• Firago

    BIM Mars 2017

    morphet skrev 2017-02-28 22:28:08 följande:

    Okej tjejer, hjälp mig att överanalysera här. Tog ett gravtest i morse som var negativt, läste av efter ca 2 minuter och la i papperskorgen.

    När jag kom hem efter jobbet kunde jag inte låta bli att titta på stickan och tro fan att där är ett svaaaaagt svagt plus.

    Kan det finnas en chans? Eller är det helt att räkna bort efter som det är utanför den giltiga tiden?


    Jag hade inte litat på testet så långt efter att du tagit det. Men det betyder ju inte att det inte finns en chans, så länge mensen uteblir finns det hopp! :)
  • Firago
    julu skrev 2017-03-01 10:02:19 följande:

    Hoppar in i denna tråd.

    Mensen kom aldrig i februari, inte heller något plus, så nu är jag inne på bim+5, alternativt bim+7.

    Vi får se vad som händer under mars!!


    Spännande, vi håller tummarna!
  • Firago
    Nr3sladdis skrev 2017-03-01 20:55:11 följande:

    Ok till nån som är helt okunnig på detta. Räknar man BIM från positivt på ÄL eller på ÄL dagen?


    Från ÄL-dagen. LH-stegringen visar bara att ägglossningen är på g. Jag använder Clearblues äl-stickor och räknar andra dagen med smiley som ägglossning :)
  • Firago

    Jag brukar inte känna något speciellt symptom mellan ägglossning och mens (har ju heller inte varit gravid förrut). Nu på morgonen kände jag en molvärk och att livmodern typ sögs bakåt mot ryggen? Från och till känner jag mig lite illamående.. Gasig är jag lite då och då så lägger ingen större vikt vid det. Inte BIM förrän 9/3 så hoppas hoppas att detta är goda tecken! :)

  • Firago
    JessK skrev 2017-03-06 06:59:28 följande:

    2 dagar kvar till bim. Känner mig varken Gravid eller som om mensen är på väg!?

    Enda jag känner från i förrgår typ är hur det typ stramar åt å ömmar lite över tjejmagen. Jag brukar verkligen känna när mensen är på gång. Men känner inget alls nu. Men vet att kroppen är duktig på att spela spratt. Så får se om några dagar vad som händer


    Samma här. BIM 9/3 och har haft molvärk i livmodern sen i fredags. När mensen är på g känner jag av det lite som molvärk och smärta i ländryggen bara dagen innan. Vågar inte hoppas men känns inte som att mensen är på g.

    Håller tummarna för oss! :)
  • Firago
    Mncp skrev 2017-03-08 06:17:51 följande:
    Svaga streck, kan det vara på riktigt?
    Stort grattis, vad kul!! 
  • Firago
    becca90 skrev 2017-03-08 14:45:32 följande:

    Negativt test.. förstår inte varför jag nåt som jag gör då om jag inte är gravid!


    Hoppet finns kvar så länge mensen uteblir! Kan ju ta tid att producera gravidhormoner! 

    Själv har jag BIM imorgon, vågar inte testa än.. Känner inte av att mensen är på ingång så håller tummarna!
  • Firago
    Freya18 skrev 2017-03-09 17:02:41 följande:

    Nu har stickan blivit svag igen!

    Jag antar att igår kväll/natt brast äggblåsan, för det gjorde så himla ont under flera timmar. Idag känner jag ingenting.

    Lite synd att vi inte fick till det igår kväll.. vi var så himla trötta och det hade känts påtvingat att ha sex när man inte har lust. Men vi myste till i förrgår och idag, så nu kan man bara hålla tummarna och hoppas på att dagarna går fort till nästa vecka så man kan börja analysera alla konstiga symptom! ;D


    Vilka tydliga resultat! Håller tummarna :)
  • Firago

    Idag är jag på BIM+1, ingen mens. Har sen i onsdags haft små fläckiga brunaktiga flytningar men tror inte det är spottings då jag brukar känns rejäl mensvärk då de kommer och detta brukar ske på en och samma dag. Känner inte heller några menskänningar idag, men testet visade negarivt. Får väl hålla hoppet uppe till mensen kommer??

