• Milla8101

    IVF Januari 2017

    Mischa skrev 2017-02-10 15:53:37 följande:

    Hej! Åh vad jag känner med dig! den där berg- och dalbanan var det värsta. Man slets mellan hopp och förtvivlan. Fy fasen. Fick också vänta länge innan de kom fram till hur det var. Jag håller verkligen tummarna för dig! Kämpa på. Kram


    Skit jobbigt verkligen, hade vart så skönt om dom bara kunde säga, det här är absolut inga problem eller nä tyvärr det är ett MF, utomkveds lr nått. Då hade man vetat, sen förstår jag ju dom oxå på nått sätt, dom kan ju inte lova en massa och sen så skiter det sig.

    6 dagar går väl fort :)

    Hur går det för dig?

    Tack <3 kram
  • Milla8101
    akedi75 skrev 2017-02-10 16:15:58 följande:

    Hej, helt ny både i tråden och på familjeliv!!

    Är äldst i tråden! Har inga egna barn sen tidigare (men bonusbarn)

    Är 41, fyller 42 i juni. Har försökt på naturlig väg i 2,5 år tillsammans med maken som är 39, fyller 40 i höst.

    Vi drog igång IVF, korta programmet, här nu i januari. Bor i Göteborg, går på privat klinik i Göteborg. 

    Hade äggutplockning i fredags, och insättning i onsdags  så jag är på ruvardag 3 (eller kanske 2? Blir förvirrad hur man räknar). 

    Jag räknar väl egentligen inte med att det ska fungera för oss med tanke på min ålder. Av 10 utplockade ägg blev 8 befruktade, ett var tillräckligt bra för att sätta tillbaka in, inget av dem gick att frysa. Så nu är det lite mentalt påfrestande att gå här och inte veta. Men ska läsa in mig på träden (87 sidor är ju en del :)) men är så glad att jag hittade er!

     

    PS heter egentligen Karin men orkade inte hitta något tillräckligt unikt fantasifullt som innehöll det och som ingen annan redan hade tagit som användarnamn så fick bli detta ;)


    Hej och Välkommen!

    Ja det är jobbigt att inte veta, man hoppas o hoppas o håller alla tummar man har :)

    8 ägg var ju faktiskt väldigt bra även om bara 1 var tillräckligt bra. Jag fick ut 6 ägg 2 klarade så 1 gick till frysen.

    Lycka till!

    Kram
  • Milla8101
    Emsoff skrev 2017-02-10 18:19:03 följande:

    Jag tror inte ens att jag ska testa. Känns inte som någon idé faktiskt. Råder ingen tvekan om att det är min mens som är och hälsar på. Har redan pratat med kliniken och slutat med Lutinus.


    Åhh va tråkigt, lider med dig. Har mensen kommit igång nu då? Lr är det ff ljusrosa?
  • Milla8101
    CarolineJL skrev 2017-02-10 20:21:07 följande:

    Vi går på Nordic IVF Center :) Tyvärr inte till frysen! Har hört redan från start att jag har väldigt mkt ägg och att risken för överstimulering är mkt stor, så fick väldigt låga doser hormon hela vägen till uttag. De fick 3 ägg, 1 befruktat. De sa att med facit i hand skulle de nog vågat en högre dos. Men vi är ändå nöjda! Fick 2-dagars som delat sig fint och läkaren sa att ägget var av "toppkvalitet" - men det kanske alla får höra.. Hur går det för dig? Vilken dag ska du testa? :)


    Ja men då är det ett fint ägg ni fått tillbaka :)

    Jag har redan testat och fick plus :) dock har jag lite blödningar så vi kollar upp så det inte är ett MF lr utomkveds, fick idag reda på Hcg och det hade fördubblats som det ska fast min läkare tycker det är lite lågt ändå så vi ska på ett tidigt vul nästa torsdag. En Bergodalbana.... När testar du?
  • Milla8101
    Xantan85 skrev 2017-02-10 12:41:02 följande:

    Jag är hemma från sjukhuset nu men ska tillbaka igen på måndag! Jag tycker att jag är mindre svullen idag men jag kan däremot knappt ta mig till toan för jag blir alldeles yr och mår illa!

    Så trött på att ligga och vila men jag hoppas det har vänt nu, för de är inte trevligt!


    Skönt att höra att det är lite bättre, hann du få tillbaka något ägg? <3
  • Milla8101
    Mischa skrev 2017-02-10 19:19:59 följande:

    Ja jag hoppas tiden går fort för dig!

    Jag är lite orolig, längtar till vul för att få se om det verkligen är något där inne med ett hjärta som slår... men måste vänta 2-3 veckor till. Så försöker utgå från att jag är gravid och ta eventuella sorger om de kommer!


    Förstår din oro, men det kommer säkert att gå bra! Vilken vecka är du i nu?

    Tack <3
  • Milla8101
    Emsoff skrev 2017-02-10 20:57:16 följande:

    Nä det är väldigt klarrött, rinnigt och för mig kraftiga menssmärtor.


    Åhh tråkigt :( orkar ni köra på direkt?
  • Milla8101
    Emsoff skrev 2017-02-10 21:27:16 följande:

    Ja, frågan är hur snart efter vi får prova igen? Hur lång tid som måste gå emellan? Eller om vi kan börja spraya nu snart igen. Vill inte spilla någon tid.

    Sen så funderar vi på att fortsätta hos vår ursprungliga läkare här i Stockholm. Ska kolla upp det i veckan. Hen har ju inte trott på ivf för oss, utan att vi klarar det bäst själva. Men nu blev jag ju inte gravid ens med ivf, så vi ska höra hens tes innan vi bestämmer oss slutgiltigt för klinik.

    Är lite medicinering som jag vill att hens ska gå med på också. Många frågetecken :/


    Körde ni privat lr var det genom landsting?

    Det är inte lätt om man rådfrågar fler läkare heller, får säket olika svar, dom tror på helt olika saker. Dom pratar för sin sak :(

    Jag läste nånstans att om man får lätt MF så har dom (förr) knutit ihop livmodern, det förekommer inte så ofta längre. (Stod det, har jag för mig) Är det nått du har hört, ska se om jag hittar den sidan igen. Känns ju inte helt optimalt visserligen men det kanske funkade.

    Jag önskar dig lycka till, hoppas ni får erat efterlängtade skatt snart<3
  • Milla8101
    CarolineJL skrev 2017-02-12 08:53:29 följande:

    Åh grattis till plusset! Så himla roligt! Jag tror och hoppas allt ser fint ut. Vi testar 19/2 så prick en vecka kvar. Har fått små stunder av mensvärk senaste dagarna men är på tok för tidigt för mens, så antar att det är en biverkning. Inbillar mig att ägget fäst och att det är det jag känt. Nu börjar en läskig vecka där jag kommer springa på toa för minsta flytning och be för att det inte är mens..


    Tack ! :) Lite mens värk är bra, det är nog bara livmodern som växer lite :)

    ja jag har gått på toan nästan varje timma för att se om det har förändrats till det bättre lr sämre. Nu tror jag att min blödning håller på att försvinna, har inte blött ngt sen igår :)
Svar på tråden IVF Januari 2017