• Lillflickan

    Jag har haft två missfall där det blödde av och till och hoppet försökte tro att det skulle gå. Den graviditet som gick bra såg jag inte en droppe blod.

  • Lillflickan

    Mikalela, jag tror du ska kontakta gynakuten och åka och kolla upp det där under dagen. Eller så kontaktar du Falun först och se vad de säger. Låter som överstimulering eller vad den medicinska termen är. Har nåt med hormoner att göra. Du kan behöva medicineras.
    Jag har fått det i varierande grad varje gång. Sist klarade jag mig precis från att bli inlagd. Jag var då ungefär lika tjock som i v 20 och väldigt anfådd. Vatten i buken och lungorna. Fick blodförtunnande. Den här gången är det bara lite vatten men ändå lite jobbigt att andas.

  • Lillflickan

    Jag fick också blodförtunnande tabletter efter återföringen förra gången tror jag. Men sen blev det värre så jag fick sprutor i stället.

    Inget rosa på hela dagen och det känns inte så mycket som mensvärk längre. Vågar jag hoppas?

  • Lillflickan

    Nä BusigaSyrran! Hoppades så för dig. Vilket försök var det nu?

    Själv fick jag gravid 2-3 på Stickan som förväntat. Vet dock inte om jag vågar lita på det.

  • Lillflickan

    För mig har Falun varit värt att fortsätta på. Blivit gravid på tre av tre där. På tidigare klinik inte något plus på sex försök. Vet inte om det har med kliniken eller bara slump eller nåt annat. Men klart det är besvärligt att åka.

    Hoppas det går för dig på frysförsöket så du inte behöver börja om.

    Jag tyckte också det var jobbigt med bara ett kvar och så gick det åt skogen men fick med mannen på att börja om.

Svar på tråden IVF falun, någon mera?