• Maripossssa

    varför hör exet av sig?

    Anonym (ForG*d'sSake!) skrev 2017-05-30 18:02:04 följande:

    Saxat från sidan jag länkade till:


    Narcissister projicerar skuld och skam på andra människor. Alla människor projicerar, men narcissister är helt ?fenomenala? på detta. De betraktar sig själva som felfria, medan alla fel ligger hos andra. Öva dig på att se skillnaden mellan rimlig skuld och skam och överdriven sådan.


    Narcissister höjer andra människor till skyarna och blåser upp även ditt ego, som en ballong. Sedan sticker narcissisten hål på ballongen. Plötsligt du är inget värd längre och du slängs på sophögen. Arbeta på att ha en rimlig självbild, så att du inte förförs när narcissisten blåser upp dig.


    Du kommer aldrig att duga i narcissistens ögon. Tro inte att det beror på dig, hur du är, vad du gör, eller vad du säger. Du kommer ?i all evighet? att få tassa omkring på tå för att inte väcka vreden, känna att du aldrig når fram och försöka vara till lags, förgäves. Men det är inte ditt fel.


    tack, det kommer verkligen komma till nytta. jag läste från din länk också. 
    är verkligen tacksam för ditt stöd :)
  • Maripossssa
    Anonym (Sluta) skrev 2017-06-04 09:28:51 följande:
    Tror du inte att du saknar illusionen om vad du hade hoppats på att ni kunde varit?

    Fortsätt håll dig borta!
    Så är det med stor sannolikhet! Känner att jag failat ännu en relation, att det inte varade mer än 8 månader och att det är mitt fel.
    Har inte hört av mig men lyckas inte hålla mig borta från hans fb som han nu dessutom gjort offentlig så alla kan se .. han kanske vill att jag ska se.. lr så är det för nya tjejer..
  • Maripossssa

    behöver bara skriva av mig lite.. innan vi började dejta "råkade" han befinna sig i sin bil bakom mig vid två tillfällen under korta mellanrum i stan.. då trodde jag att det var ett sammanträffande bara...
    första gången det tog slut hörde han av sig lite då å då med frågor som jag svarade på och en gång ville han träffas för det var något han ville säga som inte kunde tas över telefon, innan vi började träffas igen såg jag honom två ggr varav en gång hälsade han på en kompis som bor på gångavstånd från mig och han parkerade bilen så man kunde se den från min gata.. jag såg han och han såg mig när jag gick hemifrån... "av en slump" ..eller?! .. han kunde lätt ha varit diskret om han ville undvika att råka stöta på mig.

    tillägga att jag har vänner som bor på gångavstånd från mig och dom ser jag i princip aldrig förutom när vi planerat att ses.. mitt ex bor 5 min med bil från mig.
    Igår såg jag honom, iof på en rätt allmän gata (huvudgata nära min hemadress) i sin bil och jag åkte förbi i min bil.. uppenbart att vi såg varandra..
    Jag har också konstaterat att han nu börjat gymma på mitt gym. Han har aldrig gymmat förr... dagen efter jag gymmade där?! av alla gym man kan välja på?! och detta gym ligger låångt ifrån hans hem och det finns massa gym närmare hans hem och hans jobb har dessutom ett gym..

    sammanträffanden eller börjar man se ett mönster :P

  • Maripossssa
    LFF skrev 2017-06-07 12:59:54 följande:
    Han vill ha koll på dig helt enkelt. "Lätt" stalking. Och han vill att du ska se honom så du vet att han har koll på dig. Skulle du dejta någon (eller bara prata med någon) annan kille så skulle du sägerligen höra av honom snabbt igen. Det enda han visar med sitt beteende är hur störd han är. Kom ihåg det.
    Trots att det var hans val att avsluta .. varför vill man ha koll då ...
  • Maripossssa
    Anonym (ForG*d'sSake!) skrev 2017-06-07 14:49:23 följande:
    Därför att han inte är normal. Stalkers är inte normala; personer som kallar sina ex för "hora" när de pratar med någon annan är inte normala. Han har ett kontrollbehov.

    Tyvärr är det inte som du nog gärna skulle vilja tro - att han går omkring på rosa moln och drömmer om dig.

