Inlägg från: Anonym (Hmmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmmm)

    Vi killar som varit ofrivilligt singlar och aldrig haft förhållande, ska vi vara nöjda med den tjej som vill ha oss?

    Anonym (Tobbe) skrev 2017-08-17 01:18:52 följande:

    Jag är 31 år gammal och har aldrig haft en tjej. Jag är en snäll, ödmjuk och ambitiös kille som aldrig har riktigt haft turen att få träffa vackra kvinnor. Men nu har jag träffat en tjej som tycker jättemycket om mig. Enda problemet är att hon inte är min drömtjej. Både till utseendet och lite grann på personligheten. Men hon är jättesöt och hon verkligen vill att det ska bli vi. Jag antar att jag också är lite kär i henne, men samtidigt känner jag mig jättetaskig eftersom jag innerst inne känner att jag skulle vilja ha en ännu snyggare tjej. Visst är detta fel av mig? Borde jag vara tacksam och nöja mig över att någon äntligen vill ha mig och som accepterar mig precis som jag är, eller borde jag fortsätta vara ensam och leta vidare tills jag hittar den tjejen med utseendet och personligheten jag drömmer om?


    Hur ser du själv ut? Är du supersnygg själv eller är du en av alla dessa småfula killar som bara suktar efter fotomodellsnygga tjejer?

    Bry dig inte om hennes utseende utan gå bara efter om du älskar henne eller inte.
  • Anonym (Hmmm)
    sextiotalist skrev 2017-08-17 06:06:37 följande:

    Jag trodde att drömutseende och ett drömsätt var något som tillhörde tonåren till.

    Sedan är det nog rätt viktigt med vissa karaktärsdrag som man klickar med.

    Men att måla upp en bild om hur ens partner ska vara och hur han/hon ska se ut och dissa alla som inte uppfyller detta, då får man intrycket att personen stannat kvar i tonåren


    ...och då är det inte konstigt att man är singel.
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (Mognad....) skrev 2017-08-17 08:26:28 följande:

    Lustigt hur många killar som tror sig vara berättigade till snyggare tjejer... Och missar helt att det faktiskt är tjejerna själva som väljer sin partner. Precis som killarna för den delen... Men är du över 30 och singel och alltid varit det så är du troligen totalt ointressant för de snygga tjejerna.

    Nej du ska inte bli tillsammans med tjejen som vill ha dig, då du inte uppskattar henne. Men du ska inte tro att nästa kommer att vara snyggare!

    Den dagen du mognar och inser att du inte är berättigad till något kommer du att inse hur idiotisk och ytlig du är!


    Kunde inte skrivit det bättre själv!
  • Anonym (Hmmm)
    Kebabsåsen skrev 2017-08-17 10:10:11 följande:

    Tycker tvärt emot de flesta att du inte ska nöja dig. Bättre att vara singel, träna sin sociala förmåga/förmåga att dejta och sedan vara fri att träffa någon du vill ha (både utseende och personlighet).

    Det är inte schysst mot varken dig själv eller henne att känna att du nöjde sig med henne i brist på bättre. Du kommer aldrig att kunna bli sådär fantastiskt kär och du kommer alltid att ha de där momenten då du träffar andra via tex jobbet eller vänner och frågar dig varför du känner mer för henne än din tjej. Tro mig, jag har varit där.

    Många kvinnor i tråden och på FL i allmänhet tycker man ska ignorera utseendet och sluta vara så ytlig, men det är självbedrägeri. Känner man efter flera månader att man inte är fysiskt attraherad av partnern kommer man aldrig riktigt att bli det.


    Såklart måste man vara attraherad. I TS fall kan det leda till att han för evigt kommer att vara singel. Om han inte är så snygg själv och bara är intresserad av supersnygga tjejer kommer han inte att bli tillsammans med någon. Varför skulle de välja honom? Om han haft en väldigt vinnande personlighet hade han redan haft en sådan tjej. Ju äldre han blir desto mer oattraktiv blir han dessutom.
  • Anonym (Hmmm)
    Kjell2 skrev 2017-08-17 10:54:50 följande:
    Med tanke på hur många riktigt snygga tjejer som är ihop med killar utan mycket pengar så finns det nog andra kriterier också.
    Sant. Killar är mycket mer kräsna än tjejer (vilket TS bevisar).

    "Jag är ofrivilligt singel i flera decennier, ingen duger, ingen är tillräckligt vacker. Buhu. Så synd det är om mig".

