• asking

    Distansen tär

    Jag har träffat en kille under flera månaders tid. Vi beslöt oss för att ej inleda något och vara vänner på grund att vi bor i olika städer. Vi har dock en sexuell relation. Han fortsätter ändå att säga saker som att jag är den första tjejen som han har introducerat för sin familj (vi är i tjugoårsåldern) osv. Han sa nyligen att hade haft tillfälle att ha sex med en tjej men valde att inte ha det. En anledning är att han hade mig i tankarna. Han föreslog att vi endast skulle ligga med varandra tills vi hittar en partner. Vad tycker ni om detta? Verkar som han ändå hindras av sina känslor för mig att vara med andra. Ibland känns det som jag verkligen vill inleda och försöka med honom, men samtidigt skulle det vara skönt att ha en partner i samma stad/närmare mig. Det är svårt för mig att verkligen inleda det med någon annan då jag känner något för honom. Vad tycker ni? Tips och tankar? 

  • Svar på tråden Distansen tär
  • Tecum

    Tja, du känner "något" men tydligen inte så mycket? Är någon av er flyttbar inom de närmaste åren? Annars låter det inte som att ni har någon gemensam framtid. Som det är nu låser ni upp varann och riskerar fastna i ett halvdant förhållande.

    Personligen skulle jag ha svårt för ett distansförhållande, men om det är någon gång det ska fungera så är det i ungdomen innan man är "tillvand" att ha partnern nära.

  • Anonym (Dustanstjejen)

    Jag och nuvarande sambon hade ett distansförhållande i ungefär 2 år, ca 30 mil med kassa förbindelsen, han plugga och var sedan arbetssökande, jag plugga. Det fungerade bra men var såklart jobbigt. Tillslut bara bestämde vi att han skulle flytta hit, utan ett jobb till min lilla etta. Sagt och gjort, nu planerar vi barn och varit ilag i 5 år. Men, vi hade möjligheten att flytta ihop. Hade vi inte kunnat det hade nog relationen nog tyvärr tagit slut för distans är otroligt jobbigt när man tvingas vara ifrån varandra . Hoppas det löser sig, på vilket sätt som nu är bäst:)

  • Anonym (Ssmbo)

    Allt går bara man vill. Jag och sambon satt i varsin ände av landet men bestämde raskt att det inte gick att leva så. Han var mer mobil än jag (P.g.a. väldigt specialiserat yrke och gemensam vårdnad om hundar) och fick helt enkelt flytta hit och söka nytt jobb. Vi bor litet men kärleksfullt

    Om ni verkligen vill vara med varandra så hittar ni en lösning.

Svar på tråden Distansen tär