Inlägg från: längtarefternr2 |Visa alla inlägg
  • längtarefternr2

    Vi som vill plussa i Juli 2017

    Hejsan, hur många här inne är det som planerar ett plus nu i juli? Jag har precis haft ägglossning och jag hoppas vi lyckades pricka in, har beräknad mens den 8 juli, några fler som planerar att plussa nu i juli och vill följas åt?

    Har nu 10 dagar kvar till mens och brukar få ömma bröst minst en vecka före men ännu inte fått det så jag hoppas det tagit sig, känner mej mer uppblåst och lite typ träningsvärk/molvärk nere i magen. Men jag ska inte dra några förhastade slutsatser.

    Vet bara att jag har tidigare haft lätt att bli gravid så länge man prickat ägglossningen då ^^

    Vore roligt om någon vill följas åt :)

  • Svar på tråden Vi som vill plussa i Juli 2017
  • längtarefternr2
    Stenbock7 skrev 2017-06-29 07:10:53 följande:

    Hej! Här är en till som hoppas på plus :) Men är orolig för att vi missade ÄL.. vi hade sex under midsommar, 23 och 24 juni. Hade ÄL tisdag 27 juni, eller då visade testen starkast.

    BIM 11-12 juli, men är rädd att det var för lång tid emellan :( När fick ni till det?


    Hej, åh vad kul, jag hade oxå ägglossning den 27 juni, tackvare ägglossnings stickorna så fick jag reda på att min ägglossning är 2-3 dagar senare än vad jag trott ^^ Så min lutealfas (eller vad den nu heter) är på 11 dagar. Vi ligger rätt lika med ägglossningen så kanske vi får ett plus samtidigt oxå typ :D ska ha mens den 10 juli så runt den 14-15 juli tänka ja ta ett test om mensen inte kommit :)

    Vi hade sex dagen före, samma dag, samt dagen efter ägglossningen så det borde ha tagit sig tycker ja ^^

    Åh mina symtom jag brukar få dagarna efter ägglossningen så som super ömma bröst samt "smärtan" nere i magen har inte kommit än så får hoppas det tagit sig eftersom ja inte är öm i brösten alls nu :D
  • längtarefternr2
    Isabella.ostojic skrev 2017-06-29 07:24:19 följande:

    Här är en också! Hade ÄL enligt NC i lördags och har BIM 7/7, så vi hoppas att vi träffade och får plus om ett tag :)


    Åh vad kul, jag hoppas alla vi här inne får det efterlängtade plusset :D
  • längtarefternr2
    mammatillengrabb skrev 2017-06-29 07:28:49 följande:

    En till här, äl 7e blivit gravid lätt innan så hoppas på plus!


    Vad roligt, ja nu hoppas vi på ett plus, men om du hade ägglossning den 7e juni så borde du kunna göra ett test snart ju? :D
  • längtarefternr2
    bebis2018 skrev 2017-06-29 11:23:37 följande:

    Här är en till! (Första barnet) Hade ÄL den 21/6 och hade sex 19 & 20:e. Sen var sambon iväg! BIM 3/6. Så hoppas på att det lyckats trots att vi intr hade sex på ÄL dagen och efter...


    Okej, spermierna överlever ju några dagar så det finns ju en stor chans att det tagit sig, så det hoppas vi självklart på så vi alla kan följas åt, vad spännande med första barnet dessutom :D min dotter sen ett tidigare förhållande blir 4 år till hösten så nu hoppas jag på ett vår barn :)
  • längtarefternr2
    mammatillengrabb skrev 2017-06-29 14:42:54 följande:

    Haha ja det hade jag önskat men har äl 7e juli, haha. Är sjukskriven nu med så tiden till äl och bim känns ju bara för lång!


    Aha okej då förstår ja, jo jag är hemma om dagarna med, ska försöka hinna plugga klart några kurser till hösten och även jobba då oxå, så tiden går väääldigt segt just nu ^^, vill testa nu ja ^^
  • längtarefternr2
    Stenbock7 skrev 2017-06-29 14:54:36 följande:

    Vad spännande! :) Jag hade ÄL en dag tidigare än vad min kalender sa, så jag hoppas stickorna stämmer! Sen släpper ju ägget 12-24 timmar efter ett positivt test.

    Ni verkar ju ha fått till det bra vid ÄL, det borde ta sig! Hoppas vi kan följas åt, även om mina förhoppningar inte alls är starka.. så långt ifrån ÄL :(


    Hoppas du oxå får plussa i juli, ja det skulle vara jätte kul åh följas åt när vi alla ha plussat :D
  • längtarefternr2

    Kul att så många som skrivit :)

    Jag har fortfarande inga ägglossnings "smärtor" som ja brukar ha, däremot så har jag som mensvärk/molande träningsvärk typ och har 7 dagar kvar tills den är beräknad, men hoppas ju såklart den inte kommer, att det istället blir ett plus på stickan :)

    Måste bara kolla med er, jag hoppade stuttsmatta med barnen tidigare, är det nått man kanske ska undvika? Jag kom ju på det flera timmar efteråt att det kanske är dumt? :)

  • längtarefternr2
    Stenbock7 skrev 2017-07-01 09:16:14 följande:

    Håller med, kul med så många sociala fina tjejer som delar samma funderingar :)

    Jag tror att du kan vara lugn efter studsmattehoppning, det ska ju ligga tryggt där inne. Om man bara har flytningar eller mens så kommer det ju inte ut allt om man hoppar <3

    Är det någon mer än jag som får dåligt samvete när man äter sånt man inte ska äta som gravid? I förrgår var jag ute och åt Tournedos, medium well. Dricker såklart ingen alkohol, men har även ätit Parma-skinka. Det måste väl vara okej innan man plussar?


    Ja jag hoppas det, har inte hänt nånting än heller åh det är ju roligt att kunna leka med barnen (ett bonus barn på 10, snart 11 år) samt min dotter som blir 4 till hösten :)

    Det borde ju inte vara någon fara, många som dricker/festar till det typ tills dom får ett positivt graviditets test :) så tror inte det heller är nån fara för dej, man borde ju kunna leva rätt "normalt" ändå tills man har plussat åh sen vara försiktig med sånt man inte ska äta under graviditeten :)
  • längtarefternr2
    bebis2018 skrev 2017-07-01 18:16:37 följande:

    Åh vad jag hoppas på ett plus! förväntas få mens på måndag men har fortfarande rikliga flytningar! Brukar alltid vara "torr" därnere några dagar innan mens... Tog test imorse men det visade negativt! Men jag hållee hoppet uppe! :)


    Vad spännande, måndag är ju nära, jag har minst en vecka kvar innan jag vet, denna väntan på ett plus känns som en evighet, denna dryga 1,5 vecka kommer gå segt ^^
Svar på tråden Vi som vill plussa i Juli 2017