    Som sagt, TS har nog inte det andra heller - en vinnande personlighet, charm osv.
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (idiot) skrev 2017-08-17 11:38:25 följande:
    Personligen så bryr jag inte mig mycket om en tjejs utseende, dessutom kan alla tjejer se verkligen bra ut om de sminkar sig eller fixar håret och har på sig snygga kläder :). Mina krav på en bra tjej är typ att de ska laga god mat, vara trogen och inte ljuga, snäll, hjälpsam, regelbunden sex osv. 
    Som jag har det med min man alltså! Han lagar supergod mat, är trogen, ljuger inte, är jättesnäll, hjälpsam och hyfsad regelbunden sex . Fast jag letade inte efter det i en partner medvetet.
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (bara undrar) skrev 2017-08-17 11:58:04 följande:
    Några gånger i veckan? Hur ofta det ska ske bestämmer båda, det är inget man kan ha som förväntning när man går in i en relation.

    Du kan ju läsa denna tråd
    www.familjeliv.se/forum/thread/77920632-vill-ha-relation-kanner-obehag-infor-mans-krav-pa-sex

    De allra flesta kvinnor har lust som går upp och ner, dvs. varje dag ibland, men med viloperioder då kroppen inte är redo för sex. Och det värsta man kan göra är att regelbundet ställa upp, för att mannen anser det vara någon slag rättighet han har, för då förstör du både din lust och ditt underliv.
    Jag tror inte han menar det så bokstavligt.
  • Anonym (Hmmm)
    Johnnyorange skrev 2017-08-17 12:00:18 följande:

    Att ta någon bara för att slippa vara ensam är ingen bra idé. Jag misstänker att du har problem med ditt självförtroende som du behöver jobba med.


    Tja, han anser att han förtjänar en snygg tjej så så dåligt kan inte självförtroendet vara...
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (idiot) skrev 2017-08-17 12:08:14 följande:
    Det är precis vad jag söker, bra att du förstår mig! :) Du måste vara mycket lycklig. 
    Yes! Han är mitt allt. Nu gillar vi att äta på restaurang också, men han lagar lika bra mat som de.
  • Anonym (Hmmm)
    KKarate skrev 2017-08-17 13:09:50 följande:
    Ytterligare en bitter kvinna som genast försöker ta ordet i mun. You fail.
    Hmmm... Tycker du verkar vara den bittre. Jag är inte det minsta bitter. Lyckligt gift med en fantastisk man sedan flera år tillbaka. Inte var han min drömprins egentligen. Om jag bara skulle dejtat killar som passat den mallen hade vi aldrig blivit tillsammans. Nu visar det sig att han faktiskt är den som passar mig bäst.
  • Anonym (Hmmm)
    KKarate skrev 2017-08-17 13:36:06 följande:
    Massa bittra inlägg - "Jag är minsann inte bitter" senare från olika användare, så väljer jag att svara dig.

    TS är enbart 31. Upp till 40 har han full fertilitet och har utan att skämmas anspråk på tjejer 18-25 års ålder.

    Tjejer som är 31 har maximalt anspråk på en vettig kille i 45 års ålder.

    Du ser män och kvinnor är inte lika i detta avseende. Kvinnors fertilitet är efter 30 obefintlig och till och med skadlig. Mäns fertilitet fortsätter vara stark tills mannen är 55. Efter 55-60 är den i paritet med kvinna som är 31. Orättvis kan tyckas. Livet är emellanåt inte helt rättvist. Till exempel skriver någon att den var kräsen och dissade det motsatta könets inviter. Det brukar ofta vara unga kvinnor som får den "orättvisan". Så det jämnar ut sig i det långa loppet.
    "anspråk på tjejer 18-25 års ålder"? Vilken värld lever du i? Om Han inte hittat någon tjej hittills som velat ha honom, varför skulle en så ung tjej vilja ha honom när han börjar tappa håret och förlora potensen?
  • Anonym (Hmmm)
    Phalaenopsis skrev 2017-08-18 10:29:18 följande:
    Jag tror han letar efter en tjej som VILL ha sex regelbundet. Man ska ju passa ihop på det området också.
    Ja, det är faktiskt ganska viktigt!
  • Anonym (Hmmm)
    absalon skrev 2017-08-18 17:44:22 följande:

    Problemet, som TS beskriver, är hur han ska få tag i en tjej, som inte vill ha honom.
    I andra kulturer har man behändigt löst dilemmat genom tvångsäktenskap. Kräver förstås lagändring mfl småsaker i Sverige, men sedan torde TS stora problem vara löst. Eller hur?Cool


    ...och förr lösta man det genom att kvinnor var tvungna att välja den man som ville ha henne för att hon skulle överleva. Vi vill inte tillbaka dit!
  • Anonym (Hmmm)
    Anonym (bara undrar) skrev 2017-08-19 10:39:40 följande:
    Precis.
    Eller en sån i**** som Dr Nail som anser att kvinnor är knullövningsobjekt i väntan på att modellen ska komma och knacka på dörren.
    Tjejen kanske har TS som övningsobjekt, vad vet vi (eller TS)?
Svar på tråden Vi killar som varit ofrivilligt singlar och aldrig haft förhållande, ska vi vara nöjda med den tjej som vill ha oss?