• typ89

    BIM Mars 2017

    tomten12 skrev 2017-03-09 14:22:30 följande:

    Sant. Känns dock lite hopplöst efter några försök. De andra gångerna har det tagit sig på första försöket ( 2 barn, ett MA nov 2016) men kroppen kanske inte riktigt är redo efter MA i v 12.. Ja, ja. Det som lever får se. 


    var det nyligen du hade ditt ma? Det kanske tar lite tid för kroppen att komma iordning då...

    Ja känns som man går och väntar hela tiden och inte vågar hoppas på för mycket .

    Jag fick precis rosa blödningar så det verkar bli precis som förra cykeln...undra om man kan ha äl ens på 20 dagar cykel...
  • typ89
    tomten12 skrev 2017-03-09 15:21:49 följande:

    Det konstaterades i slutet på november 2016 så det är ju inte jättelänge sedan. Men jag trodde på ngt sätt att det skulle ta sig direkt igen.. men så blev det inte. Men, men, skam dem som ger sig.

    Har du haft 20 dgr flera cykler? Det låter lite i kortaste laget men vad vet jag...

    Håller tummarna för att det är en nidis


    Om det har gått direkt innan så är det inte så konstigt om man kanske tror det igen men håller tummarna för denna gången. Min sista cykel var också 20 dagar, är väl bara att avvakta och se vad som händer.
  • typ89

    Tog ett äl test till nu som nästan är positivt så de kan nog vara äl blödning, hoppas! Bäst att passa på med mys i fall att:) känns typ som jag skulle kunna göra en dokusåpa av min cykel så mkt svängningar och oväntade saker som händer. Haha.

  • typ89

    Nä...det är mens för min del...cd 20 igen. Känns deppigt att min kropp har blivit så knäpp:( funderar på att pröva munkpeppar eller borago. Verkar som att dom ska göra lite samma sak?

    Hoppas på många plus för er andra iallafall!

  • typ89

    Har ätit massa choklad och deppat en stund. Beställde borago också, Hoppas det får lite ordning på cykeln. Insåg att med 20 dagar cykel hamnar jag fortfarande i bim tråd mars ändå. Men nu försök 3 och bim 28/3:) spännande att se hur de går för er andra medan man väntar på äl:)

  • typ89
    orzia1 skrev 2017-03-10 21:21:36 följande:

    Enda "positiva" i eländet.. Att du får fler försök även om det inte är så optimalt. Hoppas det tar sig och du får ngr dagar längre


    Ja. Mycket bättre än att cykeln hade blivit jätte lång istället. Finns alltid nåt positivt :)
  • typ89
    Starlights skrev 2017-03-10 23:05:17 följande:

    Tror ni det kan påverka negativt om man tränar föööör mycket? Min man tränar varje dag, mycket konditionskrävande idrotter och långdistans, han har sällan vilodagar. Kan det


    Har hört att det inte ska vara bra att cykla extremt mycket om man är man. (Vågar inte säga om det stämmer ) men springa borde väl inte göra nåt negativt?
  • typ89
    queeniecx skrev 2017-03-13 18:18:57 följande:

    Jag har en fråga. Jag hade mens den 4:e mars (vilket var 7 dagar senare än förväntad mens).Jag brukar alltid ha riiktigt rikliga och smärtsamma menstruationer, ont i brösten mm. Denna månaden hade jag nada. Absolut ingenting alls, vilket jag blev chockad över. Jag fick någon liten miniblödning den första mars och det blödde lite i 4 dagar. Verkligen inte som min vanliga mens. Idag har jag 9 dagar kvar till ägglossningen och jag har halvtont i äggstockarna. Gör ett ägglossningstest och får smiley.

    Är det här vanligt?? Jag förstår ingenting då jag alltid, och då menar jag alltid har haft mensen regelbunden och så vidare... brukar ägglossningsstickan även ha 2 streck? För de senaste ägglossningarna jag haft har det varit tomt på Stickan men jag har haft smiley ändå


    Dum fråga kanske men har du tagit ett grav test? Man kan ju blöda och ändå vara gravid. Äl tester kan väl reagera på hcg som man får när man är gravid?
  • typ89

    [quote=77495732][quote-nick]Stardust skrev 2017-03-13 15:34:41 följande:[/quote-nick]Nu kom mensen 7 dagar för tidigt.. Lycka till ni andra!![/quote ]

    Såg att du har en cysta, är det en vanlig eller en endometrios cysta? Blev lite nyfiken bara för du skrev att den påverkar cykeln. Du behöver inte svara om det känns för privat:)

  • typ89
    Stardust skrev 2017-03-13 20:52:01 följande:

    Det är en vanlig! Men har kontakt med gyn och om denna mensen skulle krångla skulle vi eventuellt operera bort den. Dem sa iaf att det är den som rubbar min cykel.


    Okej. Skönt då blir det ju bra igen bara dom tar bort den :)
Svar på tråden BIM Mars 2017