Inlägg från: Snultan |Visa alla inlägg
  • Snultan

    Vi med BIM September 2017

    Jokri85 skrev 2017-08-31 22:12:51 följande:

    Jag tycker inte om ovissheten. Jag vet ju att jag mår annorlunds och för varje dag känner jag pytte pytte mer symptom. Så jag anade att jag var gravid. Då är det bättre att testa och veta. Sen kan man aldrig veta om man lyckas behålla det eller inte. Men jag kommer göra allt för att lyckas behålla det. Äter och dricker redan som om jag vore gravid.

    Tack! Min sambo tycker ej vi ska ta ut npgot i förskott. Men ser fram emot att testa med det digitala på tisdag.


    Ja de är väl klart. Förstår dig. Det är svårt att vänta. Jag tog ett ÄL test bara för skoj skull nu och det var suuuuperstarkt. Men hört att ÄL test även kan reagera på mens så det är bara att vänta och se. Men jag känner ju som du. Något känns så annorlunda. Om testen kommer idag ska jag testa med babyplan imorgon tänkte jag. Så. Jäkla. Ivrig.
    Matheus 131002!
  • Snultan
    Jokri85 skrev 2017-09-01 08:12:17 följande:

    Haha men det är ju inte så konstigt. Vi har symptom.

    Det är klart man vill testa då.

    Jag måste testa på tisdag. Både jag och min sambo vågar knappt tro det...

    Vi får se vad som händer. Ska testa på tisdag. Visar det positivt så har man ändå en viss oro tills barnet är ute. Så är det ju.


    Ja eller åtminstone tills magen börjar växa och man börjar känna.

    Är du oxå mer nojig nu än första graviditeten? Alltid trott det ska va tvärtom men första var jag hur lugn som helst inte oroad över något. Nu vet man väl vad som väntar därför är msn mer oroad kanske.
    Matheus 131002!
  • Snultan
    Jokri85 skrev 2017-09-01 11:04:35 följande:

    Nej jag är små orolig hela tiden men ändå hyfsat lign som du sa när magen är stor men sen jätte orolig för förlossningen. Minns jag frågade hela tiden mår hon bra mår hon bra? Helt fokuserad att inget skulle hända.

    Kommer säkert vara samma denna gång...

    Förlossningen gick snabbt med. Och har skapat lite vekymmer o nästa sa de kommer kanske gå snabbare så ja annan oro...ska jag föda i bilen?! Hinner jag? Är dwt fullt dit jag ska osv. Blir typ samma oro men annan nivå på vissa bitar.

    När ska du testa? :D


    Okej kan förstå att det finns mkt oro kring det. Jag födde med planerat snitt så var inte alls orolig.

    Om testen kommer idag tänkte jag testa imorgon :) är då på ÄL + 20 så då ska de synas isf :)
    Matheus 131002!
  • Snultan
    Isathe skrev 2017-09-01 14:21:58 följande:

    Gud vad tiden går segt......

    Hur räknar ni när ni räknar ägglossning och dagar från ägglossning?

    Om jag fick positivt på ägglossningstestet (max fertilitet) i måndags, räknar ni då idag (fredag) som ÄL+4 eller ÄL+5. Eller räknar ni att ägget släpper dagen efter?

    Svårt de där....


    ÄL sker ju inom 48 timmar från positivt test, så jag tänker att ÄL borde va ish dagen efter positivt test? De är iaf så jag har räknat från min. Så för dig ÄL+4.. Men som sagt svårt, man vet ju inte EXAKT när ÄL är.. men för att ha lite marginal kanske man borde räkna dagen efter
    Matheus 131002!
  • Snultan
    Jokri85 skrev 2017-09-01 19:20:34 följande:

    Åh vad kul!

    Gissar att du kommer skriva här :D hoppas hoppas.

    Mitt digitala test tar jag på tisdag morgon. Om det hinner komma. Hoppas det.

    Har redan börjat ladda ner gravid appar och så. Som jag ska börja och läsa när jag är helt säker..vågar ttp inte ta ut något i förskott.

    Jaha, vad skönt. Då vet man när allt ska ske. Akönt med kontroll tycker jag. Då läker man väl fortare med? Inget där nere som behöver gå sönder o så?!


    Yepp de gör jag hehe. Värsta spänd nu. Känns stort det här.

    Nä men är ju lite försiktig... vill att tiden ska gå så man kan va mer säker.

    Ja de va väldigt skönt. Jag var egentligen väldigt oroad inför förlossningen, men förträngde det.(extremt smärtkänslig) Sen så upptäcktes att sonen låg i säte och vändningsförsök lyckades inte. Så de vart planerat snitt och de va typ det bästa som kunnat hänt. Allt gick bra o även efter. Nä de va ju skönt att inget där nere va påverkat och jag läkte snabbt. Sen visa de sig under själva snittet att min livmoder är format som ett pepparkakshjärta som man bitit av ena hjärt"toppen" på.. så bebis kan inte vända sig. Därför kommer de bli samma nästa gång. Å de känns tryggt faktiskt.
    Matheus 131002!
  • Snultan
    Isathe skrev 2017-09-01 14:21:58 följande:

    Gud vad tiden går segt......

    Hur räknar ni när ni räknar ägglossning och dagar från ägglossning?

    Om jag fick positivt på ägglossningstestet (max fertilitet) i måndags, räknar ni då idag (fredag) som ÄL+4 eller ÄL+5. Eller räknar ni att ägget släpper dagen efter?

    Svårt de där....


    Eller förlåt tänkte fel.. som nån annan skrev.. äl+3. Som att din äl skedde i tisdag plus tre dagar..
    Matheus 131002!
  • Snultan
    Isathe skrev 2017-09-01 20:56:40 följande:

    Ja lite så jag också tänker, att ÄL borde då varit i fredags men räknar man inte den dagen som ÄL-dag så isf borde jag vara ÄL+3 idag.... I vilket fall som helst långt kvar till BIM som är mån-tis om 2 veckor, alltså 11/9-12/9 typ...!!


    Ja tiden är sååå seg däremellan :/
    Matheus 131002!
  • Snultan

    OMG!!! JAG ÄR GRAVID!



    Ett fint starkt plus som kom direkt. Jag svävar på moln! Grät till och med en skvätt när jag såg det. HERREGUD vilken lycka. Efter 9 månader får vi ÄNTLIGEN vårt plus. Sååå sjukt! <3 Jag vaknade först för nån timme sen å tänkte jag skulle vänta lite, somnade om och DRÖMDE att jag tog ett test och det var positivt. Är detta verkligen sant!? Åh jag är så glad! =D


    Matheus 131002!
Svar på tråden Vi med BIM September 2017