Inlägg från: Anonym (S) |Visa alla inlägg
  • Anonym (S)

    Pojkvän höll inte vad han lovade

    Det är inte alltid man kan säga nej till jobb. Ibland finns det inte tillräckligt med folk och då måste de få tag i någon. Han har jobb acceptera det. Du får fråga en kompis.

  • Anonym (S)
    Kuddebarn skrev 2017-01-19 16:15:40 följande:
    Fast då skulle han inte ha gått och lovat henne nånting, om han visste att det kunde dyka upp jobb samtidigt.
    Hur skulle han kunna veta att han behövdes? Man kan inte lova allting eller se in i framtiden "Nils var tvungen att vabba/sjukskriva sig så du måste hoppa in.". Det är sånt man får ta i livet.
  • Anonym (S)
    Anonym (Frida) skrev 2017-01-19 16:25:37 följande:
    Hur menar du? Jag frågade honom, han lovade mig.

    Det är inte mitt ansvar att kolla i hans kalender. Han sa att han kunde och lovade.
    Hade du haft jobb så hade du förstått. Ringer någon från jobbet och behöver en så säger man "Ja." om man inte är för upptagen. Att hjälpa sin flickvän med studier kan vänta. Ringer någon från jobbet så står det inte i kalendern.
  • Anonym (S)
    Kuddebarn skrev 2017-01-19 16:31:04 följande:
    Fast han lovade och det kommer knappast som någon nyhet att man kan bli uppringd från jobbet. Det borde han ha haft i åtanke lite tidigare.
    Saker och ting kommer och de får TS ta och acceptera. Den dagen hon får jobb så kommer hon att förstå. De behövde honom på jobbet så de behövde honom. Vad är viktigast jobb eller flickvännens läxa?
  • Anonym (S)
    ungbrunett skrev 2017-01-19 17:08:47 följande:
    Men i vilken värld håller alla alltid allt de lovat?

    Ts kan väl sköta sitt själv. Går man på universitetet är man någorlunda vuxen och kan gott reda sig själv. Ber man någon om hjälp så anpassar man till när denne kan. Dyker det upp något viktigt, typ jobb, så får det där hjälpandet ske någon annan gång när det passar hjälparen.
    Kan lova att alla i den här tråden har brutit ett löfte eller två. Om man ska tro vissa här så ska man alltid hålla ett löfte oavsett vad. Hade det varit en kvinna som skulle in och arbeta och pojkvännen hade behövt hjälp då... då hade det sett annorlunda ut i tråden.  Men alla löften kan inte hållas. "Jag har lovat mitt barn att gå på bio i dag men det krisar på jobbet." hur skulle folk då resonera? Han behövdes på jobbet och det står ju självklart inte i kalendern då de behövde honom just då. Livet är fullt av överraskningar och folk kan bli besvikna men så är livet.
    TS har säkert vänner som går på samma universitet eller andra vänner och släktingar som kan hjälpa.

    Gör man slut för en sån liten sak... ja då undrar jag hur man behåller en partner i längden.
  • Anonym (S)
    LHF skrev 2017-01-20 12:18:05 följande:

    Det är ju skillnad om han skulle blivit sjuk. Nu valde han att bryta löftet, för mig är det en annan sak. Nu vet vi ju inte vad han skulle hjälpa till med, vilket jag tycker spelar roll i sammanhanget.

    Det låter dock på ts som att hon inte har så lätt för att få hjälp från någon annan då hon skriver att det här ställde till det en hel del för henne. Hade hon haft många valmöjligheter så hade det knappast varit ett problem!


    Vuxna människor har jobb och i bland så får de hoppa in när det är kris. Det ska inte behövas skrivas in i kalendern. Oväntade saker händer och TS är tillräckligt stor för att förstå det.
Svar på tråden Pojkvän höll inte vad han lovade