Inlägg från: Iowhannah |Visa alla inlägg
  • Iowhannah

    Bf feb 2018 (för dig som stannar på FL)

    Mina blödningar har övergått till att vara rosa. Det är inte mycket som kommer, men det är där och oron gör mig illamående :(

    Jag gjorde en konisering i oktober, för att ta bort cellförändringar på livmodertappen, och tydligen kan det påverka. Jag hoppas innerligt att det är därför! Att det helt enkelt är tappen som är förkortad och extra känslig. Jag tror inte att jag har ont, jag känner som molvärk i ländryggen men det har jag gjort sedan en vecka innan mens, inga direkta förändringar.

    Med sonen hade jag en brun flytning, men det blev aldrig mer än så, så färskt blod gör mig väldigt nojig :S Jag har läst på 1177 men blir ändå inte lugnad.

  • Iowhannah
    telly skrev 2017-07-15 21:25:35 följande:

    Dilemma. Ska gå ut med vänner på möhippa och planen är bland annat bumper ball. När jag läser info så avråder dom gravida från att delta. Vad sjutton ska jag skylla på? Det i kombination med att avstå alkohol kommer skrika GRAVID för dom som har det minsta koll. Jag vill inte avstå hela möhippan och ska jag skylla på typ stel nacke behöver jag låtsas hela dagen. Suck. Skulle ni våga delta på bumper ball? Det kanske inte är så farligt såhär i första trimestern?


    Enligt vad jag läste in i deras text så tror jag inte att det är någon fara så här tidigt i graviditeten. Delta och känn efter hur det känns, du kan ju alltid avbryta om något gör ont eller känns konstigt.
  • Iowhannah
    Smka skrev 2017-07-15 21:54:00 följande:

    Skulle också köra. Fostret ligger väl väl skyddat. Det är väl skillnad om man har mage tänker jag.


    Det tror jag med. Så här tidigt så är det mest en själv man har att tänka på.
  • Iowhannah
    alade skrev 2017-07-15 23:59:57 följande:

    Håhåjaja. Nu är det rosa på papperet igen och måttlig mensvärk. Hade precis lugnat sig sen den större blödningen i tisdags.


    Usch. Det är inte kul med blödningar och all oro de för med sig :( Men ni hade sett hjärtat va? Jag läste att har man sett/hört ett pickande hjärta efter v 6 så är risken för missfall väldigt liten (vet dock inte hur tillförlitligt det är men det känns betryggande tycker jag).

    En vän till mig hade såpass kraftiga blödningar att hon blev inlagd två gånger men man hittade aldrig nåt fel. Bebisen mådde bra och läkarna stod i princip och kliade sig i huvudet.
  • Iowhannah
    alade skrev 2017-07-16 08:37:16 följande:

    Vi har sett hjärtat picka i 8+1, men läkaren på gynakuten så också att det inte är en garanti för att framtida blödningar inte betyder missfall. Men det känns väldigt skönt att luta sig lite på statistik när oron kommer! Idag är papperet vitt i alla fall. Förhoppningsvis är allt bra med lilla Krut där inne.


    Vad skönt!

    Här fortsätter det blöda tyvärr. Ibland brunt och ibland rosa. Jag ska nog sjukskriva mig i morgon för att ha tid att åka in och kolla upp det. Jag går in i v 12 på tisdag (eller i går, enligt mina beräkningar), känns trist om det skulle gå fel nu :/
  • Iowhannah

    Under dagen har det övergått till mer rött, mensliknande, blod. Fortfarande inga klumpar och jag vet inte om smärtan/värken jag känner är normal eller inte. Jag är så rädd och orolig att jag mår illa. Det känns näst intill omöjligt att tänka positivt nu :( Till råga på allt känner jag mig så himla egoistisk, jag satt och grät över nåt jag inte ens vet vad det är samtidigt som världens finaste lilla person låg och sov i min famn :(

    Usch, jag mår skapligt dåligt just nu.

  • Iowhannah
    Smka skrev 2017-07-16 21:09:51 följande:

    Stackare :(. Men du ska veta att du inte är något egoistisk, låter som en helt normal reaktion. Din fina lilla människa mår nog alldeles fin fint i din famn. Önskar dig allt gott och tycker du gör helt rätt som sjukskriver dig imorgon.


    Tack. Jag hoppas verkligen att jag får komma in på VUL i morgon, jag vet inte hur länge jag orkar må så här. Vill helst av allt bara ligga i sängen och äta godis typ (men har en son som sover oroligt och stannar i sin egen säng i kanske två timmar per kväll). Tiden kan inte gå långsammare nu :/
  • Iowhannah

    Efter konsultation med MVC så är vi nu på väg till gynakuten. Jag är jättenervös att de inte ska ta emot oss :/

    OM detta är ett påbörjat missfall så vill jag veta det (och om det inte är det så vill jag veta varför jag blöder), och få hjälp att få ut allt.

    Jag mår så jävla dåligt, kunde inte ens äta lunch pga ångest och oro.

  • Iowhannah
    inalife skrev 2017-07-17 15:08:33 följande:

    Hej jag sitter på gynakuten nu och väntar på att få komma in på undersökning nu :( fick kraftig mensvärk ju inatt men den har försvunnit nu, dock så kom det en strimma blod när jag torkade mig.

    Såååå orolig och ledsen just nu känner mig egoistisk jag har två så fina barn som är hemma men vill så gärna ha detta barnet med.


    Jag förstår PRECIS hur du känner! Jag fick en jourtid till läkare klockan 15:45 och är så himla nervös över vad vi kan komma att se/inte se! Känner mig också egoistisk gentemot barnet jag redan har, men samtidigt: vad ska man göra? Man kan ju inte rå för hur man känner. Jag vill också gärna ha kvar det som ev finns i min livmoder :/
  • Iowhannah

    Jag antar att jag får lämna tråden nu. Det fanns inget foster och läkaren mätte hinnsäcken till v 6, definitivt inte v 11. Jag har fått med mig tabletter för att driva ut det som är kvar, så morgondagen lär spenderas i horisontalläge.

    Usch. Känner mig så jävla ledsen och nedslagen :(

  • Iowhannah
    Hejhejhejilc skrev 2017-07-17 16:49:20 följande:

    Massa kramar <3


    Smka skrev 2017-07-17 16:50:51 följande:

    Fy, sänder en massa styrkekramar. Förstår att inga ord gör något bättre. Ta hand om dig!


    Tack. Jag sjukskriver mig resten av veckan nu för att kunna bearbeta det värsta och ta igen mig psykiskt.

    I morgon ska jag genomgå behandlingen (hemmavid) och på onsdag kommer jag få ett telefonsamtal av en kurator.
  • Iowhannah
    fanola skrev 2017-07-17 18:45:13 följande:

    Det är hemskt det du går igenom... Har själv 2 st MA i ryggen och än så länge inga barn..

    Jag beklagar din sorg...


    Tack. Jag känner mig så lurad av min egen kropp. Allting har ju fortsatt (tills nu då)!

    Jag hoppas verkligen att jag vågar bli gravid igen, både sambon och jag längtar så efter ett till barn.
  • Iowhannah
    inalife skrev 2017-07-17 17:53:44 följande:

    Jag fölorarade mitt med :( det har slutat växa för 2 dgr sedan och man såg bara fostret men ej hjärtljud


    Åh fy :( Jag beklagar verkligen! Vi tyckte ändå att det var rätt skönt att vi inte behövde se det döda fostret. Måste varit hemskt för dig :(
Svar på tråden Bf feb 2018 (för dig som stannar på FL)