• Linae81

    Illamående innan plus?

    Jag vill bara säga att jag blödde rätt mycket med min dotter som var ivf, så det behöver inte betyda att det är något fel. Jag använde lutinus som progesteron. Hoppas att mensen uteblir. Jag håller tummarna för dig!

  • Linae81
    iväntanpåbebis skrev 2017-09-11 09:11:47 följande:

    Tyvärr är det bara tomt och sorgset här. I fredags (dag 12 efter ÄL) kom rosa flytningar. Vid ett tillfälle en lite rödare sådan. Det kom lite rosa hela kvällen och några små, små bruna blodrester. Absolut INTE mens, men jag fattade att det var kört. Tog ett gravtest på lördag morgon - minus.

    Men någon mens har ännu inte kommit och jag är två dagar efter beräknad mens (vilket jag aldrig brukar vara). Jag skulle tro att det beror på att jag tar Crinone (progesteron) och att mensen kommer att dra igång imorgon eller på onsdag, när progesteronhalten sjunker.

    Trots att jag haft en inneboende känsla av att den här inseminationen inte kommer att bli en graviditet, så känner jag mig ledsen och besviken...

    Samtidigt så är det tungt när mensen inte drar igång, eftersom det helt ofrånkomligt finns kvar en liten, liten gnutta hopp. Den går liksom inte att mota bort helt förrän mensen bryter loss ordentligt...

     


    Hur går det för dig?
  • Linae81
    iväntanpåbebis skrev 2017-09-13 10:06:36 följande:

    Tack för omtanken, men tyvärr gick det inte den här gången. Jag fick bara den där lilla blödningen i fredags och började återfå hoppet inför TD som var idag.

    Men det blev ett stort fett minus och precis efteråt kom mensen som ett brev på posten... Det känns sorgligt, tungt. Men nu får vi ta nya tag!


    Jag vet precis hur det känns! Jag väntar just nu på att mensen ska komma så att vi kan börja en ny omgång ivf och dra igång karusellen igen med sprutor och allt vad vånda heter. ???? Förra omgången började inte ens mensen, förmodligen pga all stress så den fick sättas igång med tabletter, och min mens brukar aldrig vara sen!

    Lycka till nästa gång! Snart blir det er tur också! ????
Svar på tråden Illamående innan plus?