Inlägg från: mickipicki |Visa alla inlägg
  • mickipicki

    Min sticka visade ÄL i torsdags kväll och på fredag dag kände jag markant hur ÄL smärtan minskade och o sen ingenting. Denna gång hade jag väldigt ont på höger sida (samma som förra cykeln men då avtog aldrig smärtan utan fortsatte till mens... kanske aldrig släppte?) och nästan lika på vänster. Hoppas båda släppte så vi har dubbel chans! Hahaha
    Nu är det bara den eviga väntan kvar..... Bah!

    Lycka till allihop!

    Hur visste du att du att dina ägg inte släppte o behövde få hjälp? Hur vet man det? Jag får bara anta.

  • mickipicki

    Asså jag pallar inte med denna väntan till bim! Alla mina positiva tankar är som bortblåsta, nu är jag helt sjukt negativ och tänker att det inte blev något nu heller. Börjar redan planera nästa ÄL... åh vad detta är jobbigt! Jag är så dålig på att vara "cool"

    Vet inte alls vad jag vill med detta inlägg än att bara spy galla över allt... sorry.

  • mickipicki

    Nykär: tack för svar! Men då kanske jag hade likadant förra månaden då jag hade lika ont hela tiden. Denna var mer ont som fan o sen ingenting... hoppas iaf!
    Hur länge fick ni försöka innan ni fick hjälp med ÄL?

  • mickipicki

    Milou3:
    Jag får inte ömma bröst vid ÄL utan bara vid mens. Enda symptom på ÄL är att jag får ont i äggstockarna (känns som håll).

  • mickipicki

    Jag har bara varit gravid en gång o då hade jag ont i bröstvårtorna o hade tunga bröst vid bim.
    I vanliga fall har jag taniga bröst men ömma vid bim.

    Jag har också massa finnar vid ÄL.

  • mickipicki

    Nykär15:
    Tack så mycket för svar!
    Detta är försök nr 2. Jag vet att jag är jättetöntig men har panik och negativa tankar. Då kanske jag signar upp oss efter 6 mån iaf. Känner mig så stressad!
    Desto mer jag läser desto mer panik får jag. Har åldersångest också. Att spermien ska träffa ett ägg, att det ska delas, rullas o fastna o göra precis allt som den ska känns helt omöjligt. Det är verkligen ett mirakel att nån av oss finns!
    Bor i Sthlm

  • mickipicki

    Anonym:
    Såg att du inte fått svar och tyvärr vet inte jag heller. Så länge du inte blöder fortfarande och ÄL test är + så har JAG haft sex ikväll.

Svar på tråden ÄL feb och BIM mars -2017