Inlägg från: NomenNescio |Visa alla inlägg
  • NomenNescio

    Vi killar som varit ofrivilligt singlar och aldrig haft förhållande, ska vi vara nöjda med den tjej som vill ha oss?

    Anonym (idiot) skrev 2017-08-18 11:30:56 följande:

    Jag nämnde inte något krav på regelbunden sex/vecka utan för att ett förhållande ska fungera någorlunda bra så tycker jag det är bra att man har det. Varför är man annars i en relation? WTF jag har läst flera trådar där tjejer klagar över att killen är tråkig och inte vill ha sex etc. och nu klagar ni över att man ska bara ha sex när båda har lust.

    För övrigt så är jag ganska oerfaren när det gäller relationer men är jag en sämre människa för det? Och nej jag har inte knullat runt så jag är en ren från könssjukdomar! 


    Jag gissar att en kk vore bättre för dig?

    Då ses man och har sex när båda vill.

    Om du ändå menar att "varför är man annars i en relation?" om inte för att få sex så tror jag inte att du är kapabel till en relation heller, och då är det inte snällt mot din partner att ens försöka.
  • NomenNescio
    Anonym (idiot) skrev 2017-08-18 12:25:14 följande:
    Jag känner precis som du :( då var man väl mer omogen när man var yngre eller redan i ett förhållande när andra söta tjejer har visat intresse. Nu för tiden så attraheras jag inte särskilt mycket av snygga tjejer eftersom de flesta känns så ytliga, möjligtvis passar de som KK vilket NomenNescio föreslog. Då tänker jag på tjejer som Kardashian, Paris Hilton och andra tjejer som viker ut sig på instagram, tycker inte de känns så mycket som "flickvänsmaterial"
    Men är du pojkvänsmaterial då?
    Än så länge har jag inte läst något av dig som gör att jag känner att du skulle fungera som pojkvän. Tvärtom, du har många egenskaper hos de killar som jag bara dejtat kortare stunder och sedan ratat.
    Idag har jag en bra relation, men det ställer lite högre krav på både mannen och kvinnan för att det ska fungera.
  • NomenNescio
    Anonym (idiot) skrev 2017-08-18 14:09:59 följande:
    Som jag nämnde ville jag inte berätta om alla egenskaper jag har men ja, jag anser att jag besitter de flesta egenskaperna i din "kravlista". Du verkar ha en väldigt krävande lista men jag antar att kraven ökar efter fler relationer som man har haft =)
    Vilka krav man har beror nog på.

    Naturligtvis är egenskaper såsom pålitlig, ärlig och självförsörjande (eller åtminstone ambition om det, alla kan ju bli arbetslösa ett tag i livet) självklara.
    Och personkemi, och där ingår väl samma humor och syn på livet.

    Men sen handlar mycket om vad man har för syn på relation.
    Om man har synen att relationen är till för att förse en själv med massa saker, såsom sex, närhet, energi, tid och kärlek jämnt, så kommer ens partner snart att ta slut som person. Likaså om du har en idealbild av relationer och partners, som den andra stackarn ska försöka leva upp till.
    Om man istället har synen att relationen är till för båda, där båda får samma utrymme att ge och ta, så har man större chans att båda orkar ge varandra det som krävs på sikt. Speciellt om man är lite mer realistisk i sin syn på relationer.


  • NomenNescio
    Anonym (J) skrev 2017-08-18 14:28:26 följande:
    Folk är kanske olika. ;)

    Enligt min erfarenhet brukar kvinnor välja attraktiva män som kk , men det beror kanske på smaken och hur många erbjudanden personen får.

    Fula tjejer med kk känner jag många men inga snygga tjejer som har oattraktiva män som kk.

    ( med attraktiv menar jag inte nödvändigtvis modelsnygg , utan attraktiv och sexig som person enligt tjejen själv )

    " snälla killar som inte får ligga " typen brukar inte hitta varken snygg flickvän eller kk. "

    (Det är min erfarenhet som sagt och inte allmän sanning.)
    Snälla killar får absolut ligga=)
    Problemet är att deras "fel" brukar sitta någon annanstans än i den självutnämnda och ofta lite självgoda "snällheten"
  • NomenNescio
    Anonym (J) skrev 2017-08-18 15:35:21 följande:
    Givetvis.

    Jag menade såklart inga riktiga snälla killar...

    Se bifogat bild. ;)
    :D

Svar på tråden Vi killar som varit ofrivilligt singlar och aldrig haft förhållande, ska vi vara nöjda med den tjej som vill ha oss?