Inlägg från: mickipicki |Visa alla inlägg
  • mickipicki

    ÄL feb och BIM mars -2017

    Jag har ÄL smärtor till o från fastän ÄL har skett för 11 dagar sen så jag kanske har nån cysta el något som gör ont i äggstock???
    Har ont i brösten mm hr mens om 3 dagar så det är nog därför jag har ont. Har till o från molvärk i nedre delen av bilen vilket säkerligen också beror på att mens på ingång. Har även fått en massa finnar.

  • mickipicki
    Anonym (Symptom) skrev 2017-02-27 15:22:06 följande:

    Lite innan äl och mellan äl och mens ska det stå

    Mina tidiga symptom har skiljt sig mellan barnen så jag vet inte vad jag ska "känna efter".


    Jag har också så jämt... Precis så har jag nu också.

    Förra ggn jag var gravid visste jag inte att jag var det förrän i vecka 5+2 så ingen aning om vad jag hade för tidigare symptom.
    Vecka 5+0 omkring hade jag ont i bröst, mensvärk, kissade som en tok o var konstant törstig och det smakade blod i munnen. Jag trodde jag fått diabetes men kom på att mensen var sen o tog ett gravtest.
  • mickipicki

    Jag får mens om 2 dagar dvs på torsdag. Jag har alla menssymptom man kan ha. Känner mig asdepp! Baaah!
    Helt menlöst inlägg. Jag ville bara spy galla. Sorry!

  • mickipicki
    Emmie79 skrev 2017-02-28 15:54:44 följande:
    Sist jag var gravid (fick mf i v10) så kände jag både pms-symptom och mensvärk på bim-2 och var säker på att det var mensen som var på g men den kom inte och på bim+1 fick jag ett fint plus! Så ge inte upp än!
    Tack, behövde pepp!
    Nästa cykel kan vi göra nytt försök men cykeln efter är vi på släkterna o kommer bo på varandra o därför kommer det inte bli av: redan stressad över det!
  • mickipicki

    Jag ska ha bim imorgon och jag har INTE testat en enda gång ännu! Precis som någon annan skrev så känns det mer förnedrande med blankt test än mens så jag har inte vågat testa. Även om jag inte tror att jag är gravid så känns det så taskigt att få blankt...

    Jag har haft hugg, stock o molvärk sen en vecka efter ÄL. Tror dock att jag brukar få så innan mens. Har sjukt ömma bröst. (Har sport bh på mig), men inte bröstvårtor o de har inte svullnat. Dock brukar jag ha ömma bröst innan mens. Jag har finnig hy (brukar få det vid ÄL annars men nu har jag haft det hela vägen). Jag känner mig helt sinnessjukt trött och ser 20 år äldre ut för att jag är så förbannat trött. Detta kan dock ha att göra med att jag helt enkelt är trött just nu generellt. Jag känner mig allmänt nedstämd (säkert för att jag inte vill ha mens i kombo med pms) och allmän sjukdomskänsla.

  • mickipicki
    littlepixiegrl skrev 2017-03-01 10:23:34 följande:

    Nu har jag frågat i flera trådar, men är det någon annan än jag som ser det andra strecket på gravtestet!?

    Vet knappt varför jag tog nya tester, som jag trodde jag gick och väntade på en sen mens. Såg i går att äl testet började bli starkare igen och tänkte att jag kanske väntade på äl istället. Tog gravtest igår kväll och med första morgonurinen och glodde länge för det kanske ändå var en väldigt svag skugga där, men nej. Så fick jag för mig att ta nya test med andra morgonurinen och nu ser de ut så här!!


    @-`-,-- Isobel Róisín, mitt busfrö, f. 22 maj -09 --,-´-@
    Hcg-Stickan som är bredvid lh-Stickan ser absolut positiv ut!!! Kolla imorgon igen! Gud så spännande för dig! Heja heja!

    Jättesmart att klippa stickorna!!!
  • mickipicki
    Mimipig skrev 2017-03-01 11:53:09 följande:
    Ja, det är nog lönlöst att känna efter så tidigt. Särskilt som Ff ändrade just min ÄL med två dagar, så jag är tydligen bara på äl+4 plötsligt. Men faktum är att jag misstänker att även detta är fel, jag fick starkare streck på ÄL-Stickan igår och idag och eggwhite nu. Hade ingen eggwhite då. Så måhända är ÄL typ idag eller igår, vilket stämmer bättre med min vanliga cykel. Fast då stämmer inte med tempen... äh, jag vet inte. Jag tar det nog lugnt och tänker att BIM är ännu längre fram, 14/3 och struntar i att testa en massa innan dess. Eller...?
    Dina kroppsliga symptom visar på ÄL nu. Det är mycket säkrare än appen som inte har koll på samma sätt. Sista dagens äggvita-flytningar sker ÄL på. Sexa på!
  • mickipicki

    Temp är ju komplement till ÄL stickor o kroppsliga symptom o mindre säker i sig själv. Temp kan bli hög o låg av andra orsaker än ÄL. Äggvita flytningar sker dock bara kring ÄL.

  • mickipicki

    Jag har fortfarande inte fått mens idag. Får alltid mens regelbundet annars på dag 27 (eller ÄL +12). SuperNegativt på gravtest imorse. Stick o hugg i livmoder o ömma bröst. Får säkert mens imorgon men jag hoppas ändå litegrann... även om det är kört

  • mickipicki

    Nu ska det inhandlas zink och folsyra till oss båda! Sen ska jag köpa ett storpack ÄL tester. Tredje gången gillt?

  • mickipicki
    Isvattenis skrev 2017-03-03 19:11:03 följande:
    Åh va tråkigt. Men nya tag och jag tror absolut på tredje gången gilt och en smart december bebis :)
    Tack!

    Lycka till nu!

    Nu har jag gått all in o köpt folsyra, zink (folsyra o zink till oss båda), 21 ÄL stickor, spermievänligt glidmedel (använder aldrig det annars men hey! Haha) och progesteronkräm (jag kommer inte ihåg vad det skulle vara bra för men läste nån här som hade det. Haha). Nu JÄVLAR!
    Hysterisk much?
    I övrigt är jag heldepp. Trodde inte det skulle vara så svårt o har duagnotiserat mig själv med det ena o det andra... istället för att tänka "7 månader är genomsnittet".
  • mickipicki

    Isvattenis: jag är 31 har ett barn så allt borde liksom fungera men tror ändå att de kanske råkade operera bort min livmoder under min första förlossning.., I'm loosing my mind

  • mickipicki

    Jag börjar bli orolig att jag har en cysta på höger äggstock? Då den gör ont till o från hela cykeln (mest vid ÄL) och idag (mensdag nr 2) har den gjort ont (molvärk) när jag promenerat o strålat till ländrygg. Någon som haft en cysta? Påverkar det fertilitet?

  • mickipicki

    Tack för alla cyst-historier! Ni lugnar mig! Har bara läst om infertilitet o elände på internet. Bokar tid på måndag! Nu gör dock inte äggstocken ont så kanske var pga mens som den gjorde extra ont igår? Hoppas. Bokar iaf tid!

Svar på tråden ÄL feb och BIM mars -2017