• orzia1

    BIM Mars 2017

    Hoppar in här.

    3 barn varav en ängel, de andra två är 9 år och 5 månader. Drabbas av många tidiga mf tyvärr så vi väljer att försöka få syskon snabbt av många olika anledningar.

    Äter pergotime (ägglossningtabletter) och har precis tagit första tabletten. Bim ca den 27/3.

  • orzia1
    Skrutt 83 skrev 2017-03-02 10:48:46 följande:

    Alltså jag blir tokig... varför får jag såhär starkt när det är negativt..? Har inget minne att det någonsin varit så tidigare mer billiga testers äl-test, sista tiden har jag mest använt testlagret och då blir det bara såhär starkt precis innan äl blir positivt. Är bara på dag 10 idag och äl bör vara först dag 16 dvs positivt först om 4-5 dagar. Inte har jag heller äl-flytningarna som innan äl så ingen indikation att den skulle vara tidig. Och inte är detta väl positivt? Tidigare har verkligen teststrecket blivit mkt starkare än kontroll på dessa när det är positivt men är ändå förvirrande att de är så starka, orolig att det indikerar att det inte kommer bli någon äl då det ju ska stiga ganska snabbt för att äl ska ske.. har haft såhär starkt ett par dagar nu..


    Jag skulle säga att din ägglossning är på ingång. Och att du snart borde ha den. Såhär såg mitt positiva test ut förra månaden,

  • orzia1
    Livethänder skrev 2017-03-02 09:43:11 följande:

    Varför går tiden så långsamt efter äl?! Haha... 10 dagar till bim känns som en evigheeeet...

    Hur går det för er andra? :)


    Ja den tiden mellan ägglossning och bim är så jobbig. Hatar också all väntan
  • orzia1
    Sajo25 skrev 2017-03-04 13:51:15 följande:

    Topp! Inväntar att ägglossningen ska ha varit så jag kan börja smörja med progesteronkräm :)


    Hur smörjer man den? Och finns det receptfritt?
  • orzia1
    littlepixiegrl skrev 2017-03-04 22:09:48 följande:

    Hej allihopa!

    Jag beställde hem ett litet kit med rosenrot, bidrottninggelé och progesterall, som jag tänkte testa för att öka mina chanser nästa månad. Nu verkar det ju som att blotta tanken på alla dessa godsaker gjorde susen, då jag plussade dagen efter jag hämtade ut paketet på posten ;D

    Är det någon som är intresserad av att köpa grejerna av mig? Till lägre pris än jag köpte dem för då, förstås :)


    hur mkt vill du ha för progestrall krämen ? inkl frakt
  • orzia1
    Sajo25 skrev 2017-03-04 17:16:59 följande:
    Ja det finns, googla på progesterall! Man smörjer efter ägglossning fram till mens och får man ingen mens så fortsätter man och blir man gravid så fortsätter man! Detta för att förlänga lutealfasen och ge oss med progesteronbrist bättre förutsättningar inför en graviditet :) en liten liten klutt på insidan av armar, hals, mage morgon och kväll :)
    Tack, ska kolla om man kan använda det under amning
  • orzia1
    littlepixiegrl skrev 2017-03-04 23:14:50 följande:
    250 :)
    okej, om ngn annan vill köpa så sälj, jag måste ta reda på om man kan använda den när man ammar
  • orzia1
    Snultan skrev 2017-03-05 13:34:10 följande:

    Cd 12, ingen äl i sikte ännu. Enligt app (periodtracker) har jag äl cd 14, förra månaden cd 16. Spännande att se när de blir å hoppas inte jag missar den, tog ut spiralen i november och testade äl först förra månaden, plus att min cykel är grymt oregelbunden men nu de senaste två har vart 25. Nu tänker jag mer att jag ska få koll på den här jäkla kroppen mer än att bli på smällen, de är bara en himla bonus i så fall

    Fler som inväntar äl?


    Jag inväntar också äl men troligen inte förrän den 13 typ. Avslutar mina pergotime ikväll, sen kan äl egentligen komma typ när som för mig. Men tror snarare på senare än den 13. När har du sen bim? Har för mig att vi är nära varandra i det
  • orzia1
    Snultan skrev 2017-03-05 13:47:05 följande:

    Aha va spännande, tar du oxå äl test eller gör du på nåt annat sätt? Brukar du ha äl samma dag varje cykel?

    Bim 21/3 om nu cykeln fortsätter va såhär kort.. men jag vet inte, aldrig haft så kort cykel så vet inte riktigt hur kroppen är funtad.

    När har du bim då?


    Jag har bim runt den 27. Jag får ganska regelbunden ägglossning med tabletterna. Men denna mån börjar jag ngn dag tidigare med de ( tror det är bättre) så får se om ev äl kommer ngn dag tidigare. Jag testar med ägglossningstester från dess att jag slutar med tabletterna. Tar först en om dagen och när det närmar sig äl så två om dagen. När ja fått positivt brukar ja ta ett till dagarna efter för att se så det blir svagare.

    Vi kommer bara köra denna månaden sen tar vi paus i alla fall en månad, kanske två. Denna mån är mannen iväg precis den dagen jag tror jag har ägglossning men vi kör på varje dag och han är bara borta 1,5 dag så får ligga där på morgonen innan han åker o direkt han kommer hem ha ha... Men nästa månad är han borta typ 3-4 dagar däromkring ägglossning. Men vi får se. Vi hoppas ju ändå det ska ta sig denna månaden.

    Hoppas testerna fungerar för dig o du får positivt.
Svar på tråden BIM Mars 2017