• Milou3

    ÄL feb och BIM mars -2017

    Nykär15 skrev 2017-02-16 11:37:56 följande:

    Ja det är skönt när det börjar mola på och man vet att det snart är dags försöka igen, då ökar hoppet lite iaf! Beroende på vilken dag ÄL inträffar för oss så kanske du snart ligger före mig, om du får på dag 10 och jag på dag 12  Längtar med efter helg!


    Ja dagarna strax innan äl och efter känns bäst just nu. Man är ju taggat som tusan :)

    Fick förresten svar nyss och alla prover såg bra ut utom mitt hb men som ändå låg inom "referensramarna" som systern sa. Läkaren ska ringa upp senare ändå, hon fick inte säga några exakta värden tydligen. Ändå skönt!

    Det förklarar ju min sjuka trötthet ...
  • Milou3
    mickipicki skrev 2017-02-16 18:21:15 följande:

    Detta ÄR en turtråd!

    Alla blir gravida och sen startar vi en graviditetstråd istället!

    Jag är så stressad så bestämde mig nu för att ha sex varje dag denna cykel. För säkerhets skull. Helt hysteriskt...

    Är det bäst att ha sex en gång per dag eller 2 ggr (nu kan ju vi bara ha sex när vi har barnvakt enstaka helger ändå så spelar ingen roll)? Tänker att spermierna måste ju ha typ ett dygn för att mogna så kanske bara blir sämre odds om man har 2 ggr?


    Lucky you ...

    Tyvärr så är min sambo inte direkt överkåt och får prestationsångest om jag skulle föreslå sex varje dag för att få till en bebis. Får "nöja" mig med var tredje dag som vi har det nu. Visst händer det att det blir varannan eller varje dag nångång men det tillhör inte vanligheterna.

    Mitt ex ville ha det 3 ggr per dag och jag minns att jag klagade för vänner om detta maniska beteende.

    Fick vad jag önskade, en man med mer måttligt intresse ...

    Nu råkar denna man vara så otroligt attraktiv och fin på alla sätt så nu VILL jag ha sex 3 ggr per dag ist : /

    Men bebis ska det bli denna månad. Sanna mina ord, som Arja sjunger.
  • Milou3
    LillSnurr82 skrev 2017-02-17 11:21:16 följande:

    Vad kul med en bim mars tråd. Jag är 34 år (snart 35) som har två döttrar på 4 och 6 år. Har varit separerad från barnens far sedan den yngsta var 6 månader. Har haft dem båda på heltid förutom varannan helg då de varit hos sin pappa.

    Jag har nu fått lyckan att träffa en ny karl sedan ett år tillbaka. Han är 39 år. Vi planerar nu att skaffa ett syskon till våra barn (Han har en son sen innan på 19 år).

    Tog ut min spiral för några veckor sedan. Beräknad äl i går (16/2) bim 3/3.

    Hoppas att man får ett plus på stickan på första försöket. Har alltid haft jätte lätt att bli gravid. Men nu är man ju både äldre och en ny partner så man vet ju aldrig..


    Jag var som mest fertil i din ålder! Blev gravid 3 ggr inom två år trots minipiller och avbrutet samlag.

    Nu vid 40 är det däremot lite svårare : /

    Har själv äl ( hoppas jag) om 5-6 dagar, försök nr 6.
  • Milou3

    Vaknade i morse av lite molvärk och är bara på CD 7 men tog ändå ett äl-test nyss som visade glad gubbe!! Vi hade sex i natt. Räcker det? För i kväll ska mannen ut å svira med kompisar ( inte gjort på länge) så lär komma hem i natt bra full! Kommer nog kunna få till mys på söndag em om han inte är för bakis.

  • Milou3
    Sara 7 skrev 2017-02-18 12:15:11 följande:

    Har blivit riktigt förkyld och det enda jag hade hemma var Ipren... Så var tvungen att ta två imorse, hoppas att det inte ska påverka ägglossningen. Ägglossning enligt appen är om två dagar, ser en stegring på testen också så jag håller tummarna!

    Åh så mysigt! Hoppas det tar sig!


  • Milou3
    HoppasPåEnTill skrev 2017-02-19 11:14:31 följande:

    Hoppar in här. Jag bör ha ÄL närmaste veckan.

    Vilken tid på dyhnet tar ni ÄL test? Jag tar test för clearblue fertilitetsmonitor på morgonen men har stickor från billiga tester och testlagret och de vet jag inte vilken tid som är bäst att använda.


    Jag testar 1 gång per dag runt 14-15 med cb digital ( den rosa) och Apotekets. Vet inte hur de andra bör tas.

    Dock testade jag i går morse vid 09 med cb som gav utslag/glad gubbe på endast CD 7!! Som senare på kvällen blev negativt. I dag negativt med båda ( testar 2 ggr per dag nära äl) men kraftig molvärk nu och äl-sekret i morse så vette sjutton här. Bara sexa på I guess :)
  • Milou3
    Swn skrev 2017-02-19 17:45:17 följande:

    Hejsan! Vi ska göra vårar första försök till vårt tredje barn, nervöst! Hoppas det är ok att jag hoppar in här. Skulle ni säga att detta ÄL-test är positivt?


    Ja det skulle jag. Sex i kväll mao!
  • Milou3

    Hur går det för er med väntad ägglossning denna vecka?

    Är själv på CD9 och känt av molvärk i 3 dagar nu. Brukar ha äl mellan CD 10-13 ungefär. Fick en glad gubbe kvällen CD7 men sen negativt sedan dess. Tror mätaren fick ett litet spratt bara, aldrig haft så tidig äl!

    Har använt progesterall förra 2-3 cyklerna men kommer skippa det denna gång. Vet ju faktiskt inte ens om jag har brist på det ens. Blir till att fortsätta med sex varannan dag kommande vecka innan man kan "slappna av".

    Blir faktiskt lite tröttsamt att hålla koll på dessa äl-test hit å dit tycker jag, även om det samtidigt är lite spännande.

  • Milou3
    Nykär15 skrev 2017-02-20 11:08:28 följande:

    VUL idag på CD10 efter Bemfola på CD2-7 och hade ett moget ägg på 20 mm på höger sida. På vänster satt två mindre på 14 respektive 15 mm som förmodligen inte hinner mogna tillräckligt. Hon ville ge ägget två dagar till för att säkert lossa med sprutan, så på onsdag kväll ska jag ta Ovitrelle. 

    Slemhinnan var treskiktad och 10 mm och sekretet jättebra i slidan. Har märkt det själv, otroliga mängder så det är väldigt halt vid sex. Har ju inte haft så på många år så det märks att det är LH i dessa sprutor mot att det bara är FSH i Letrozol. 

    Så på torsdag/fredag bör ägget påbörja sin resa! 

    Eftersom jag blir kollad med VUL och får ÄL-spruta så har jag skippat ÄL-tester helt, det är sååå skönt. Så vi har härligt sex, tar sprutorna när de ska tas och hoppas på det bästa nu...


    Åh spännande!

    Halt sekret är ju viktigt har man läst! Kanske är det som gör det denna gång!
  • Milou3
    Sara 7 skrev 2017-02-20 12:17:44 följande:

    Men nu jädrans räknas väl detta som positivt?! :D


    Ja det tycker jag! Ba kör :)
Svar på tråden ÄL feb och BIM mars -2017