Inlägg från: GrönaDruvan |Visa alla inlägg
  • GrönaDruvan

    Nu är bebisarna här! Bf Juli 2017

    Summerchild skrev 2017-09-21 16:19:03 följande:
    Jo jag vill.... menar att jag är den som älskar titta på bilder.... jättefina bilder du har... en likes från mig kommer ibland men jag är inte den som gillar allt å kommenterar allt :)

    Upplevde det som att man var tvungen ha så mkt likes det gick å kommentarer för då var man älskad så därför slutade jag
    GrönaDruvan skrev 2017-09-21 16:09:36 följande:

    Jag följer gärna ändå, men förstår om du inte vill. Skickade en förfrågan iaf, hihi


    Jättefina bilder:) älskar se bilder
    Jag är inte heller så bra på att gilla bilder...tittar gärna, men kanske inte trycker på gilla så ofta. Tycker också det kan bli lite hysteriskt...gjorde en privat insta, då så många börja följa som jag inte kände, det ser jag ingen mening med. Inte för att jag känner dig heller, men du fattar säkert, haha
  • GrönaDruvan

    Va det någon mer som ville följa mig? Fick någon mer förfrågan, vill gärna veta om det är någon här! Kul att veta! Godkänner när jag vet!

  • GrönaDruvan
    GrönaDruvan skrev 2017-09-21 16:44:13 följande:

    Va det någon mer som ville följa mig? Fick någon mer förfrågan, vill gärna veta om det är någon här! Kul att veta! Godkänner när jag vet!


    Va det du treanstrea?
  • GrönaDruvan
    Vet hur det känns skrev 2017-09-21 08:50:52 följande:
    Så gullig hon är! Vad mycket hår hon har.. ljuvligt! Är ni också blonda? Jag undrar eftersom jag och min man är blonda och våra tidigare barn har varit hårlösa sedan har dom blivit blonda.. men nu med vår son så är han mörk med massa hår! Hur blev det så??! När syskonen är blonda.. knepigt :)

    Skönt att få sova :) jag glömer också att ha min Victor på mage.. försöker en stund varje dag.. men glöms lätt bort
    Jag vet flera bebisar som fötts med jättemörkt hår, men sedan efter något/några år blivit jätteljusa!
  • GrönaDruvan
    KaffeOchHybris skrev 2017-09-21 19:28:29 följande:

    Roligt att se bilderna på era små. Jättesöta allihop!!


    Tack! Jag är blond men pappan är brunhårig. Verkar vara ganska slumpmässigt om de får mycket hår eller inte.

    Skönt att höra att det är flera som inte har så mycket magtid med sina bebisar.
    Jag har inte Oskar så mycket på mage heller tyvärr....känns inte som det hinns med.. antingen sover han, eller så har han precis ätit..haha...nä, måste bli bättre på det!
  • GrönaDruvan
    Delilah2001 skrev 2017-09-27 17:43:56 följande:

    Vad använder ni andra för preventivmedel?

    Jag skulle sätta in p-stav, men ångrade mig av olika anledningar, så blev cerazette istället.

    Har blött rejält i 8 dagar nu :(


    Jag har inget preventivmedel nu...vill inte ha nåt. Har ett recept på p-piller liggandes, och får väl börja med det, men än sålänge har vi inte sex, så jag avvaktar.

    Tjejer...jag har kommit in i en period när jag tänker på psd hela tiden. Läser tråd efter tråd om föräldrar som förlorat sina barn i det och är så fruktansvärd rädd att det ska hända. Oskar är ju i den åldern nu där flest fall av psd händer....fy, vad hemskt det är att tänka tanken att det kan hända..jag hade ju blivit helt förstörd.
    Så glad att jag har larm, annars hade jag aldrig kunnat koppla av. Det ger ju en viss säkerhet, även om det inte är säkert att det går att rädda ändå om det skulle hända...
  • GrönaDruvan
    Summerchild skrev 2017-09-28 21:55:56 följande:
    Du får en hel del falsklarm antar jag. Som kan göra en förälder ännu mer nervös... bebisar har ju oregelbunden hjärtrytm. Ibland får dom ett mellanrum på andningen. Helt normalt. Vi lägger våra bebisar på rygg å ser till att dom inte är för varma lr för kalla. Vad mer ska vi göra ?
    Jag har haft larm till alla mina barn, och det har aldrig falskarmat.
    Det har tjutit två ggr, och då har det varit för att barnet stått utanför plattorna....och då ska det ju tjuta!
    Hade jag inte haft larm hade jag inte funkat. Hade inte kunnat slappna av alls.
    Med första barnet hade vi inte larm i början, och jag sprang säkert var 5e minut och kollade till honom och vaknade helt kallsvettig på nätterna och trodde han dött om han sovit längre än han brukar..
  • GrönaDruvan
    Summerchild skrev 2017-09-28 22:23:50 följande:
    Oki det var bara vad jag hörde av bra källor ... skönt att ditt funkar. Jobbigt att vi oroar oss om allt hela tiden men det ingår ju. Vad är man annars för förälder
    Ja, det är mycket oro....
    Men lite av min oro försvinner av larmet, och jag tar "gärna" något falsktjut än att inte ha larm alls.
  • GrönaDruvan
    Summerchild skrev 2017-09-28 23:14:19 följande:

    Vi väljer utan... larm... vi känner oss tryggare då för det är som att man glömmer att det existerar och har andra rutiner som att följa råden bm sagt.

    Druvan sluta läsa på nätet om psd skrämsel... det är nog inte bra för dig .... du är redan rädd som det är... varför vill du läsa det? kram


    Ja, alla gör som de vill med larm. Tror bara det är jag i min bekantskapskrets som använt larm till barnen faktiskt...

    Jag har alltid varit en orolig själ, och tänker mycket på allt som kan hända. Jag läser och söker information...det är liksom mitt sätt att bearbeta tankarna.
    Det är ju samma när det händer någon stor olycka/naturkatastrof...tex sept 11, tsunamin osv..jag läser och läser och söker info och tar reda på allt.
    Det är inte det att det märks på mig att jag är sådan, och inget som styr min vardag, men ibland kommer jag ner i små dippar och tänker för mycket. Svårt att förklara.

    Jag är ju helt klart nere i en sådan nu. Dels är jag orolig för psd och sedan är jag galet orolig för mitt onda i magen, som jag hade sedan förlossningen. Fick äntligen tummen ur att ringa läkaren igår...fanns ingen tid såklart och skulle ringa idag och få en tid...då är massa läkare sjuka tydligen, så fanns ingen idag heller...men måndag!! Då sa hon att det ska finnas.
    I huvudet har jag redan målat upp värsta scenariot, att det är cancer. Då hinner jag bearbeta tanken, och kan ta beskedet bättre om det är så..
    Haha...jag låter ju galen, haha.
    Tror den här graviditeten tar ut sin rätt nu, nog därför jag har sådan sjuk dödsångest.

    Jag tänker mycket på Oskars bror nu...väldigt mycket..
Svar på tråden Nu är bebisarna här! Bf Juli 2017