• Milou3

    BIM Mars 2017

    Mariiieee skrev 2017-03-02 18:39:23 följande:

    Undrar hur knäpp kroppen eller rättare sagt sinnet kan vara? Satt i fika rummet på jobbet och fick en känsla "nu är jag gravid" sen dess har mina bröst börjat att sticka. Livmodertappen är jätte konstigt, aldrig känt den så. Som om den vore kortare på "baksidan" känns nästan lite mjuk. Ska hålla mig att testa till lördag.


    Den känslan har jag alltid fått tidigare och det har visat sig stämma! Hoppas din intuition stämmer :)
  • Milou3
    Ulrika34 skrev 2017-03-02 19:42:04 följande:

    Hur ofta har ni sex under ägglossning? Enligt min app har jag aktiv ägglossning i ca 7 dagar där själva ägglossningrn sker på den 6:e dagen. Under dessa dagar har vi sex ca varannan dag, ibland har det hänt varje dag. Nu har jag ganska stora barn och det är inte lätt att få till det när suget väl faller in. Hur ser det ut hemma hos er? Och hur ofta bör man ha samlag vid ägglossningen för att öka chanserna?


    De 8 ggr jag varit gravid har jag endast haft sex var tredje dag max! Men det bästa är väl varannan eller varje om man läser här på fl :)

    Just nu blir det varannan från första positiva äl-test och en vecka fram.
  • Milou3
    Snultan skrev 2017-03-02 20:39:31 följande:

    Någon som kollar sina flytningar i jakt på äl?

    Äckligt men ja.. de är ju en metod de med. Igår hade jag lotion flytning som är icke fertilt och idag vattniga flytningar som är fertilt.

    Ni som kollar detta.. ändrar de sig mkt under cyleln eller är de väldigt tydligt? Jag tror aldrig jag haft de kända äl sekretet men inte direkt testat heller. Tänkte de kunde va kul o kolla denna gången... cd 9 by the way..


    Jag kan helt klart följa min cykel med hjälp av sekret!

    Direkt efter mens snustorr/sparsamt, sen vattnigare och vattnigare tills runt äl mer åt genomskinlig och trådig ( får dock sällan helt genomskinlig men trådig) sen mer åt lotion som håller i sig till bim!
  • Milou3
    Callisia skrev 2017-03-03 06:08:47 följande:

    Hallå där, detta är andra försöket, med andra barnet. Jag är 32 år.

    Jag har inte varit aktiv på några dagar för jag blev så besviken på att jag inte verkade ha någon ÄL. Började testa redan på dag 10 för säkerhets skull. Fick aldrig någon glad gubbe på cb test. Men vi hade mys iallafall var tredje dag hela veckan. Dag 20 (igår 2 mars) tänkte jag att jag lägger ner att testa mer men tog ännu ett ÄL test som plötsligt visade glad gubbe. Vi såg till att mysa även igår kväll.

    Jag är bara så förvånad över att min ägglossning är så sen. Hinner det ens ta sig innan tant röd kommer och spolar bort allt!!? BIM är 11 mars. Om 8 dagar.

    Kan det fortfarande dröja innan ägget släpper även om ÄL test visar positivt? Vi är nästan trötta på sex denna månaden så skulle behöva ta det lite lugnt på den fronten. Fast borde kanske fortsätta några dagar till ifall ägglossningen ännu inte skett???

    Har någon här inne någon erfarenhet om graviditet med väldigt kort lutealfas?


    Jag skulle rekommendera dig att köpa progesterall! En kräm med naturligt progesteron som förlänger lutealfasen. 8 dagar lutealfas låter väl kort.

    Jag fick upp min från 10-11 till 14-15 på bara 1 cykel! Man börjar smörja 2-3 dagar efter äl. Googla! Viktigt att du är säker på att du haft äl så du inte stör ägglossningen men nu har du inte så lång tid på dig.

