• Eliluc

    Bf MAJ 2018 med syskon,stannar på FL

    Hej ! Plussade igår hänger på här om jag får ?

  • Eliluc
    Zanda skrev 2017-09-17 15:15:41 följande:

    Hej Eliluc, kul att se dig här!


    Detsamma till dig !!
  • Eliluc
    MisseKido skrev 2017-09-17 08:54:02 följande:

    Klart du får :) När har du bf?


    Om jag räknar ut bf så skall det vara runt 23/5 , har bokat tid hos en bm så får väl mer exakt då , tog ett test till idag för säkerhets skull ???? Det visade på 5 sekunder gravid ???? Så himla skönt !!
  • Eliluc
    Charlieellerså skrev 2017-09-27 20:29:32 följande:

    Tack fina du <3 Det värmer. Min mamma gick bort i går morse. Både stor sorg och en lättnad över att hon slipper vara sjuk och må dåligt längre. Jag har inte fokuserat på oron för graviditeten de senaste dagarna men nu känns det riktigt jobbigt att tänka sig att det visar sig inte vara bra på fredag. Men antagligen klarar jag det med.


    Skickar omtanke och en drös med kramar ! En massa styrka och hoppas det går bra på vul !
  • Eliluc
    Zanda skrev 2017-09-29 21:49:12 följande:

    Är väl egentligen dags för mig att lämna den här tråden eftersom min graviditet inte blev nån bebis...men har lite svårt att slita mig!

    I torsdags förra veckan hade jag blött i flera dar och tog ett nytt negativt gravtest och accepterade det hela. Kroppen har känts som vanligt och döm om min förvåning när jag i förrgår fick blinkande gubbe på ÄL-testet! Så nu är vi på't igen så håll tummarna för en liten junibebis nu! <3


    Det är klart du skall vara kvar här ! Så himla mycket lycka till och hoppas det blir en juni bebis . Jag skall göra VUL nu på måndag för att se hur det är , inte blödit eller något , men fick en försenat missfall innan min förra graviditet och förra graviditeten blev endel komplikationer eftersom jag fick operera bort blindtarmen, så det lugnar mina nerver att få gå på VUL ?? Blev visst lite text , men men ????
  • Eliluc
    Eliluc skrev 2017-09-30 21:41:23 följande:

    Det är klart du skall vara kvar här ! Så himla mycket lycka till och hoppas det blir en juni bebis . Jag skall göra VUL nu på måndag för att se hur det är , inte blödit eller något , men fick en försenat missfall innan min förra graviditet och förra graviditeten blev endel komplikationer eftersom jag fick operera bort blindtarmen, så det lugnar mina nerver att få gå på VUL ?? Blev visst lite text , men men ????


    Fick se ett pickande hjärta på VUL !!!
  • Eliluc
    pandoraDiem skrev 2017-10-02 14:09:21 följande:

    Grattis! Har också sett ett tickande hjärta idag :) Har haft några blödningar och hade en tom hinnsäck bredvid den med levande foster i så antagligen en tvilling som aldrig utvecklade sig så nu hoppas jag att kroppen förstår att det också finns ett levande foster där inne.


    Vad härligt ! Grattis till dig med ! Så himla skönt ! Hon tog cellprover med , så nu blöder det lite . Skall försöka att inte oroa mig , men det gör man ju

    Ändå . En sak på 4 mm ; - )
  • Eliluc
    pandoraDiem skrev 2017-10-02 15:04:40 följande:

    Ja det är helt otroligt att ett 4mm stort foster redan kan ha ett hjärta som slår :) vilken vecka är du i? Antar att blödning efter cellprover är ännu vanligare när man är gravid, men såklart aldrig roligt att blöda.


    Jag är i vecka 7 : - ) ! Ja det är de , det sa hon med , har ju inte ont heller , utan det kommer lite på pappret , lite rosa. Vanligt sa hon ! Vilken vecka är du i ? ?
  • Eliluc
    pandoraDiem skrev 2017-10-02 16:27:19 följande:

    Är i vecka 7+5 :) jo fick också höra att lite blod är vanligt när jag lämnade cellprov och då var jag inte ens gravid. Tror jag också blödde lite om jag minns rätt.


