• LinaJ87

    BIM Mars 2017

    Efter MF den 23 februari så satte NC äntligen ut äl idag, på CD23 trots två veckor med mer eller mindre blanka älstickor. Alltså BIM den 30 mars, en vecka senare än vad jag räknat med. Inte alls van vid att inte ha koll på min cykel och mitt mf har verkligen rört runt det. Så ärligt talat blir jag lika glad över mens som ett plus när det väl är dags för BIM. Men ni kan väl vara snälla och hålla tummarna för ett pluss? <3

  • LinaJ87
    Gravid77a skrev 2017-03-24 20:30:34 följande:

    Hej. Här verkar alla ha stenkoll på sin ÄL och allt runt omkring. Själv har jag noll koll. Särskilt denna gång då håg fick missfall i slutet av feb. Är inte ens säker på att jag haft ÄL ännu. Förra graviditeten var inte planerad. Men fick MF kort efter att vi +:at. Lite mer än 2v efter hade vi oskyddat samlag (16/3) samma dag går jag upp till BM på jobbet och gör ett grav test för att kolla om kroppen ställt om sig fr grav till icke grav. Det hade den. Dagen efter vaknar jag med känslan av att ha ÄL. Är det möjligt att ha ÄL då dnart eftet MF? Hittar bar info om att det tagit betydlogt längte tid. Men jag känner mig gravid. "Mensvärk" lätt illamående, frasig å lite uppsvälld o magen, flytningar, sugen på brustabletter/Samarien, vaknar tidigt på morgonen (gjorde jag veckan innan BIM sist å fick för mig att det var pga grav). Känner dofter tydligt. Vad tror ni? är jag gravid eller bara skrngravid? Sist var jag nog ganska säker på att jag var gravid 1-2 dag innan BIM. Får ganska tydliga symptom. Tror jag hade växtvärk från den 8/2 då redan och +:ade då 23/2.

    Eftersom jag inte vet när BIM är denna gång så blir det ju så svårt att veta när jag ska testa. Men räknar att jag ska ha mens i slutet av mars OM jag har haft ÄL.


    Är i ungefär samma sits. Fick ett tidigt missfall, i vecka 6 den 23 februari. VUL den första mars visade en helt tom livmoder. Började tempa i början av mars och testade med älstickor som inte gav något utslag (9 mars till 22 mars). Dock satte NC it is måndags att min äl skulle varit i fredags (17 mars). Så nu väljer jag att utgå från det. Räknar med BIM den 29 mars och helt ärligt blir jag lika glad för mens som för ett plus. Så länge jag får koll igen. Känner mig rätt maktlös och liten när jag inte ens har koll på min egen cykel. Hoppas vi båda får lite koll snart!
  • LinaJ87
    Gravid77a skrev 2017-03-24 23:55:07 följande:

    Ja jag kommer nog bli lite besviken om mensen kommer men men precis som du så blir jag också glad om mensen kommer så man har koll igen. Vi (jag och min partner) har ju inte planerat att skaffa barn nu egentligen men när det nu blev så så kändes det ändå bra. Och nu hoppas jag allt på en ny graviditet. Vi är inga ungdomar längre så vill vi ha barn får vi inte vänta för länge. Jag var också i v6 när jag fick MF började blöda den 24/2. Lycka till med +:et nu eller nästa gång :)


    För mig och sambon tog det sig på första försöket. Har varit livrädd för att inte kunna bli gravid, men nu vet vi iaf att det funkar så långt.

    Har du/ni barn sedan tidigare?
  • LinaJ87
    Gravid77a skrev 2017-03-25 07:23:01 följande:

    Ja vi har båda barn sedan tidigare. Han har fyra och jag har två. Dock är de stora (vuxna) hans är 20, 18, 16 och 10. Mina är 18 (19 i dec) och 12. Jag var också rädd att inte kunna bli gravid innan jag fick mitt första. Hade ätit p-piller o flera år så det tog sig inte direkt. Tror det tog fem månader. Min mamma har endometrios och min moster är barnlös så jag var jätte rädd att jag inte skulle kunna få barn. Men med andra tog jag mig jätte lätt och nu i sist hade jag lite dålig koll och räknade antagligen fel på dagarna vi körde "hela vägen" en gång och jag blev gravid. Om någon dag får vi veta om historien upprepar sig.

    Skönt att veta att man kan bli gravid när man har känt en oro för att inte kunna. Hoppas ni snart är gravida igen<3


    Håller tummarna för fina julklappar i år för oss båda <3
  • LinaJ87
    Gravid77a skrev 2017-03-29 12:48:48 följande:

    Nej tycker jag har sett en hel del som hoppar över till april tråden. Å jag skulle kanske inte vara i någon tråd alls eftersom jag inte har en aning om när BIM är eller . M jag ens haft ÄL efter missfallet. Men sedan är det lite roligt följa andra och dela förväntningarna. Känner mig gravid ena stunden och helt gravid vissa stunder. Svullen mage, hungrig (vrålhungrig) var annan timme, kissignödig, molvärk, humörsvängningar, illamående och uppfattar dofter. Om jag inte är gravid hoppas jag att jag går mens snart. Det längtar man ju aldrig till annars men nu vill jag veta. Helst med ett + .


    Håller tummar för dig! Själv plussade jag i söndagskväll efter att ha varit fruktansskräckligt trött hela lördagen. Med tanke på att vi hade mf ungefär samtidigt vill jag tro och absolut hoppas att du antingen plussar vilken dag som helst eller får din mens (och äntligen kan börja om och ha något att räkna efter). <3
Svar på tråden BIM Mars 2017