• Jellosun

    Vi som vill plussa i Juli 2017

    bebis2018 skrev 2017-07-02 10:41:38 följande:

    och där kom mensen! helt gråtfärdig! har försökt i tre månader nu... tänk om det skulle visa sig att man har svårt för att bli gravid? :(


    Hoppar in en snabbis. Fullt frisk kvinna på 37 här.

    Vår första tog sju månader minus plus men då var vi ändå nykära och pökade på duktigt.

    Vår andra (plussade förra veckan) tog också lång tid men vi har inte försökt matcha ägglossningar osv.

    Jag käkade folsyra i över ett år, tog uppehåll i två veckor för jag tänkte att kroppen kanske blivit lite immun och kunde behöva en paus. Då satt det sig.

    Det är kanske bara spök grej att det skulle funka.

    Men! Ville bara uppmuntra med att slappna av, jag höll på att ge upp, tänkte att det inte skulle hända men det kommer det göra! Det Vet ju inte jag för dig/ er men det är vad jag tror. Jag tror även att man ska slappna av och ta det som det kommer. Svårt men nog hälsosamt.

    Jag ville inte göra det till en grej men gjorde det ändå i smyg, timade vårt sex när jag kände ägglossning men kunde även skippa sex om man var trött osv. Även om man blev lite irriterad över att man "missade " en chans.

    Men så du fick mens nu, det gör inget. Man är ju mottaglig både innan och efter mens och som jag, jag hade min sista mens 31 maj och var då helt ovetandes i process att bli gravid. Jag blev lika besviken över den mensen men lika överraskad när jag visade positiv förra veckan.

    Man vet aldrig. Bäst att njuta av livet och ha så mycket sex som man vill och kan så kommer det.

    Jag följer tråden ett tag och hejar på er=) men eftersom jag redan plussat har jag inte velat tränga mig på.

    Lycka till!!
  • Jellosun
    bebis2018 skrev 2017-07-02 13:45:31 följande:

    Jag är väl rädd för att jag är för gammal och har en enorm panik inombords. (Jag är 32 o blir 33). Lämnade en destruktiv relation förra året och lever nu med världens goaste man och vi vill så gärna skaffa barn. Ingen av oss har barn så detta är ju försöket till första! Och man blir lika besviken varje gång mensen dyker upp! Käkar med folsyra och har stenkoll på ägglossningen med hjälp av tester... men bara på det igen! tror som du säger att man ska slappna av och inte göra en stor sak av det!


    Ja, jag förstår. Speciellt åldersnojan=) herrehu, jag närmar mig 40 och väntar tvåan( som förhoppningsvis vill stanna med oss ) vill inte ens räkna på hur gammal jag är när barnen fyller 18 osv.

    MEN! Inte då ska vi gå runt och ålders noja. Det är vad man gör det till. För som dig har jag haft det mycket tufft tidigare och se nu. Vad vi har.

    Bara det är värt att varva ner och försöka njuta av tanken på hur underbart det kommer bli när det väl sätter sig.

    Men ni ska göra det på det sätt som känns rätt för er.

    Undvik stress iaf! Det är viktigt.
Svar på tråden Vi som vill plussa i Juli 2017