Inlägg från: Anonym (...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (...)

    OK att köra på sitt barn?

    Konservativ skrev 2017-08-16 09:59:04 följande:

    "Deras två barn är snälla, omtänksamma, intelligenta".

    Deras uppfostringsmetoder kan inte vara helt fel med det resultatet.


    Ja faktiskt.
  • Anonym (...)
    Konservativ skrev 2017-08-16 17:12:03 följande:

    Förmodligen var det så.Fint att du håller med migOch slutsatsen du drar är?? Vad ska man dra för slutsats om en metod som brukar (ditt ordval) ge barn som är "snälla, omtänksamma och intelligenta"?


    Det gör jag. "Nej, faktiskt" skulle det ju stå. :)
  • Anonym (...)
    bra03 skrev 2017-08-16 17:33:20 följande:

    Jag tror att en lätt knuff med barnvagnen ska föreställa att man blir/kan bli påkörd om man springer iväg och inte går jämte vagnen.

    Inte är det misshandel inte


    Håller med, inte misshandel. Onödigt kan tyckas, men förmodligen inget som händer per vana.
  • Anonym (...)
    Wolfie13 skrev 2017-08-16 18:35:55 följande:

    Sett exempelvis "tow2mater" och "anonym.." i mängder av trådar gällande barn som uppenbarligen inte behandlas bra, ta alla chanser att hoppa på och förminska och ifrågasätta upplevelserna/händelserna.

    Tycker det är så märkligt/ledsamt, när man som mamma själv får ont om bara hälften så skulle vara sant.. :(


    Jag har själv blivit mycket svårt misshandlad under uppväxten. Jag tar mycket allvarligt på sånt för jag vet konsekvenserna. Misstag gör alla. Upprepas det ofta och utan att reparation sker så kan de psykiska skadorna bli svåra. Jag har i åtanke att TS ordval speglar TS uppfattning som kan vara färgad av dennes egna, ibland omedvetna, rädslor.

    Jag avskyr när barn far illa. Men ingen annan än barnet själv kan säga hur denne mår. Annat kan vi bara spekulera om. Sammantaget att vi bara läser TS tolkning av en händelse där ordvalen påverkar texten mycket så ser jag inte allvaret. Det där är en enstaka händelse som är rätt mild. Daglig sådan behandling tillsammans med andra kränkningar skulle sannolikt ge skador. En eller någon enstaka? Nej. Inte värre än gemene man bär på.
Svar på tråden OK att köra på sitt barn?