• Hha15

    Vi som vill plussa i Juli 2017

    Hej! Här är en till som hoppas på att plussa i juli :) har bim 15 juli. Tagit ett gravtest som visat negativt såklart... Lite väl tidigt att testa kanske. Håller tummarna för oss! :)

  • Hha15
    elil87 skrev 2017-07-05 20:15:00 följande:

    Då är vi i ungefär samma läge, har bim 16 juli. Vi missade dagen för äl men lyckades i alla fall pricka in de två dagarna innan äl så hoppas så klart ändå. Håller både tummar och tår! :)


    Åh hoppas hoppas! Nu ska jag försöka hålla mig till bim med ett nytt test :)
  • Hha15
    Hanna01 skrev 2017-07-05 21:16:24 följande:

    Spännande! Jag har bim den 14:e, och tiden känns så lång... Tycker jag har små tecken, men kan ju lika gärna vara inbillning! Har du några symptom?


    Tror inte jag har några uttalade symtom, känner mig lite svullen och kissar ofta, men kan va inbillning... Vad har du för tecken? :)
  • Hha15
    Wunja skrev 2017-07-07 08:23:13 följande:

    Kan fan inte tro det, jag är gravid! Wow :D


    Stort grattis!!! :)
  • Hha15
    Hanna01 skrev 2017-07-07 08:33:41 följande:

    I går mådde jag inte bra alls, ont i ljumskar, ländryggen och som mensvärk i magen. Även lite illamående. Men det gick över under dagen. Värken i ljumskarna är fortfarande kvar.

    I morse tog jag ett test bara för att, ett Babyplan tidigt test, som jag fick med när jag beställde ett clearblue. Kan ana ett streck men vågar inte hoppas på för mycket :/ det är ju ändå väldigt tidigt för att testa.


    Spännande! :) har du barn sen tidigare? Isf hur kände du då?

    Jag tyckte jag kände ilningar "nertill" igår o detta sitter fortfarande i... Vet inte om det kan va ett tecken. Aldrig känt så förut.
  • Hha15
    Hanna01 skrev 2017-07-07 18:14:07 följande:

    Jag har en 5-åring och en 6,5-åring :) så vi tänkte oss en liten sladdis nu innan vi stänger igen babyfabriken!

    Första barnet var väldigt planerat, kommer inte ihåg hur hag mådde innan bim då. Andra vet jag inte hur jag lyckades bli gravid med men så blev det iaf, haha! Men då visste jag bara att jag var gravid, inga symptom utan en stensäker känsla i kroppen bara.

    Fick besked idag om att jag fått nytt jobb och börjar i augusti så livet leker just nu, skönt att ha något annat att fokusera på än att bara bli gravid.

    Hoppas dina ilningar betyder ett plus, jag håller tummarna!! Har ni fler barn?


    Haha, låter härligt! :) ingen graviditet verkar ju vara den andra lik... Åh, då får man gratulera till nya jobbet! Vad jobbar du med? Vi har inga barn, men har varit gravid en gång tidigare. Det var helt oplanerat, jag hade väldigt oregelbunden mens och åt p-piller o så hände det. Gjorde abort i v 11. Detta är 6 år sedan o nu är vi mer redo än någonsin! :D
  • Hha15
    Hanna01 skrev 2017-07-11 15:52:23 följande:

    TACK :D hade absolut inte räknat med ett plus, mitt på dagen och bim -3. Dessutom var det neg igår. Fick bara ett infall att jag skulle testa. Blev så chockad att jag sprang in till grannen som är sjuksköterska så hon kunde säga att det verkligen var ett streck, haha! Må detta gå vägen nu <3

    Och hoppas ni får erat plus SNART!


    Stort grattis!! Visst är där ett streck :D
  • Hha15
    mammatillengrabb skrev 2017-07-11 17:03:37 följande:

    Har också testat idag, negativt! Men har sån sjuk molvärk! Måste seriöst va ngt.


    Har tagit två tidiga test som båda visade negativt. Har bim om två dagar och har typ som mensvärk. Dock är den inte ihållande, utan kommer korta stunder, vilket det inte brukar göra såhär innan mens... Är också sjukt kissnödig och spänd över magen. Magkänslan säger dock att mensen kommer som planerat! :(
  • Hha15
    Hanna01 skrev 2017-07-11 19:26:40 följande:

    Och hoppas du får ett plus du med <3


    Tack! <3
  • Hha15
    Miiikaelaaa skrev 2017-07-12 14:54:25 följande:

    Hej ! Har fått en konstig blödning 5dagar innan mens så köpte ett test idag , någon som ser något på detta test ? Lägger in en bild . :)


    Jag ser absolut ett streck här! :D säkert en nidblödning du fick då. Brukar j komma ca en vecka innan bim :D
  • Hha15

    Och där kom mensen...2 dagar försenad.

    Grattis till alla er som plussade i juli! Och för oss andra, som förhoppningsvis får vårt plus i augusti, håller jag alla tummar och tår! :)

  • Hha15

    Alltså jag blir knäpp!

    Trodde att jag fick mens bim +3. Hade dock inte alls lika lång mens som jag brukar och inte alls lika mycket mensvärk. Nu fortsätter det dock att småblöda lite då och då.. Inte som vanlig mens, utan mer slemmig (ursäkta...) och mer ljusröd. Kan någon förklara vad som händer?! Tidigt missfall, vanlig mens eller möjligtvis gravid?? Har ej ont, men känner inga gravidsymtom...

Svar på tråden Vi som vill plussa i Juli 2017