• Mm79

    Bf MAJ 2018 med syskon,stannar på FL

    Hej alla, vågar mig på att skriva in i  tråden med, trots att det är många kritiska veckor kvar, och det kan gå hur som helst.
    Är iaf äntligen gravid i v7 med hjälp av IVF efter några års kämpande på egen hand och har Bf 27/5.
    Nästa vecka är planerat vul på kliniken. 
    Detta är mitt och min makes andra barn (första tillsammans) och jag har ett barn i övre tonåren sen tidigare :)

  • Mm79
    Linnet1976 skrev 2017-11-07 19:33:20 följande:

    Hej, jag hoppar in här - är ny, fast jag har läst lite i tråden innan men inte vågat hoppats förrän nu att allt går vägen.

    Är 41 och väntar mitt tredje. Har varit väldigt orolig, mest för att jag är så mkt äldre denna gång (har en 9 och 12 åring) med annan pappa sen tidigare.

    Dessutom har jag mått superdåligt, inte alls som tidigare gånger. Det visade sig att jag hade väldig järnbrist... men nu har jag just börjat komma tillbaka. Kan jobba igen och hålla mig vaken större delen av dagen. Gjorde KUB idag och fick se en väldigt vild liten bebis. Bf 17 maj.


    Välkommen och grattis till ett lyckat KUB!
  • Mm79
    Anonym (Tredje) skrev 2017-11-08 08:18:38 följande:

    Hur många är vi kvar här nu?

    Här börjar illamående lägga sig. Men börjat få klåda på bröstvårtorna! Väldigt drygt och det är inget jag upplevt tidigare graviditeter. :/


    Jag har mått förvånansvärt bra nästan hela tiden (senaste veckorna även illamåendet och tröttheten börjat lägga sig), vilket så klart har tillfört mer oro för att allting går som det ska... Har KUB test på måndag, och då förhoppningsvis kan jag andas ut. 

    Får man veta kön på KUB test, förresten? Har för mig att det kunde man se på NIPT, men kan man det på KUB? Någon som vet?
  • Mm79
    Eliluc skrev 2018-05-29 22:02:13 följande:

    Här väntas det fortfarande , 7 dagar över tiden . Rätt matt på väntan och värmen gör det inte så mycket enklare . Grattis till er alla andra som fått : - )


    Samma här, +6 dagar över... haft förvärkar i flera dagar (nätter) nu, men lugnt på dagarna... tror det blir juni bebis istället :)
  • Mm79
    Mm79 skrev 2018-05-30 12:31:09 följande:

    Samma här, +6 dagar över... haft förvärkar i flera dagar (nätter) nu, men lugnt på dagarna... tror det blir juni bebis istället :)


    Det blev en junibebis! 1/6 halv 3 på natten kom han till värden efter drygt 2 timmar på förlossningen. Nu sover han sött bredvid oss i sängen hemma (fick åka hem efter 6 timmar )
  • Mm79
    pandoraDiem skrev 2018-06-02 10:04:36 följande:

    Grattis! Låter som en bra förlossning!


    Allt gick väldigt fort, därmed intensivt också. Först kom in på kontroll efter 20 nån gång, 1,5 cm öppen - skickades hem. Samtidigt passade bm på att ?röra om lite? hinnorna. Efter det så tog det fart. Kom in sedan knappt levande vid 12 på natten, fullt öppen, vattnet gått sedan på undersökningsbritsen. Fick iaf användning av lustgas sedan. Tack gode Gud för det.
  • Mm79
    hondär skrev 2018-06-08 12:30:40 följande:

    Bebis skötte sig exemplariskt i kyrkan! Började grina när vi kom ut. Hade han i ringsjalen i kyrkan och där trivs han bra.

    Min har börjat bajsa lite mer nu efter dropparna, innan va de små bajspruttar hela tiden och nu kan de mer komma en liten större mängd.. Vet inte om de beror på dropparna men skulle tro de. Han fiser galet mycket! Men nu grinar han inte ut fisen utan bökar mer lixom..

    Han ligger ju ofta på min mage och sover och när han får ont i magen så trampar han mycket med fötterna, eller klättrar lixom så han har typ slitit upp snittet lite... Har inte läkt helt än och nu såg jag de hade börjat glipa lite.... Har ju noll känsel så försöker hålla koll på de så de inte blir infekterat el så.


    Min gör också så med fötterna när han är orolig i magen, vilket är ganska ofta desvärre. Det gör att han sover också oroligt och vaknar till ofta. Vet inte om det är något jag äter (ammar) eller om hans tarmar är inte helt hundra än så länge.
  • Mm79
    hondär skrev 2018-06-27 09:52:09 följande:

    Hur går de för alla? Myser ni med era bebisar?

    Blev livet som ni förväntat el vad man ska säga....?


    Magen krånglar fortfarande, vilket gör att han sover väldigt korta stunder på dagarna, om inte han ligger på mig eller i mina armar. Även på natten har jag honom på bröstet och sittsover själv. Mysigt är det allt :) Trött är man, och hinner knappt att gå på toa eller käka, inte snacka om något annat. Har för mig att det var enklare med storebror, haha.

    Hoppas det vänder snart.

    Hur går det själv?
Svar på tråden Bf MAJ 2018 med syskon,stannar på FL