    Det kommer ju inte mer iaf vad det verkar . Så det är ju skönt ! Lite längre än mig alltså . Då syntes det säkkert mer på dig när hon kollade ; - ) syntes hjärtslag på min lilla , det var tydligt ! Men så litet det är ; - )
  • Eliluc

    Jag är kvar med , skall göra KUB på fredag och är otroligt nervös ! Gjorde ett vul i v 7 och då var det bra . Hoppas det ser bra ut än .

  • Eliluc
    LakritsMatte skrev 2017-12-17 09:41:12 följande:

    Ni som har haft foglossning med era tidigare barn - kan inte ni beskriva hur det känns? Jag hade inte ens antydan till foglossning förra gången men då hade jag lite problem med ichias sista två månaderna kanske.

    Nu har jag börjat få ont i höften men det strålar inte ned så mycket som vid ichias och det lättar lite när jag trycker mot höften. Annars är det likt ichias eftersom det blir bättre när jag går runt istället för står still.


    Det är en ilande strålande smärta , blir väl egentligen endast bra vid vila, men inte för mycket. Svårt det där . Men det gör riktigt ont . Blivit sjukskriven tidigare graviditet på grund av det . Börjat känna av det lite nu men inte allt för mycket .
  • Eliluc

    Hör ligger jag med influensa och hög feber , hela familjen har fått skiten , gick in i vecka 30 idag (29+0) hur orkar man med influensa med ? Tredje vändan med hosta med :-/

  • Eliluc
    Lanza2017 skrev 2018-03-09 11:37:42 följande:

    Känner med dig, har också influensa, hög feber, hosta från hell, ont i kroppen och feber så är helt slut, och inte nog med det är dottern också sjuk i samma, mannen har klarat sig än så länge tack o lov!! tänkte kolla med dig vad du tar för influensan? någon hostmedicin? tycker nästan den är värst! är också i vecka 30 (29+5) och detta var det sista jag behövde!! krya på dig förresten hoppas vi alla blir friska snart (:


    Ja detta önskar jag att aldrig får det igen , nu några veckor efter så börjar man sakta men säkert hitta tillbaka igen , gått hem från jobbet nu och har graviditetspenning och kan först nu börja njuta av att vara hemma . Hoppas du börjar må bättre nu ! Jag tog alvedon och fick cociliana utskrivet , men tyckte inte att det fungerade alls faktiskt .
  • Eliluc
    Carquist skrev 2018-04-14 19:35:29 följande:

    Hoppfullhet BF 10/5 

    PandoraDiem BF 15/5

    Carquist 15/5

    Eliluc 22/5

    Hondär BF 23/5 (planerat snitt 17/5) 

    Lanza2017 BF 19/5

    LakritsMatte BF 26/5


  • Eliluc

    rätt matt på otur här , går in i vecka 36 imorgon och efter jag hade influensa så har jag tydligen hostat så mycket så jag fått en spricka i ett revben . Ibland är det kul jämt . Måtte de sista veckorna gå fort nu !

  • Eliluc
    pandoraDiem skrev 2018-04-18 20:03:12 följande:

    Nä men stackare vilken otur :( snart är det maj i alla fall. Jobbar du fortfarande?


    Ja jag lyckas alltid ha sådan otur , förra graviditeten opererade jag bort blindtarmen :-/ nej jag har varit hemma sedan 22 mars . Själv då ?
  • Eliluc

    Här väntas det fortfarande , 7 dagar över tiden . Rätt matt på väntan och värmen gör det inte så mycket enklare . Grattis till er alla andra som fått : - )

  • Eliluc
    Mm79 skrev 2018-05-30 12:31:09 följande:

    Samma här, +6 dagar över... haft förvärkar i flera dagar (nätter) nu, men lugnt på dagarna... tror det blir juni bebis istället :)


    Det tror jag med att det det blir här , och i denna värmen som vi har nu är det ju inte lättare
Svar på tråden Bf MAJ 2018 med syskon,stannar på FL