Inlägg från: 3hjärtan |Visa alla inlägg
  • 3hjärtan

    första missfallet och vill bli gravid igen

    Ska få tbl idag för mitt mf som ej blöder ut. Blöder som en mens men allt är kvar. Nu vill jag bara ha det överstökat. Så vi kan försöka mot ett nytt plus.

  • 3hjärtan

    Ja det händer ingenting. Blir rädd jag inte stoppat upp tabletterna tillräckligt.

    Jag har 3 skatter sen innan. Men verkar vara svårt att få en till.

    Har du barn?


    Samantha85 skrev 2017-06-30 19:03:33 följande:

    Välkommen ! Beklagar ditt MF. Hur gick det idag?! Har du några barn sen tidigare?


  • 3hjärtan

    Säga ju man ska vänta en mens ifall man har ngn rest kvar så följer det med nästa mens. Annars kunde det bli mf igen om nåt var kvar. Så jag tänker vänta ut en mens iaf innan vi försöker. Dock vet jag många som blivit gravida direkt och det gått bra.

    e=77802857][quote-nick]Samantha85 skrev 2017-07-01 16:46:06 följande:[/quote-nick]Trodde jag slutat blöda idag men så kom de mer igen o klumpar igen. Min läkare sa att de var så lite kvar att inga tabletter behövdes men har ju sen dess fått ut två halvstora klumpar..fattar inget. Hoppas nu de var det sista. Annars inte så mycket blod som tidigare. Funderar på att köpa äl stickor o se om de kommer nån äl innan vanlig mens.

    Lusigt att du fick råd att börja försöka direkt efter MF medan jag fick råd att vänta.snark.[/quote]

  • 3hjärtan

    kollade I fredags och fick med mig cytotec hem. Men inget hände så var in och fick mer tbl idag. Händer inget så ringer jag mån och bokar en skrapning

    =77802860][quote-nick]Samantha85 skrev 2017-07-01 16:48:36 följande:[/quote-nick]Har du varit inne kollat dig?! Annars hade jag definitivt sagt till . Inget roligt att de är kvar inne i magen. Hoppas de löser sig snart för dig. Jag måste ringa till mvc och avboka alla mina besök. Har glömt att göra det. Känns jobbigt att man själv måste göra det och att det inte avbokas automatiskt .[/quote]

  • 3hjärtan

    Hur gamla är ni? Jag blir 37 i år så har ju åldern emot mig också.

    Ifjol gjorde jag en tvåstegsabort pga kromosomfel och nu blev det mf. Så frågan om vi ens får ngn mer.

    Hur mkt ska man orka med? Tiden finns ju som inte i min ålder

  • 3hjärtan

    Ringde gyn idag och fick mer cytotec. Händer det inge ändå skulle jagbringa mottagningen på måndag. Men nu kom det ut lite koagel. Så hoppas det löser av sig själv!

    Vad för prover tänkte du på då? Dom kollade bara så inte jag var bärare på ds eftersom förra graviditeten avbröts pga ds. Men några andra prover har dom ej gjort. Detta är mitt första mf.

    =77802941][quote-nick]Effak skrev 2017-07-01 17:28:06 följande:[/quote-nick]Tycker du gör helt rätt 3hjärtan.

    Har inte heller åldern på min sida, är 39 så förstår dig helt och hållet och hur du tänker.

    Har också tankarna på att det kanske inte blir fler, men vägrar acceptera det.

    Har du gjort några tester genom blodprover?

    På mig hittade de i vintras endast förhöjda värden testosteron, men i övrigt sågs inga hinder just på fertilitet.... förutom att jag inte fick någon mens, men den kom igång på provera och blev gravid efter tredje kuren.[/quote]

  • 3hjärtan

    Känner mig ej orolig på det sättet. Då jag har 3 friska barn som det gick snabbt att bli gravida med. Ifjol blev jag gravid på första försöket. Men blödde 11 v efter den aborten som gjorde att det dröjde till nytt försök. Men sen väntade vi en mens och blev gravid på 3e försöket nu som slutade i mf då. Så hoppas att vi alla här blir snabbt gravida igen och får behålla våra små!

    ote=77803076][quote-nick]Effak skrev 2017-07-01 18:22:58 följande:[/quote-nick]Skönt att du ringde och fick det löst, hoppas du inte behöver ta fler tabletter.

    Tänkte mest om du hade tagit några prover, för att minska oron och stressen på grund av åldern.

    Jag kände mig mycket lugnare efter att jag fått veta att jag hormonellt fungerade normalt och att det där inte låg några hinder i att bli gravid.

    Nej, min min rädsla hela tiden var att det skulle göra ont.

    Men kände ingenting, märkte inte ens att jag började blöda. Märkte det när jag skulle gå och kissa och det aldrig slutade rinna och jag märkte att det var blod som kom.

    Inget ont efter heller.

    För mig var det som gjorde ondast under hela tiden alla nålar och kanyler de satte i armarna.[/quote]

Svar på tråden första missfallet och vill bli gravid igen