• Jencie

    lunginflammation?

    min son 18 månader har fått fluetide och airomir emot förkylningastma och har nu inhalerat i ca 3 veckor. Till en början blev det bättre och den ihållande hostan var nästan borta och nu sedan 5 dagar tillbaka har den kommit tillbaka i full kraft igen och vi ger honom samma dos 2/dag fluetide och airomir vid behov max 6 ggr/dag. nu sedan hostan är tillbaka ca 3 ggr/dag. hostan lugnar sig då något men är snart tillbaka. det kommer inte upp något när han hostar.

    jag har börjat fundera krig lunginflammation är livrädd vad är era erfarenheter kring det på små barn? hur vet man? hade inte barnläkaren märkt vid besöket för 3 veckor sedan?

    här om kvällen fick han något form av anfall. han blev blå och hyperventilerade och skakade och fick en kort frånvaroattack. vi duschade honom då och han blev bra igen. vi kontaktade 1177 som trodde det var en snabb feberhöjning och därav reaktionen. han kräktes senare. men det går magsjuka på dagis.

    han har haft feber ca 38 grader och vaccinerade sig (18 månaders) den 2 mars. anfallet var den 5 och var enligt 1177 inte pga vaccinet då tidsintervallen var för kort.

Svar på tråden lunginflammation?