Inlägg från: ungafruahlberg |Visa alla inlägg
  • ungafruahlberg

    BIM Mars 2017

    Har BIM 23e mars, tänkte testa ta ett "testa tidigt"-test till helgen utan för höga förhoppningar (vem försöker jag lura, kommer leta med ljus och lykta efter ens ett antydan till pluss). Håller tummarna för alla er med BIM nu till helgen!

  • ungafruahlberg

    Åh är på BIM -8 (ÄL+7), har de senaste dagarna känt stickningar kring livmodern och humörsvängningar men idag är allt som bortblåst. Känner mig så himla "normal". Känns lite tungt men hoppas ändå.

  • ungafruahlberg
    Skrutt 83 skrev 2017-03-15 14:19:15 följande:

    Hej tjejer!

    Är på äl+7 idag och tycker tiden seeeegar sig fram!! På fredag på äl+9 blir första testet, kastas mellan hopp och förtvivlan mest hela tiden. Känns för bra för att vara sant om det skulle ha tagit sig så därför vågar jag inte hoppas. Inga extrema symtom heller så därför har jag inget större hopp. Brösten ömmar lite men de gör dem alltid mellan äl och mens, har lite lotionflytningar men inte extremt mkt så det utmärker sig.. det största skulle nog kunna vara stickningarna jag känt runt livmodern, och lite små molande till och från..

    Går och lägger mig mkt tidigare än vanligt inte så mkt för att jag är trött som det är för att jag vill komma en dag närmre testdag. Är förväntansfull att vakna varje morgon för att se om tempen håller sig fortsatt hög. Skadad man är, haha!!!


    Är på samma som du! ÄL+7 idag, vi från hålla tummarna för varandra, tänkte ta ett första test på lördag, garv beställt CB early. Har precis samma symtom som dig, stickningar i livmodern och lotionflytningar, inte heller några större mängder. Dock idag så fick jag metallsmak i munnen också, har ätit efter jag kände det så nu har jag bara matsmak i munnen men hoppas det kommer tillbaka! Gah man verkligen letar och hoppas på symtom hela tiden!
  • ungafruahlberg

    börjar känna mig lite smått korkad, som om typ besattheten av att bli gravid tagit över, tankade på shell förut och bara spontant köpte ett test från RFSU... man ska kunna testa 10 dagar efter befruktning eller BIM-4... jag är på ÄL+7 (BIM-8) eller nu efter midnatt är det väl tekniskt sett ÄL+8 och BIM-7, men summan av kardemumman är att jag köpte testet och det var såklart negativt för det är alldeles för tidigt att testa, men jag förstår inte varför jag ens slösar pengar?! blir så trött på mig själv, knappt så jag vågar fråga om någon annan känner igen sig för jag börjar känna mig så knäpp

  • ungafruahlberg
    royce skrev 2017-03-15 21:30:01 följande:
    Och bara för det så fick jag precis en liten rosa fläck på pappret :(
    Åh nej vad tråkigt :( håller alla tummar för dig att april blir din månad!
  • ungafruahlberg
    Skrutt 83 skrev 2017-03-15 21:18:32 följande:
    Ja det får vi verkligen göra!! Hoppas på många fina plus i tråden nu! Vad roligt att vi ligger lika och har så lika symptom. Metallsmaken låter ju väldigt lovande. Jag har mått illa idag till och från när jag blivit hungrig men det är nog inte gravidrelaterat vid mina tidigare graviditeter där jag spytt till v 20 har det börjat först i v.6-7. Har lite molvärk i magen nu men kan likaväl vara inbillning. Så nyfiken att se om tempen är lika hög imorgon. Håller tummarna för att du får ett fint plus på lördag! Borde också vänta tills dess och leva på hoppet men har ju plussat på äl+9 tidigare så kommer inte kunna hålla mig längre
    Hur mycket har din temp gått upp? min har också legat lite högre så det känns hoppfullt! Ja jag blev så lycklig när jag kände metallsmaken, satt i bilen med en killkompis så kunde inte säga något om det utan hoppade bara till väldigt odiskret och höll mig för munnen haha! han trodde väl jag skulle spy eller något, jag sa att jag kom på en grej jag glömt på jobbet hehe... Åh vad härligt att plussa så tidigt! har bestämt att testa lördag, måndag, onsdag, därefter invänta mens och annars ta ett nytt om inget händer! 
  • ungafruahlberg
    JomiCohy skrev 2017-03-15 18:58:31 följande:

    Hej på er!

    Det är första omgången för mig och min man och min BIM är på måndag. Jag har bestämt igen för att inte testa mig förrän tidigast då, men det är lite jobbigt hur nyfiken jag är och hur gärna jag vill pinka på en pinne. Haha! Jag försöker att intala mig om att allt kommer lösa sig och att det är sällan det går första gången, men ändå har jag de senaste dagarna känt mig konstig i kroppen. Mensvärksliknande molande i nedre magen, daglig huvudvärk, trött som bara den... detta är vanligen väldigt ovanliga känslor så långt innan mensen, brukar vara dagen innan annars.... Oj vad fantasin skenar!


    Åh vad jag ska hålla tummarna för dig på måndag då! Försöker också intala mig samma som du! Har BIM 23/3 så är på ÄL+8 nu(eftersom klockan är efter midnatt...) men jag kommer inte kunna hålla mig så länge utan tänkte ta ett test på lördag!
  • ungafruahlberg
    jhk88 skrev 2017-03-16 00:10:22 följande:

    Åååh! Tiden går så långsamt men ändå snabbt på något sätt... BIM-6 idag och det känns som en hel evighet. Har inga direkta symtom heller. Liiite molvärk emellanåt och jag drömmer väldigt mycket men det har säkerligen inget med en ev graviditet att göra. Jag tänkte vänta med att testa mig tills BIM. Blir så ledsen när jag testar innan och det är blankt. Det kan det ju bli för att det är för tidigt. Hoppas jag kan hålla mig :D


    Ja men eller hur!! tror aldrig tiden gått såhär långsamt. Jag tycker många skriver om att de drömmer mycket faktiskt, undrar om det kan vara stressrelaterat eller om det är ett grav-symtom....
  • ungafruahlberg
    JomiCohy skrev 2017-03-16 06:34:07 följande:
    Tack så mycket jag hoppas att jag kommer kunna hålla mig, men möjligheten finns att även jag kör ett test i helgen. Drömde att jag gick runt och bar på min kompis lilla dotter och vips så voltade livmodern! Haha! håller båda mina på lördag för dig att du får ett fint plus :)
    Tack! ja det skulle sitta fint med några plus i den här tråden nu :)
  • ungafruahlberg
    Ulrika34 skrev 2017-03-16 08:11:37 följande:
    Du inte ensam! Jag har slösat otroliga pengar på tester
    TACK vad skönt att höra, man blir lite orolig att man håller på förlora föståndet
Svar på tråden BIM Mars 2017