Inlägg från: Norrlandskvinnan |Visa alla inlägg
  • Norrlandskvinnan

    Letrozol januari 2017

    HJÄLP!

    Ibörjan av januari var jag på gyn och gjorde en spolning av livmoder och äggledare. Allt såg bra ut. Jag fick Letrozol utskrivet. Sedan jag fick tabletterna har jag bara gått och väntat på mensen som aldrig har kommit förrän IDAG, på CD 46!! Iallafall så är det ju så med Letrozol att man äter tabletterna dag 3-7, sen görs ett VUL dag 12. En vecka efter att sista tabletten med Letrozol är tagen skall man få ägglossning. Vet ni vad kruxet är?! Jag åker utomlands CD 16, utan min pojkvän!! Skulle ni ha tagit Letrozol ändå och hoppats på ägglossning innan CD 16 eller hade ni avvaktat till nästa cykel? 

  • Norrlandskvinnan

    Tack för era svar! Idag är första tabletten intagen, så spännande det känns! Ungefär som på julafton. Jag hoppas att ägglossningen kommer i tid. =)))

  • Norrlandskvinnan

    Var på gyn och gjorde ett VUL i måndags på CD 12. Känner mig lite besviken för jag förstod ingenting av ultraljudet. det var iallafall massor med folliklar i varje äggstock som var över 10 mm. Barnmorskan som gjorde UL tyckte att det såg bra ut. Ska folliklarna inte vara större?!

  • Norrlandskvinnan
    Kochanajestem skrev 2017-03-01 08:36:32 följande:
    Är inte superinsatt men jag gjorde VUL CD15 och hade då 18mm, de växer ca 2mm per dag, och fick glad gubbe CD17. Min gyn sa att äl ofta kan komma senare med Letrozol. (CD13-CD19)

    Så om du är på CD12 och har blåsor på över 10mm så kan ju någon växa till sig tillräckligt för äl.

    Tänker jag.
    Jag hoppas att det är som du säger, att ett ägg växer till sig senare. Jag kör febrilt med ägglossningsstickor! Om inte annat så får man väl hoppas att det går bättre i nästa cykel. :P 
  • Norrlandskvinnan

    Jag känner mig så jädra ledsen och besviken! Jag ger snart upp det här med barn. Är det värt att försöka och försöka men att det aldrig händer något? Inte nog med att det tär på ens egna psyke det tär ju även på relationen. Det är bra nog orättvist, vissa blir gravida direkt och hinner få flera ungar innan man ens har hunnit få ett. 

    Vi har snart försökt i 2,5 år. Har precis ätit första letrozolkuren utan resultat. Inte ett spår av ägglossning! Men det är väl bara att köra på en andra kur med letrozol.

  • Norrlandskvinnan
    orzia1 skrev 2017-04-13 17:34:40 följande:
    Här inväntar jag också ägglossning. Enligt en app ska den komma i helgen, o enligt en annan på tisdag.
    Spännande! Kör med ägglossningstest, fick glad gubbe idag. Så nu är det bara att gå all in, så att säga! ;)  Lycka till! 
  • Norrlandskvinnan

    Är inne på CD 28, imorgon är det 14 dagar sedan ägglossning. Har inga direkta känningar, har haft lite som mensvärk, då och då i korta perioder. Inga ömma bröstvårtor. Tror inte jag är gravid, men jag lever på hoppet! =) 

  • Norrlandskvinnan

    Mensen kom idag. Kändes faktiskt bra efter att ha testat negativt på grav.test. Börjar nu på 3:e kuren med Letrozol, blir det ingenting nu heller så sätts vi upp på kö för IVF. Bara hålla tummarna att det går vägen nu! :)

  • Norrlandskvinnan

    Äter 3:e kuren med Letrozol är på CD 13, har börjat köra med ägglossningsstickor. Ägglossningen lär ju dyka upp när som helst! Hoppas att dt tar sig denna gång. :)

  • Norrlandskvinnan
    Melizandre skrev 2017-07-20 15:19:28 följande:

    Åt Letrozol enkel kur dag 3-7 och fick redan på dag 9 positivt på Clearblues extrakänsliga test. Maximal fertilitet 48 h timmar framöver sa den och dom utnyttjades väl.

    Idag är jag på dag 29 och inte en tillstymmelse av mens i sikte. Känner mig svullen om buken och luktsinnet är überkänsligt, så vem vet... det kanske lyckats.

    Ni andra som fått tidigt utslag på äl genom Letrozol, när har ni förväntat er mens?

    Kram!


    Jag har alltid fått mens dag 31-33 med letrozol. =)
Svar på tråden Letrozol januari 2017