• Moooooo

    Någon mer som väntar på att förlossningen ska starta?

    BF + 11 här. Jag har gett upp. Räknar dagarna fram till igångsättning istället.

    4 dagar kvar!

  • Moooooo
    DevilsDaughter skrev 2017-03-26 15:19:41 följande:

    Vad skönt, alltid något! Är det som överburenhetskontroll då typ? Förstår det! Jag har gått över med alla mina och trots det så är man ändå inte riktigt inställd på det, men nu när man är på BF+7 så känns det som att jag nästan slutat att hoppas på att det ska sätta igång.

    Känner du av något?


    Jag har haft sammandragningar varje kväll förra veckan. Igår eftermiddag/kväll var de mer obekväma och ihållande men nu är det lugnt igen.
  • Moooooo

    Idag har det varit jobbigt. En nära släkting till mig fick barn i morse och jag är så vansinnigt avundsjuk! Jag vill också ha min bebis!

    Jag har varit med om att det dröjer förut, men det här är fan inte kul.

    2 dagar kvar, sen är det vräkning av bebis.

  • Moooooo

    Sist jag var hos BM var jag inte tillräckligt öppen, så någon hinnsvepning har jag inte gjort denna gång.

    Min graviditet har varit ganska bra. Väldigt trött i perioder och då mått lite illa, men kunde jobba v 38 ut. Inte haft besvär av foglossning, svullnad eller kräkningar. Har bara gått upp ca 10 kg (jmf med 18 förra gången) så jag känner mig inte ens speciellt tung. Får jag sova minst 8 h/dygn så mår jag ganska bra (inte så lätt att få till dock).

    I helgen har jag kunnat vara ute, rensa ogräs och leka i sandlådan. Magen har förstås varit i vägen. ???? Inser att jag har kommit undan ganska smärtfritt denna gång och nu är det bara en dag kvar till förlossningen startar! Får väl njuta av min sista dag som gravid.

  • Moooooo

    Senaste BM-besöket var för två veckor sedan, så förhoppningsvis har jag öppnat mig lite sedan dess.. :) Då var tappen kortare, mjuk men trattformad.

    Förra gången sattes jag också igång och var redan lite öppen. Det tog ca 15 h från att vi kom dit till att hon var ute.

    Det är standard att sättas igång på 42+0 här. Min BM sa att då ska barnet ut!

Svar på tråden Någon mer som väntar på att förlossningen ska starta?