• morphet

    BIM Mars 2017

    Hej! Jag hoppar in här i en tråd på Fl för första gången sedan 2014 då jag fick mitt första och enda barn hittills. Nu är det syskonförsök på gång! Har haft väldigt oregelbunden mens detta året så är osäker när mensen är beräknad men jag tror att jag hade ÄL för ca 7 dagar sedan. Så borde vara nu i slutet av februari/början på mars. När kan jag testa som tidigast tror ni? Känner ej av några symptom öht ännu. Längtar så jäkla mycket efter ett syskon! ?

  • morphet
    Skrutt 83 skrev 2017-02-22 11:10:29 följande:

    Varmt välkomna hit alla nya!!! Ser med spänning framemot att få se massa fina plus i tråden. Kul att vi börjar bli ett gäng.

    Hoppas så mycket på ett plus denna månad, efter som min cykel ligger som den gör blir det annars ett troligt uppehåll i april för att inte få precis kring jul/nyår..


    Samma här, kommer inte att köra i mars då vi redan har en son född 28/12, vill inte addera ytterligare ett kalas till decembermånaden ;)
    BF 23/12 - 14
  • morphet

    Firago, 25 år, Borås, 3:e försöket 1:a barnet, ÄL 24/2 BIM 9/3

    Skrutt 83, 34 år, Sthlm, 2:a försöket 3:e barnet, ÄL 8 Mars BIM 21 Mars

    Jsv17, 34 år, Sthlm, 3:e försöket 1:a barnet, ÄL 8:e Mars Bim 22:a mars

    Milou3, 40 år, Sthlm, 6:e försöket 3:e barnet, ÄL 23/2, BIM 11/3

    Morphet, 26 år, Helsingborg, 1:a försöket 2:a barnet, ÄL ca 14/2, BIM ca 1/3

    Får skriva att det är första försöket men vi hade velat köra igång tidigare, men min mens försvann i över ett halvår av olika anledningar så först nu vi har kunnat börja! Alltså borde inte jag kunna testa i morgon hörrni..?


    Mamma till O
  • morphet
    Livethänder skrev 2017-02-24 07:27:34 följande:

    Jag lyssnade på ivf podden häromdagen och dom diskuterade alla vi som hetstestar flera dagar innan bim.

    Det optimala är att vänta till utebliven mens (såklart) och ibland dröjer det ännu längre innan man får ett pluss.

    Så vänta ett par dagar :)


    Säkert så ja. Men ändå. Plussade tidigt med mitt förra barn så tappade hoppet lite nu.
    BF 23/12 - 14
  • morphet
    Syndrom skrev 2017-02-25 09:18:55 följande:

    Min son var beräknad till 14 december, föddes på nyårsafton. Tänk om vi varit så ytliga och struntat i att försöka den månaden, då hade världens goaste kille inte levt. Jag blir så provocerad av en sån inställning.

    Är själv född i december och klarar mig utmärkt.

    Vet inte om vi prickar in äl i början på mars för mannen är borta i början, men vi ger det ett försök. Jag blir inte gravid så lätt att jag bara kan välja månad. Och isf hade jag undvikt juli, när alla på BB är på semester.


    Jäklar, vilket surt svar. Alla gör väl det som passar dem bäst, varför provocerar det dig att vi inte vill satsa på ett barn i just december? Hade självklart älskat och blivit lycklig för ett till decemberbarn men hade helst fött vilken annan månad som helst. Min son fyller år fyra dagar efter julafton och jag som har all släkt långt bort känner mest ångest kring jul för det är ett jävla resande och flängande över hela landet den veckan. Firandet av mitt barns 2-årsdag i julas blev inte alls som jag hade önskat och ja, jag kände mig faktiskt ledsen över det. Ytligt? Ja kanske, men det är mitt val. Finns folk som gör betydligt mer provocerande val när det kommer till barn enligt mig.
    BF 23/12 - 14
  • morphet
    sigge1235 skrev 2017-02-26 19:51:12 följande:

    Nej, nya bud! Tog ett nytt test - definitivt jättesvagt positivt, en tydlig skugga av ett streck. Ser ut som spök men har använt dessa stickor massor och de har aldrig gett tillstymmelse till skuggstreck om jag inte varit gravid (haft två mf). Men bruna blödningarna kvarstår så får se om det bli missfall innan bim eller vad som händer... håll tummar och tår, tjejer!


    Håller tummarna! Är du på ÄL+10 nu? Jag är på ÄL+12 och inget plus hittills. Tror du det är kört?
    BF 23/12 - 14
  • morphet

    Okej tjejer, hjälp mig att överanalysera här. Tog ett gravtest i morse som var negativt, läste av efter ca 2 minuter och la i papperskorgen.

    När jag kom hem efter jobbet kunde jag inte låta bli att titta på stickan och tro fan att där är ett svaaaaagt svagt plus.

    Kan det finnas en chans? Eller är det helt att räkna bort efter som det är utanför den giltiga tiden?


    BF 23/12 - 14
  • morphet
    littlepixiegrl skrev 2017-02-28 22:31:55 följande:

    Jag har också fått ett andra streck, efter utgången tid, på en av mina sorters gravtest. Det var på det från graviditetskollen.nu. Har testat neg med PE både före och efter det, senast i helgen.


    Ah! Så surt. När har du BIM? Fick upp hoppet där lite. Testade med något billigt test nu i morse och det visade inget. Tycker mensen borde dyka upp snart så jag slipper gå runt och vänta.. 15 dagar har gått sen ÄL.
    BF 23/12 - 14
Svar på tråden BIM Mars 2017