    Viktigt att du även fortsätter ett par dagar efter bim om inte mensen kommit, eftersom du vill förlänga lutealfasen. Blir du gravid bör du fortsätta smörja till V 14 tror jag. Men som sagt, låter det intressant så finns det en hel del att läsa på nätet om progesterall! :)
  • Milou3
    littlepixiegrl skrev 2017-03-03 10:04:08 följande:

    Jag tog ett Predictor Early i lördags, tror jag det var. Det var helt blankt, så jag blev väldigt förvånad när jag plussade i onsdags morse! :)

    Min äl måste ha varit senare än jag trodde!


    Hur många dagar efter äl tog du ditt PE? Är själv sugen på att testa redan i morgon eller på söndag.
  • Milou3
    26anonym2326 skrev 2017-03-03 17:34:55 följande:

    Testade nyss negativt :/ väntar på en april tråd nu istället! Lycka till alla under mars :)


    :( du lär få sällskap! Har visserligen 6-7 dagar kvar till bim men känner mig extremt ogravid!
  • Milou3
    Pasgetti skrev 2017-03-03 20:40:33 följande:

    Insåg precis att jag knappt fått några flytningar alls denna veckan vilket är väldigt ovanligt efter Äl. Brukar alltid ha problem med "för mycket" liksom. Så hoppas det är ett gott tecken! :D

    Beställt en hög med tester så det ska bli kul att börja testa nu på måndag!!


    Så var det för mig sist jag var gravid!

    Dessvärre är det inte så för mig denna gång utan allt är så himla normalt så jag redan kastar in handduken! :( bim -7 i dag.
  • Milou3
    Starlights skrev 2017-03-04 10:23:59 följande:

    På vilken cykeldag brukar ni ha äl? Och hur lång menscykel har ni?


    Har en cykel på 28 dagar och äl runt dag 12! Kan diffa lite vissa cykler. Senaste halvåret har jag haft positivt äl-test på dag 9,10,11 så utgår från att ägglossningen sker dagen efter positivt utslag.
  • Milou3
    Percafluviatilis skrev 2017-03-04 13:52:25 följande:

    Mens en dag tidigare även denna cykel så min lutealfas verkar ha bestämt sig för att bli en dag kortare nu. Fattar inget. När vi började försöka var min cykel 27-29 dagar och lutealfasen 13 dagar. På andra försöket blev cykeln 26 dagar med oförändrad lutealfas och sen fjärde försöket och framåt har cykeln varit 25 dagar och lutealfasen 12.

    Alltid haft kring 28 dagars cykel men inte haft koll på lutealfasen sen vi började försöka. Är precis som kroppen fattat att vi försöker... Är dock orolig att jag är på väg mot ett tidigt klimakterie eller något.. Men är ju precis fyllda 27 år bara. Blä :(


    Det behöver du verkligen inte vara orolig över!! Klimakteriebiten alltså. I bland förändras cykeln bara. Så länge din lutealfas inte går under 10 dagar är det inga problem. En kortare cykel får du ju fler tillfällen att försöka bli gravid ist :)
  • Milou3
    Pasgetti skrev 2017-03-09 09:53:13 följande:

    BIM -1 om jag ska gå efter appen, men Äl +11 om jag ska gå efter det. Fortfarande negativa test. Sett så många videos och trådar med folk som plussar redan Äl +9 så börjar kännas som att det är kört denna månaden xP Har inga känningar på varken grav eller mens, så fortsätter ändå testa för jag så gärna vill plussa :)


    Är i samma sits. Dock äl+13 så för mig är det ännu mer kört. Fattar inte varför jag fortsätter slösa test egentligen : / kanske för att jag har ett gäng hemma ...

    Fortfarande "hög" temp. 37.0 men känner verkligen noll förutom molvärken som kommer då och då.

    Men rent fysiologiskt så borde det ju vara helt omöjligt ( iaf för mig nu) att plussa ex i morgon. Ägget fäster ju absolut senast dag 10-11 och hcg börjar ju utsöndras direkt.

