• Amanda87

    För oss med bim AUGUSTI 2017

    EmmaoFredrik skrev 2017-07-16 13:49:32 följande:

    Jag kör äl stickor men inget än på dem.

    Hur går de för dig. ?


    Testar du en gång om dagen?

    Jag har ju fått utslag både i förrgår och igår (se bild ovan) men inte tillräckligt starkt. Ska ta dagens nu i em. Spännande. :)

    Ni som har sex varannan dag, är det enligt teorin att spermiens kvalité ska bibehållas?
  • Amanda87
    EmmaoFredrik skrev 2017-07-16 14:09:54 följande:

    Jag kan inte se bilder här vet inte varför, ja de gör jag. Ungefär samma tid varje dag. Nu är jag på dag 11 efter mens. Ungefär dag 14 har jag ägglossning. Förra månaden så kämpa vi inte för de då Min man jobba mycket. Men nu denna vecka får vi försöka aktivt.


    Så lustigt. Men jag har utslag på stickorna i alla fall men det är inte tillräckligt starkt.

    Spännande! Får vi se när det dyker upp för dig! :)

    Ja vi försökte i juni men det tog sig inte, gjorde oss inte så jättemycket då. Vår dotter är född i mars så det är okej om det andra barnet inte blev född då med. Hehe. Men nu däremot är jag väldigt målinriktad.

    Vill helst inte gå gravid över sommaren....
  • Amanda87
    EmmaoFredrik skrev 2017-07-16 14:20:42 följande:

    Okej. Ni vill inte ha så långt mellan barnen förstår jag, vi längtar efter en liten sladdis mina söner är 9 o snart 6 år.


    Haha alltså nej hon föddes inte i mars i år! Förlåt jag var otydlig haha. Aldrig i livet :p hon föddes förra året, 06. :) kommer alltså vara precis runt 2 år när nästa föds om det vill sig som vi vill :)
  • Amanda87
    EmmaoFredrik skrev 2017-07-17 09:02:18 följande:

    Haha okej ja då förstår jag. Hehe.

    Idag känner ja lite molande i magen, jag hoppas det är på gång med äl.


    Åh hoppas det är ÄL då. Tycker min stegring går sakta här, men är jämn i styrka..

    undrar om en kan ha mer av LH i urinen månaden runt så det alltid ger utslag?
  • Amanda87
    mjaomjao skrev 2017-07-17 09:05:39 följande:

    Min förhoppning oxå, två år emellan, sonen kom april - 16. Har inte beräknad äl om en vecka men klättrar redan på väggarna.


    Så spännande! Hade ju varit kul om det tog sig för oss båda och kunna följas åt med två jämngamla barn!

    Vissa stunder här vet jag inte vad vi gett oss in på...dottern är otroligt krävande just nu och jag kan inte göra något ifred. Hon har alltid varit mer av den krävande typen men detta tar nog priset...
  • Amanda87
    Annam85 skrev 2017-07-17 21:00:13 följande:

    Hoppar in här då vi till slut fick inse att det inte blev nåt i juli. På dag 35 kom mensen. Jobbigt med oregelbundna och långa cykler när man försöker.....

    Tror jag kände själv när jag hade ägglossning i juli(som vi troligen missade....)

    Men ni som använder stickor. Vilka är de bästa? Tänkte köra med det nästa period!

    Tänk att man hoppades så in i det sista, tom åkte ner ytterligare ett grav test i kundvagnen på affären tidigare idag. Ifall om att. Fanns fortfarande en chans. 30 min senare ligger man dubbelvikt och mensen ett faktum. Känns som ett misslyckande då vi lyckats innan på första försöken.

    Men men på det igen! Mot aprilbebis ??????


    Låter väldigt jobbigt med så oregelbunden mens! Välkommen hit i alla fall!

    Jag kör från testlagret. Vet inte hur bra de är...

    Hur gammal är ditt barn?
  • Amanda87
    Belliiz skrev 2017-07-18 03:56:27 följande:

    Hej! Beräknad ÄL i söndags dock inget riktigt utslag på något utav testerna jag tog. Är mest besviken på testerna från graviditetskollen.nu där dom inte visat något utslag alls nästan. Tror dom andra är från apotea, där jag fick utslag på igår :D


    Har också hållit på ett par dagar nu med ÄL men inte fått något ordentligt utslag. Beräknad ÄL i morgon. Myst till det nu i tre dagar för att försöka täcka nu! Igår la sambon handen på min magen och sa "tänk om vi snart har en bebis här" :) iiih!

    Ska ta test nu till de tar slut (tre dagar till) och så tänker jag vi myser på alla dessa dagar oavsett. Har ju ändå haft utslag på stickorna, även om de inte varit positiva, men verkar som jag har högt LH i urinen...
  • Amanda87
    Annam85 skrev 2017-07-18 21:55:13 följande:

    Amanda : De är 5 år, snart 4 år resp 18 mån :)

    Vi jobbar på en liten 4:a för att göra vår familj komplett. ?

    Ja riktigt apjobbigt att det verkar blivit så oregelbundet nu. Sista halvåret legat på 27-40 dagar, men med genomsnitt runt 30, så oftast däromkring ändå.

    Testlagret har vi kört med innan. Och dem vi funderar på igen. Känner min kropp väl, men vore skönt att köra med stickorna med för att säkert veta ....


    Åh så mysigt med så många barn! Vill också ha så många barn men det är så mycket omkring, typ bostad så en får plats haha.

    Det är ju väldigt långa cykler, hoppas du hinner pricka in ÄL. Jag har aldrig riktigt känt efter med min kropp så jag vet inte om jag känt av ÄL men idag tror jag att jag kände. Ska ta test lite senare idag ön vanligt så får vi se. Redan myst idag :)
  • Amanda87

    Jag blir gaaaalen på detta med ÄL och testerna. Tagit nu i 6 dagar och fått utslag varje gång men inte tillräckligt snabbt för att visa positivt. Beräknad ÄL är idag.. tänk om jag inte har ÄL varje månad...att förra grav bara var ren tur....

    Åh...så jobbigt nu..

  • Amanda87
    Chimsi skrev 2017-07-19 18:53:50 följande:

    Förstår din frustration! Min dotter blev till på ett planerat försök och nu med andra tycks jag inte ens ha koll på min cykel.. köpt hem massor av stickor. Klurigt värre


    Ja väldigt frustrerade!
Svar på tråden För oss med bim AUGUSTI 2017