• Fia 28

    Skär iPhone 6 ihop av iOS 10?

    En iphone 6 fungerar utmärkt med ios 10. Du kan ju alltid ta en backup först ifall uppgraderingen skulle skita sej.

  • Fia 28
    Tihi skrev 2017-01-13 22:55:04 följande:

    Backup tar jag alltid innan jag uppdaterar men jag är ändå livrädd varje gång för att saker ska försvinna och att det ska gå åt skogen.

    Hur gamla brukar Äpplena vara när dom inte fixar uppdateringarna längre förresten?


    Ganska gamla nog. Tex med ios 10 föll ipad mini 1, iphone 4 o ipad 3 bort. Men de betyder ju inte att man måste slänga dem utan de får fortsätta med ios 9 bara.
  • Fia 28
    Tihi skrev 2017-01-17 23:39:09 följande:

    Jag har ingen aning om vad meddelanden och hälsa har med varandra att göra eller om det är som din teori. Jag använder inte Medicinskt ID men who knows? Kanske vet någon annan av dom tusentals som verkar läsa den här tråden och kan upplysa oss om vad det är frågan om?

    Ta mig tillbaka till 2006 när man kunde ringa, skicka sms och ta några foton med mobilen men inget mer!


    Det låter troligt att det skulle vara pga att hälsa appen behöver tillgång till kontakterna för medicinskt id.

    När du pratar i telefon och den är upplåst så är det väl inte meningen att sms ska synas på skärmen heller. De syns bara om den är låst.
  • Fia 28
    Tihi skrev 2017-01-18 15:30:26 följande:

    Jag vet men tyvärr så funkar ju inte vardagen utan en smartphone idag om man är under 80 år. Det blir väldigt svårt i alla fall att inte ha en sån. Jag har inget emot smartphones i sig men skulle vilja hoppa tillbaka några år i deras utveckling bara. Jag tyckte telefonerna var tillräckligt smarta redan 2013. Jag har alltid låst skärmen under samtal och förut kom rutan med sms upp under samtalet. Nu hör jag pipet om det kommer ett sms men skärmen visar ingenting innan jag låser upp och trycker bort telefonappen.

    Har en till Viber-fråga också. När man raderar sms i Viber nu så kommer det upp att man kan dela sms:et i ett mejl, sms, anteckningar och något till alternativ. Betyder det att Viber har tillgång till allt det nu? Förut kunde man bara radera sms:et och inget mer.


    Du har väl senaste ios 10.2 och testat starta om telefon?
Svar på tråden Skär iPhone 6 ihop av iOS 10?