    Fast hoppet är ju det sista som lämnar en ...
  • Milou3
    Mimipig skrev 2017-03-09 10:22:27 följande:

    Jag tänkte just på dig, vi hade ju samma BIM ett tag tills ff flyttade fram min med fem dagar... min nya BIM är 14/3, vilket stämmer bättre. Ta inte ut någon förlust än ,innan mensen dykt upp är allt möjligt! Har du några andra symptom? Jag känner inte mkt av något får jag erkänna. Tar det sig inte nu blir det utredning i april.


    Nä jag känner mig hur som vanligt som helst : /

    Det enda jag haft sedan äl är molvärk och hög temp varje dag.

    Iom att vi blev gravida för 2 månader sedan så kommer jag inte köra på utredning än. Gäller väl att ha is i magen och inte ge upp helt enkelt. Nån jäkla gång ska det väl ta sig :(

    Sambon är så låg just nu så pallade inte ens gå till jobbet i dag :(

    För varje ny mens som kommer så tappar man ju hoppet mer och mer.
  • Milou3
    Ulrika34 skrev 2017-03-09 11:54:07 följande:

    NU ÄR JAG FÖRVIRRAD! i måndags tog jag ett test som visade en rund ring bara, dvs ofertil, igår tog jag en test som visade hög fertilitet, dvs en blinkande gubbe och idag visar den en fast gubbe dvs maximal fertilitet. ska det gå såhär snabbt? Jag har ägglossning enligt min app om 4 dagar... 


    Jag har blivit gravid när jag hade sex på kvällen efter en fast glad gubbe, hade även sex 2 dagar efter på morgonen. Men det var allt den veckan och det gav jackpot den gången så kör på! Strunta i din app :)

    Äl-test och temp är nog bättre att följa.
  • Milou3
    Jsv17 skrev 2017-03-23 14:12:33 följande:

    Nu har jag en fråga av ren nyfikenhet, ang. att testa tidigt. I min förra graviditet så testade jag ju 2 dagar efter BIM för att det var först då det slog mig att det kunde vara så, men för er som börjar testa ganska tidigt och fortsätter varje dag, från vilken dag till den andra slog det över från helt blanka test (utan ens ett spök att analysera) till ett plus?


    Senaste graviditeten testade jag neg bim-5, helt totalblankt. Sen dagen efter ett svagt plus.

    Testade mest av nyfikenhet, inte pga symptom.
  • Milou3
    Gravid77a skrev 2017-03-25 19:47:55 följande:

    Fy vad jobbigt det är att inte veta och vänta på att kunna testa. Särskilt när man inte vet om man ens har haft ÄL (efter MF) Tog ett tidigt test i morse men det var Meg. Om jag hade ÄL när jag tror så är det ju för tidigt att testa än. Tror att det i så fall ska vara BIM i slutet av mars. Magen är stor (blir det jätte snabbt vid grav) men kan ju vara uppsvullen av annan anledning. Inbillar mig också att brösten är större och lite tyngre idag och kanske börjar de ömma liiiite om jag känner efter ordentligt ;) . Har också mått lite lite illa i två dagar samt att jag har haft molvärk i magen idag som kändes mer än tidigare dagar. Jag vill veta NU !! ;)


    Hur långt efter äl är du då?
  • Milou3
    Jsv17 skrev 2017-03-30 09:03:21 följande:

    Jag är definitivt gravid... Men nu på morgonen så började jag få bruna flytningar det ihop med att jag inte har så mycket symptom gör ju att det känns lite tveksamt, måste ju ha ganska hög hcg då cb+ strecket kom nästa direkt inom 15-30sek och är starkt, och hcg har ju stigit IOM att testet var så svagt i Söndags (förstår nu att det var ett mkt svagt positivt och inte spök) men det är ju ingen garanti tyvärr.

    Läste statistik och i 70% av fallen med små blödningar eller spottings i tidig graviditet så går det faktiskt bra, men jag kan inte slappna av ändå, framförallt inte med min historia dessutom, nu blir det ett par jobbiga dagar


    Stort grattis! Du kan inte göra annat än att hoppas och tänka positivt. Vilken CD testade du det svaga med?

    Vilka symptom har du haft?
Svar på tråden BIM Mars 2017