• beso

    Plussa tillsammans 2017 !

    Hej alla! Fick missfall på bim. Nu två veckor senare visar ägglossningstestet svagt posetivt. Vet någon hur många dagar det brukar ta innan strecket blir starkt? Har aldrig testat dessa tidigare. Jag har tyvärr fått flera missfall runt samma tidpunkt. Så detta blir vårt sista försök innan ev utredning.. Hoppas så!

  • beso

    Halloj igen! Jag använder rfsu's men detta e som sagt första gången..så jag vet ju inte hur dom e riktigt. Va konstigt att ditt digitala blinkar i tre hela dagar! Superfrustrerande ju! Imorgon så borde d ju vara dags då tycker man. För mig har jag ingen aning..eftersom det var väldigt svagt streck idag så borde det säkert ta minst 2-3 dagar till väl iaf?

    Va kul att vi är många som kan följas åt! :)

    Lycka till nu alla! :)

    /B :)

  • beso

    Jag vet att när jag kollat o tar sekreterare mellan fingrarna så hänger det som en sträng kvar mellan tummen o pekfingret om man särart på dom..det sägs vara ägglossning då..! (Bläddra. .haha) ;)

  • beso
    Matildalinea skrev 2017-11-05 13:47:36 följande:

    Nu äntligen fick jag en fast gubbe på cb igår :D imorgon börjar nedräkningen till bim igen ! önska mig lycka till :D


    Va härligt! :) Lycka till nu! Själv känner jag mig supergravid o börjar tro ägget släppte galet tidigt! :O

    Det skulle vara väldigt skumt eftersom jag fick tidigt missfall som började 19okt..

    Har testat negativt efter det men nu ev svagt posetivt om det inte är Spökstreck. Kanske e skengravid eller nåt..
  • beso
    Matildalinea skrev 2017-11-10 21:57:59 följande:

    Då fick vi nästan MF samtidigt ! När har du bim ? :)

    Jag fick en mini mini blödning igår kväll sen inget på hela dagen och nu ljusrosa på pappret :/ vet inte va jag ska tro :) äl+5 nu


    Kan ju helt klart va en nidblödning då ägget fäster! :) Hoppas! Beklagar ditt missfall! Det är inte lätt att gå igenom allt detta. Mitt missfall började med liten blödning till en början den 19okt. Blödde 5dgr. Kommande bim 17nov. Idag' lördag är jag på äl+8.

    Vi ligger väldigt lika! :)
  • beso
    Matildalinea skrev 2017-11-11 10:46:06 följande:

    Hihi såg att jag svarade dig på min andra tråd också :)

    Ja väldigt, två dagar mellan oss :) va roligt ! Nör ska du testa ? Håller tummarna för oss :D

    Ne det är absolut inget roligt att gå igenom, försöker trösta mig mig med att jag vet att jag kan bli gravid och att det tyvärr inte va en livsduglig böna <3


    Testar varje dag! ;)

    Svagt posetivt i flera dagar..men e d spökstreck kanske? Känner mig jättegravid! Mer än innan missfallet! Var hos gyn igår o han gav mig trombyl o progesteron mot upprepade missfall. Han såg inget men sa det är för tidigt att se om det är en ny graviditet men skickade hem mig med två gravtest! :)

    Var uppmärksam på om du får nyagravsymptom dom kan komma jättetydligt! :) Håller tummarna! :)
  • beso
    Matildalinea skrev 2017-11-12 02:22:22 följande:

    Visa bild på testen :D fick du neg innan ni körde på igen så det inte är hög från MF ? Jag fick neg så fort blödningen slutade :)

    Asså har du många MF i bagaget ? :( första barnet eller har ni sedan innan ?

    Hoppas du får ett plus <3

    Jag känner ömma bröstvårtor som jag hade förra gången med vid MF, lite svagt i magen och möjligtvis illamående men de kan ju bero på annat ... önska jag kände mer så jag kunde vara säker ! Men hoppas min blödning va en nidis !

    Massa kramar


    Vet nästan inte om jag vågar skriva d..för d e så sjukt..men har fått 7 tidiga missfall runt bim eller en v efter inom tre år. Testat flera negativa test emellan. Det gjorde jag även denna gång. Min kropp e ju otroligt bra på att bli gravid trots övervikt o åldern.

    Denna gång har jag ju fått medicin som ska förhindra missfall...samt superstarkt molande o jätteonda ilande/krampande boobisar så har hoppat! ;)

    Jag har tre barn redan! ;) 15, 7 och 4a! :)

    Sammanlagt varit gravid minst 12ggr..så därför tycker jag att jag borde 'känna rätt' nu när känner mig gravid trots att d e så nära inpå mf..men e jätteförvånad verkligen! Vill plussa superstarkt så jag verkligen får in det i huvudet! ;) Ska nog testa på vc i veckan! :)

    Jag tror kroppen producerar annat hormon oxå än hcg vid tidigt befruktat ägg så man kan nog känna supertidigt! Vad tror du/ni? :)
  • beso
    Onewayticket skrev 2017-11-12 08:22:13 följande:

    Är ganska säker på att jag fick plus idag. Är i nånslags chock. Hoppas det håller sig. Ska testa igen om ett par dagar och hoppas att mensen inte kommer. 


    Vi håller tummarna! Är lite i samma sits! Vill ju ha det där jättestora plusset innan man vågar bli riktigt glad! :) Så svårt o väääänta bara..! ;)
  • beso
    Matildalinea skrev 2017-11-12 08:51:50 följande:

    Usch va tråkigt att läsa :( tur att du har fåt hjälp nu och hoppas verkligen du plussar och den lilla bönan vill stanna !!

    Jo men det är nog många hormoner vid graviditet ? :)

    Jag har tex aldrig som jag kan minnas haft ömma bröstvårtor, men fick de förra månaden när jag blev gravid som då slutade i MF och har de nu, nu har jag även fått konstiga rysningar/ilande i dom ?


    Jag frågade min gyn i fedags om man kunde få starkare o tidigare symptom vid graviditet direkt efter ett missfall. Ifall hormoner ligger kvar efter missfallet plus att man får nya..då kanske det bara säger 'pang' direkt i kroppen..? Han kunde inte svara..! :/ Sa att d va individuellt! Jag har iaf den teorin! ;)
Svar på tråden Plussa tillsammans 2017 !