :) våra stackars kroppar få gå igenom en del. Igår fick jag hugg i höger sida. Kanske får en ägglossning efter hormonbehandlingen? :) vet ju som sagt inte hur det känns. Eller bara nåt efter all behandling, slutade med Lutinus för en vecka sen.
    Antar att det är olika från person till person. Men när jag har ägglossning så har jag som mensvärk och får slemmiga flytningar. Att jag går mensvärk vet jag inte vad det beror på men det är nått som kommit på senare tid. Kanske åldern eller att mitt maskineri där nere är trött efter 5 graviditeter, 4 missfall och 3 skrapningar. Men det som alltid funnits vid ägglossning är de slemmiga flytningarna.
  • Emsoff
    Xantan85 skrev 2017-02-28 21:30:20 följande:

    Hej igen.. fick ju ett fint härligt plus och fick sedan se en hinnsäck på vul, men nu är de kört.. jag har så ont och det känns så värdelöst.. nu är missfallet ett faktum..


    <3 <3 <3
  • Emsoff

    Jag kör en fertilitetsbehandling med hormoner. Vi har bestämt för att testa vanligt i ett halvår. Så eventuellt ta upp ivf igen i augusti/september om det inte händer nått innan dess.

  • Emsoff
    Milla8101 skrev 2017-03-14 23:48:14 följande:
    Ok va bra, håller tummarna för er <3
    Håller tummarna för er också. Skulle vilja fortsätta följa dig... men gissar på att det här forumet snart går ur tiden.
  • Emsoff
    Milla8101 skrev 2017-03-20 07:31:26 följande:
    Samma här, vi får starta en ny kanske? :)
    Kan inte du komma in i den gruppen som heter "sekundär barnlöshet och ivf våren 2017".
Svar på tråden IVF Januari 2017