  • Firago

    Och där kom mensen.. inte så mycket att göra åt det men har suttit och forskat lite och ska nog lägga en beställning på borago och ge det en chans. Ni som använder dem, använder ni dem från mens till ägglossning eller hela cykeln?

    Min stackars man har idag köpt ett fertilitetspermatest och misstänker att problemet ligger hos honom. Detta är "bara" vårt tredje försök men han tar på sig skulden :/ ska få honom att börja med multivitamin med så får vi se.

  • Firago
    Jsv17 skrev 2017-03-10 13:23:23 följande:
    Min man lägger också all skuld på sig själv (då ju jag blivit gravid tidigare en gång, slutade i MA) vi är också bara på tredje försöket men han verkar också tro att tog det sig inte direkt då måste det var något "fel" och då följaktligen "hans fel"

    Jag har förklarat att det kan ta lite tid ändå utan att det är något fel på nån, tänker inte prova något extra tillskott eller tester ännu men man kanske får tänka på det om inte annat för att inte stressa upp sig
    royce skrev 2017-03-10 13:35:28 följande:

    En till som ska testa söndag! :D
    Ett tips! Männen kan prova äta zink tillskott, finns ofta i multivitaminer. Det sägs kunna bidra till bättre rörlighet hos spermierna. :)


    Jag har mått helt annorlunda denna cykeln och min man har inte uppfattat den perioden där han vet när jag kommer få mens, jag har varit lite annorlunda hormonmässigt helt enkelt. Då försökte jag trösta honom att det kanske var ett tidigt missfall men inte ens det var till någon "tröst", om man nu kan kalla det för det.

    För min man är det dock möjligt att det är befogade misstankar, det är nog därför han tar hela skulden på sig. Jag tycker dock inte det är befogat att stressa upp sig efter endast tre försök. Men han har inte den bästa kosthållningen och jag tycker därför han borde få i sig multivitamin. Har dessutom läst att zink och folsyra ska vara bra för spermiernas rörlighet, precis som royce säger. Värt att försöka :)
  • Firago
    Mimipig skrev 2017-03-10 14:06:34 följande:

    Hur resonerar ni kring alkohol mellan ÄL och BIM? Håller ni igen eller lever som vanligt?


    Jag dricker ingenting under den perioden. Frågan är hur stor risk det skulle vara att dricka under den perioden men jag tar det säkra före det osäkra :)

     Hur gör du?
  • Firago
    typ89 skrev 2017-03-10 15:07:37 följande:

    Nä...det är mens för min del...cd 20 igen. Känns deppigt att min kropp har blivit så knäpp:( funderar på att pröva munkpeppar eller borago. Verkar som att dom ska göra lite samma sak?

    Hoppas på många plus för er andra iallafall!


    Tråkigt, känner med dig.. håller tummarna för nästa omgång!
  • Firago
    Mimipig skrev 2017-03-10 16:26:17 följande:

    Jag har levt som vanligt, men nu har när jag har BIM på tis blev jag plötsligt fundersam på om ägget skulle fästa sämre om jag har alkohol i kroppen. Jag är alltså inte orolig för att det ska påverka själva ägget, utan möjlighet till att fästa och stanna. Helt ny fix idé. Tänker samma om Treo för att det är blodförtunnande. Kanske är dumt att ta? Eller är det fullkomligt nonsens? När sonen blev till i semestertider badade ägget i vin...


    Alkolhol påverkar inte ägget som du säger men det sägs ju att man ska dra ner på alkoholen när man vill bli gravid. Treo hade jag inte rekommenderat då den är prostagladinhämmande och prostaglandiner är viktiga vid fästning av ägget. Sen hur stor skillnad en tablett gör är svårt att säga.. Antiinflammatoriska läkemedel såsom Treo avråder man gravida och kvinnor som vill bli gravida. Testa paracetamol annars får du ju ta en Treo.
Svar på tråden BIM Mars 2017