• Isathe

    Vi som vill plussa i Juli 2017

    Hoppar in här, fast de känns lite hopplöst.....

    Jag har åkt bort men har med mig ägglossningstest över helgen för att ha koll. Enligt app ska jag ha ägglossning på söndag då jag är hemma sen em/kväll. Har den med dubbelindikator som blinkar när man är fertil och sen blir gubben fast när man har stegring. Gubben blinkade igår och brukar göra de någon dag så tänkte att slår den om och blir fast på lördag är de helt ok eftersom ägget släpper inom 12-48h och vi hinner då med en omgång i sänghalmen på söndag när jag kommer hem. Tror ni inte på FAN den där jävla gubben ÄR FAST redan idag. Så nu är den här ägglossningen körd känns det som. Däremot testar jag bara på morgonen så den kan ju slagit om redan under gårdagen.

    Vi hade lite mys sent onsdag natt iofs och kommer inte få till det förens söndag natt igen. Har även Ägglossningsvärk idag så hoppas ägget släppt idag, då finns de lite hopp. Eller kanske släpper imorgon och då hinner vi kanske på det ändå på söndag.

    Vad tror ni?

    Den lilla fördelen är att förra gången jag använde dessa så blev gubben aldrig fast utan blinkade i flera dagar tills ringen blev tom igen.

Svar på tråden Vi som vill plussa i Juli 2017