• Ida3434

    Letrozol januari 2017

    Hej.

    Precis ätit min första kur Letrozol och hade en äggblåsa på 16 mm på dag 12. Är nu på dag 17 och har fortfarande inte fått positivt utslag på ägglossningstester. 

    Är det kört för denna månaden eller kan man ha ägglossning trots negativa tester?
  • Ida3434
    Fluzzi skrev 2017-08-13 19:14:27 följande:

    Hej alla!
    Även om det inte är en rolig situation så är det skönt att läsa om er andra som kämpar för att få en bebis. Alla dessa ägglossningsstickor, sekret, tabletter, humörsvängningar... Ja det är mycket vi behöver stå ut med Gråter Jag och sambon har försökt aktivt i närmare två år. Vi startade utredningen i januari 2017. Efter många undersökningar kom de i juni fram till att jag har PCO med sällan eller utebliven ägglossning. Vi är remitterade till IVF men köerna ligger på 7-9 mån så vi ska prova Letrozol så länge och hoppas att det ska hjälpa. Jag har precis avslutat första kuren och ska göra ett ultraljud på ons för att se så att allt är som det ska! Ni pratar biverkningar och jag har känt av sjuuuuk trötthet, det är så att jag kan somna sittandes när jag jobbar eller nästan i vilken situation som helst. Plus lite huvudvärk. Varför äter ni andra Letrozol?


    I vilken stad ska du göra ivf? Tycker det var lång väntetid. :(
  • Ida3434
    Anonym Ellliiin skrev 2017-11-12 21:13:36 följande:
    Jag fick iallafall min första äl på flera år av enkeldos Letrozole! Hade en blåsa på 19mm cd13 fick dock en ovitrelle spruta på första kuren och världens äl smärtor 30 timmar efter sprutan! Helt övertygad om att jag fick äl! Ja jag har fattat de att man har samma chans med eller utan stimulering. Men har du ingen äl alls själv så höjs ju chanserna enormt av stimuleringen så beror ju på hur man ser de egentligen haha.. har bim på fre-sön kan återkomma då hur effektiv behandlingen var!
    Hur gick det?
Svar på tråden Letrozol januari 2017