    Återigen - skatta dig lycklig att du och ditt barn slipper honom. Skaffa dig självkänsla. Sedan kan du börja dejta någon annan som behandlar dig bättre (men inte förrän du vet att du är värd att behandlad med respekt)!
    Hur tror du att han tänker nu då?

    Ja jag har ingen tanke på att höra av mig och skriver ner på papper det jag skulle velat säga (mest arga saker) o slänger sen.
    Har koncentrerat mig på min vardag
  • Maripossssa
    Anonym (ForG*d'sSake!) skrev 2017-06-08 00:12:11 följande:
    Jag tror han är ute efter att kolla dig så att du inte träffar någon annan. Det är ju inte fel på något sätt men i hans sjuka huvud har du inte rätt till det.

    Om jag vore i dina skor hade jag räknat med att han kan dyka upp var som helst. Se till att leva ett (till synes) tråkigt liv så han tröttnar på att följa efter dig. Om han försöker ta kontakt med dig så gör klart för honom att du inte vill prata med honom längre. Eventuellt kan du behöva ta ut ett kontaktförbud om han går längre.

    Jag tvivlar inte på att han kan bli farlig då han uttryckt sig aggressivt mot dig. Vad bra du är som skriver ner dina tankar på papper, och här! Superbra!
    Ja lite så tänker jag, att jag lätt skulle kunna se honom närsom och varsom. Mönstret har blivit så.
    Dock känns det som om hans gräns var nådd för att aldrig höra av sig igen var när han trodde jag varit otrogen. Att det var hans avgörande .. men ja.. så kanske det inte var
  • Maripossssa
    Anonym (Majken) skrev 2017-06-08 15:21:12 följande:

    Han är helt klart en stalker och psykopat! Skönt att du verkligen börjar inse att saker inte stämmer! Kämpa på! Byt gym i värsta fall. Du kommer klara dig ifrån honom men han kommer säkert hålla på såhär ett tag, ett bra tag om du har otur. Men kom ihåg att han inte bestämmer vem du får träffa! Så om du träffar nån ny kille så är det upp till dig, han bestämmer inte över dig!


    Han kanske har slutat nu. Han blockade mig på fb ????
  • Maripossssa
    Anonym (Majken) skrev 2017-06-08 20:28:18 följande:
    Nej han bara leker med dig. Garanterat. Kommer blocka upp dig och blocka dig om och om igen. Blocka honom i stället om du kan, om han inte har sån kontroll över dig att du inte vill blocka honom. Isf är det illa men hoppas du klarar det!
    Jag bryr mig inte faktiskt om han gör så
  • Maripossssa
    Maripossssa skrev 2017-06-08 20:39:07 följande:
    Jag bryr mig inte faktiskt om han gör så
    Förstår inte vad det ska tjäna till
  • Maripossssa
    Anonym (ForG*d'sSake!) skrev 2017-06-10 17:53:23 följande:

    Som sagt, blocka honom så slipper du ödsla energi på att analysera varför han blockar och blocka upp dig.


    Vill helst inte göra något alls.

    Ja, tillräckligt bryr jag mig.. svårt att bara stänga av känslorna. Idag vaknade jag vid 2:30 och kan inte somna om. Är så nära på att höra av mig men vet att det inte är bra, att han inte är bra. Vill ha en offknapp på känslorna
  • Maripossssa
    Maripossssa skrev 2017-06-11 03:46:47 följande:
    Vill helst inte göra något alls.

    Ja, tillräckligt bryr jag mig.. svårt att bara stänga av känslorna. Idag vaknade jag vid 2:30 och kan inte somna om. Är så nära på att höra av mig men vet att det inte är bra, att han inte är bra. Vill ha en offknapp på känslorna
    Har en fastfoodrestaurang ca 5 min gång från mig . Gick ditt med mitt barn idag och efter 20 min så ser jag han köra in på macken som ligger dörr i dörr, parkerade och ut kommer en tjej. Jag blev illamående o tappade Aptiten, så vi gick. När jag går ser jag att hans killvän även är där och om han inte är blind så såg hans vän mig.. jag titta snabbt o fortsatte gå. Jag kämpar med att inte höra av mig. Att tillägga är att det finns flera bensinmackar bredvid varandra, två snabbmatställen och ca 2 min med bil lite längre bort finns ännu en. Vad är oddsen att av aaaallla ställen, just där jag befinner mig. Han varken tanka lr hade tanken på att äta där.
Svar på tråden varför hör exet av sig?