• Wuuaau

    Vi som vill plussa i september

    En tråd för oss som vill plussa i september!

    Nu blir det sjunde försöket för vår del. Det är hjärtskärande varje gång mensen kommer men det är väl bara att hoppa på bebis-fabriks-tåget igen. Hur många är med mig? När har ni äl alt. BIM?

    Äl 5/9

    BIM 19/9

  • Svar på tråden Vi som vill plussa i september
  • XAHHA92
    Lollaan skrev 2017-09-16 12:46:29 följande:
    Hur går ni tillväga med era försök?

    Jag känner mig helt lurad, med tanke på i yngre dagar när man skyddade sig för att verkligen inte bli gravid. Trodde ju liksom att det var något som skulle hända direkt och nästan utan ansträngning. Är oxå lika gammal som dig, och vi har sagt sedan nyår att vi vill bli gravida. Men jag kan inte påstå att vi försökt till 100%..

    Jag håller tummarna för din skull. Inte kul heller med sociala medier nu där det bara ploppar upp gravidmagar och bebisar överallt
    Vi har sedan start använt äl-test och har aktivt försökt alla dessa månader. Vi har testat det mesta man kan göra men inget resultat.

    Har blivit inskrivna för utredning, jag ska ta blodprov och min sambo ska lämna spermaprov. Vi har väntat 18 veckor på detta mötet och nu ska vi vänta 8-10 veckor till nästa möte & då få svar på proven. Detta är bara början på en lång process.

    Jag blir väldigt ledsen inombords när andra klagar och ska söka hjälp när de inte ens försökt ett år. Det är såna människor som tyvärr tar upp tider för oss andra som försökt i många många månader.
  • Jooosen

    Äl+7. Fort inga pms ömma bröst som jag alltid får! Bara ömma nipples! Ber till Gud att det är ett bra tecken!!!!


    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Iris88
    HannaPanna92 skrev 2017-09-16 12:33:32 följande:

    Bim-6 och har inte det minsta tecken på att vara gravid. Trodde aldrig att jag som frisk 25 åring skulle stå här och uppenbarligen inte kunna bli gravid utan hjälp från vården. Det är tragiskt och så jävla orättvist!!

    Jag är så trött på att höra "Det kommer när det kommer. Du kommer bli gravid. Du är ung & har många år kvar."

    Nu har vi försökt 17 månader utan resultat & jag orkar snart inte mer.

    Min dröm om att få två barn innan 30 har ändrats till en dröm om att få ETT barn. Ge mig bara mitt barn så kommer mitt hjärta bli helt igen.


    Jag vet precis vad du känner. Det pendlar mellan hopp och förtvivlan hela tiden. Ju längre tiden går så blir det mer av det senare. De som inte har upplevt detta kan aldrig förstå den längtan som äter upp en inombords!

    Jag får väldigt ofta frågan om jag har barn eller när det är dags för oss. Dom skulle bara veta..

    Har också första tiden för läkarbesök inbokad.

    Jag är så tacksam gör min fina sambo som är en klippa varje månad. <3
  • Elliot1
    Jooosen skrev 2017-09-16 14:29:42 följande:

    Äl+7. Fort inga pms ömma bröst som jag alltid får! Bara ömma nipples! Ber till Gud att det är ett bra tecken!!!!


    Jag har inte heller det minsta ont i brösten och jag vet inte om det är bra eller dåligt :P Brukar alltid få pms ganska många dagar innan jag ska ha mens. Får väl se hur det utvecklar sig i veckan..
  • mysmammi

    har bim på tisdag och testa blankt i morse. Kroppen försöker fortfarand hävda att jag är gravid men huvet tror den inte. magen värker brösten värker kan knappt äta då jag mår illa yr i pottan och gråter för precis Allt.
    hormonerna inte snälla med mig idag.

  • FruganD

    Hur många har plussat med predicator early, och i så fall hur långt före BIM..?

    Har BIM på lördag, men sugen att testa typ på tisdag, ngn idé..?

  • oONinniOo

    Tempen fortfarande uppe i 37 grader. Nu börjar det bli spännande! Inte ens med alla mina kemiska graviditeter var den uppe i 37 mer än en enda dag.



    Tog ett test igår kväll och jag såg lättare något än i fredags kväll i alla fall. Även om det fortfarande är väldigt svagt..


    Försöker med syskon sen januari -17
Svar på tråden Vi som vill plussa i september