• Jsv17

    BIM 20-31 Mars!

    oONinniOo skrev 2017-03-22 08:48:24 följande:

    Jag kan säga att med sonen kände jag ingenting! Det absolut enda som gjorde att jag tog ett test innan BIM var att min temp steg ytterligare ett litet snäpp och jag kände mig lätt febrig. Utöver det inte en enda känning, inget stick, inga ömma bröst, inget! Så ge inte upp bara för att du inte känner av något alls.


    Va skönt att höra att det kan vara så också! Man önskar ju bara att det skulle kännas tydligt så man visste Sist jag vart gravid så var det oplanerat så jag kände inget innan BIM men jag kände ju inte efter då heller, så jag vet att jag kände mycket ganska tidigt men det var ju ändå typ v.6 vilket ju är en bra bit efter BIM, så det är ju knasigt och gå runt och tro att man ska känna så mycket.

  • Jsv17
    jhk88 skrev 2017-03-22 18:09:22 följande:

    Förlåt för bombarderingen av bilder... men känner att jag behöver fler ögon...


    Vet att upplösningen e är dålig, men jag kan bara se ett streck på bilderna iaf... håller tummarna för att det är nåt ändå!
  • Jsv17
    jhk88 skrev 2017-03-23 08:06:48 följande:

    Här kommer det en :)


    Åh!!! Grattis!!!! Vad glad jag blir vad underbart med ett plus i tråden!
  • Jsv17
    jhk88 skrev 2017-03-23 09:26:52 följande:

    Ååå taaaack! <3 Trodde inte att det skulle bli något denna månad men tji fick jag ;) Nu hoppas vi på lite fler plus! :)


    Ja! Fler plus vill vi ha! Testade du innan eller efter BIM?
  • Jsv17
    oONinniOo skrev 2017-03-22 18:49:50 följande:

    Fick upp hoppet lite mer om att plussa, när jag såg att jag räknat fel på när jag plussade med sonen. Hade för mig att det var på ÄL+10, men det var ÄL+11. Kommer dock hålla mig ändå till ÄL+13, dvs på lördag, eftersom jag vill kunna ta det lugnt och hinna smälta ett ev besked, och inte behöva stressa iväg till jobbet direkt. Så det är bara hålla tummarna att det blir ett plus i helgen. Annars gör vi nog uppehåll i april faktiskt! Blir det plus i april så är det visserligen bf typ 3-4 januari, men gossen kom 16 dagar innan bf och risken finns ju att även syskon kommer tidigare..


    Låter som en bra plan, hoppas på ett fint plus för dig på Lördag!
  • Jsv17
    Estor skrev 2017-03-24 07:34:35 följande:

    Här inte känt några symtom alls, tempen svängig (förkyld). Men ska ut i kväll så ville va på säkra sidan så blev extremt förvånad.. kom -3 idag :D

    Syns något bättre i verkligheten :)


    Åh grattis! Så härligt med fler plus!
  • Jsv17

    Då var jag på cd 30 idag... ingen mens, inga spottings...(som jag brukar kunna få en dag eller 2 innan.)

    Min mens brukar komma senast på cd 32, så uteblir spottings även imorn då kanske hoppet lyfts lite.

    Känner fortfarande ingenting, absolut ingenting förutom lite mensvärk igår, och det betyder sannolikt att mensen är på gång här nu i helgen. Så nu är de dom här sista jobbiga dagarna, när allt man vill är att antingen mensen ska komma eller att man ska få nåt tecken på att man är gravid.

  • Jsv17
    oONinniOo skrev 2017-03-24 12:21:22 följande:

    Nu ni, behöver jag era ögon, för jag har stirrat på de här så mina ögon går i kors. Jag kunde ju såklart inte hålla mig tills imorgon, utan tog ett test i morse (eller två rättare sagt), just för att den där känslan av att vara gravid är så stark. Först såg jag inget på det ena och lade det ifrån mig, men på PE kunde jag ana något inom tiden. Kikade då på stickan och kan se något väldigt väldigt svagt på den med. Blir ett nytt imorgon bitti, så får vi se om det är starkare eller inte.. Dåliga bilder kanske, det syns marginellt bättre i verkligheten!

    Babyplans

    PE


    Jag ser på den översta bilden!!! Med tanke på upplösningen på familjeliv så tycker jag det känns riktigt hoppfullt! Håller alla tummar och tår för ett starkare test imorn!
  • Jsv17
    ungafruahlberg skrev 2017-03-24 17:35:56 följande:

    Fick min mens idag :( hoppar över till apriltråden , blir visst en cider på tjejkvällen ikväll


    Åh va trist Jag tror att jag kommer joina dig i April tråden innan helgen är slut känns precis som att mensen är på g... Bara mina spottings som saknas, misstänker att de kommer dyka upp imorn... Menmen pået igen

    Dock så hoppas jag vi träffas i en december BF tråd istället!
Svar på tråden BIM 20-31 Mars!